2/09/15

Muutosten syksy

31 99 asennemedia.jpeg

Meikäläisellä on meneillään melkoinen syksy. Elämä on ollut viime ajat sellaisessa myllerryksessä, että tällaisina hetkinä sitä vain ihmettelee, kuinka kohtalolla on tapana heittää kaikki mahdollinen hässäkkä kehiin yhtäaikaisesti. Sitten sitä vain koettaa pysyä matkassa ja nauttia kyydistä. Mikään ei ole elämässä niin varmaa kuin muutos – nyt vain uskotaan ja toivotaan, että nämä meneillään olevat muutokset vievät eteenpäin uusille kiinnostaville urille ja oikeaan suuntaan.

Yksi viime aikojen suuri muutos on ollut se, että jatkan elämääni nykyisin itsenäisenä ja vapaana (toivottavasti en kuitenkaan yksinäisenä) naisena. Luotan siihen, että ihminen tuntee sisimmässään, mikä on oikein, jos vain malttaa pysähtyä kuuntelemaan. Joskus se, että sellaista vakaata varmuuden tunnetta ei koskaan tule, on merkki siitä, ettei tämä ehkä sittenkään ole minua varten. Ja tässä elämän hetkessä päätös on tuntunut oikealta, vaikka toki kovasti haikealta. 

Henkilökohtaisen elämäni myllerrysten ja muutosten lisäksi luvassa on uusia tuulia myös blogini tiimoilta. En ehkä etukäteen tajunnut, miten paljon tämän muutoksen julkistaminen minua jännittääkään, ennen kuin eilen illalla pyörin sängyssä pikkutunneille saamatta unta. Olen viihtynyt Trendin ja Lilyn kelkassa jo kokonaiset 3 vuotta ja viime keväänä alkoi kypsyä tunne, että ehkä olisi viimein aika kokeilla siipiäni ihan omillani. Moni on kysellyt jo kauan, miksen bloggaa oman domainin alla. No kuulkaahan, nyt se hetki koittaa ihan pian! :) Lokakuun alusta lähtien blogini tulee nimittäin sijaitsemaan osoitteessa: https://www.pupulandia.fi

En keväällä maininnut asiaa sen kummemmin, mutta blogini täytti toukokuussa 8 vuotta. Pupulandia on siis kulkenut elämässäni mukana jo liki kolmasosan ikävuosistani, huh. Jotenkin on ollut jo pidempään sellainen olo, että olisi kiva tehdä tätä juttua ihan aidosti omillaan, omilla ehdoillaan ja omalla, itseni näköisellä areenalla. Vaikka mietin ja harkitsin päätöstä pitkään, tunne tästä valinnasta oli todella varma, kun asia viimein liikahti konkreettisesti eteenpäin. Tulen jatkossa tekemään yhteistyötä Asennemedia-nimisen blogiverkoston kanssa, jonka arvomaailma ja henki sopivat minusta kivalla tavalla Pupulandiaan. Vaikka käytännössä toiminkin jatkossa itsenäisesti, olen erityisen iloinen olen myös siitä, että Asennemedian joukkoihin liittyy tänä syksynä rinnalleni pari omaa lemppariblogiani: Aamukahvilla ja Ida365. :)

asennemedia2.jpeg

Jäähyväiset ovat aina haikeita ja haluan kiittää Trendiä ja Lilyä kolmesta mahtavasta yhteisestä vuodesta. :) Meillä on vielä kuukausi yhteistä aikaa jäljellä, joten otetaan nyt viimeisistä yhteisistä hetkistä ilo irti. Vaikka odotan innolla tulevaa, on silti monia juttuja, joita jään täällä Lilyssä kaipaamaan. Ennen kaikkea ikävöin teitä huipputyyppejä, joiden kanssa sain naapurina asustella saman katon alla – onneksi kukaan ei ole katoamassa sinänsä minnekään, joten tulen varmasti kyläilemään täällä lemppareitteni tonteilla myös jatkossa. Ikävä varmasti silti tulee ainakin Lauraa, Herttaa, Saraa, Tiiaa sekä Saaraa ja monia muita. <3

Varsinainen muutosten syksy siis minulla, huh. Säästääkseni teitä turhilta spekuloinneilta totean, että vähän tylsästi kumpaankaan näistä eroista ei liity sen kummempaa dramatiikkaa. Niin henkilökohtaisen elämän valinnat kuin blogin tulevaisuuttakin koskevat päätökset on huojennuksekseni tehty sovussa, yhteisymmärryksessä ja hyvässä hengessä. Nyt on vain ollut minun aika jatkaa eteenpäin.

Blogin osalta odotan tosi innolla näitä muutoksen tuulia ja infoan teitä vielä tarkemmin kaikesta, kunhan muutto lähenee. Jännittää, mutta uskon, että tästä tulee hyvä. Toivottavasti seilaatte matkassani mukana myös uusille ulapoille! :)

Photos: Sami Jämsén

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

31 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • J. SillanPää

  Onnea matkaan!

 • Kiti

  Muutos on joskus hyvästä. :) Mutta haikeaa että lähdet täältä! Tsemppiä syksyyn. <3

 • Vierailija

  Luen paljon kirjoituksiasi ja monesti tunnen ajattelevani täysin samanlailla joistakin asioista. Olen itse seurustellut pitkään, mutta en vain saa varmuutta siitä, onko hän se, kenen kanssa näen tulevaisuuteni. Olenkin tämän vuoksi miettinyt, onko se merkki siitä ettei hän ole. Voin samaistua täysin kirjoittamaasi paitsi etten vielä uskalla tehdä päätöstä. Kirjoituksesi antoi kuitenkin voimaa uskaltaa. Kiitos.

  Jaksamisia ja paljon onnea uusiin haasteisiin!

  -Anna

 • Onnea uusiin tuuliin! :)

 • Jännää kun asiat muuttuu. Odotan innolla uutta sivuasi ja kaikkea mitä siihen liittyy :D

 • Toimitus

  Onnea ja myötätuulta uusiin kuvioihin! Törmätään täällä Lilyssä ja muualla :)

 • viivii

  Paljon onnea uuteen Jenni! <3

 • Suvi55

  Onnea matkaan, useimmiten muutokset ovat hyvästä! :)

 • Outis

  Onnea uusiin tuuliin Jenni! Ps. aivan todella kaunis ja fressi kuva tuo ensimmäinen!

 • Katjuskainen

  Eikös syksy ole perinteisestikin ollut sitä muutosten aikaa ja uusia, raikkaita tuulia? :) Mukana pysytään tottakai!

 • Sara K

  Jenni, oot upee! Nauti kaikesta uudesta ja jännästä 

 • Onnea ja lykkyä kaikkiin valintoihisi! :) Oot huippu mimmi, sä selätät haasteet kuin haasteet! ^^ Ihanaa ja haasterikasta syksyä, Jenni!

 • Hahaa, enpä tiennyt miten ajankohtaista aihetta snäppikysymykselläni sohaisin. :D Onnea uuteen blogikotiin jo näin etukäteen! Jännittävää nähdä millainen ulkoasu uusilla sivuillasi tulee olemaan. Saa nähdä menevätkö arvaukset yhtään oikein.

 • Tsemppiä Jenni uusiin tuuliin :). Mukana seurataan!

 • veerala

  Whiiii! Onnea matkaan! :) Ja mukana pysytään edelleen! :)

  t. 5 vuotta sitten lukijakseksi liittynyt :)

 • tiinapetriikka

  Vautsi, onnea!

 • hämillään

  Ihana teksti, tämä sattui tsemppaamaan minua tosi hyvin. Omassa elämässänikin myllertää nyt todella rajusti. Täytyypä siis esimerkkisi mukaisesti yrittää ”nauttia kyydistä” tämän pelkäämisen ja itkeskelyn sijaan!

  Onnea ja antoisaa syksyä, Jenni! :)

 • Maiski

  Hurjasti onnea uusiin kuvioihin!

 • Laura T.

  Jenni jee! Laitan sulle mailia kun ehdin ja muistan ja pystyn! Pusuja!

 • Sinä senkin uskomattoman pro muikku. Sä tuut niin pärjäämään. Yhteinen suunta kuulostaa erittäin hyvältä.

 • Tsemppiä ja onnea uusiin seikkailuihin! Mukana pysytään!

 • Vierailija

  Onnea! Sitä jää lukemaan blogeja, joissa on ääni, joka jotenkin puhuttelee, joskus syvemmältä, joskus vähemmän syvältä, mutta yhtä kaikki tyyppi ja persoona blogin takana välittää jotain kiinnostavaa…Joissakin blogeissa käyn ja vilkaisen kirjoittajan kuvaa ja usein silmistä tulee jo fiilis kiinnostaakohan tämä vai ei, ja se fiilis osoittautuu yleensä oikeaksi. Sitä vaan yritän sanoa, että olemalla itsesi olet blogisi kanssa tähän tullut ja toivon että jaksat uskoa sen voimaa, mitä ikinä teetkin.

 • Jenny Lu

  Pakko kertoa tämä kohtaaminen, kun näytti tulevan todeksi. Näin sinut ja ex-poikaystäväsi alkukesästä Runeberginkadun raitiovaunupysäkillä. Satoi vettä, eikä teillä ollut sateenvarjoa. Tulossa tai menossa jonnekkin. Ajattelin, että olitte riidelleet ja ehkä niin. Mutta jotenkin lyhyestä katseestasi näin, ettet ollut onnellinen. Se hymyilevä ja iloinen Jenni, joka täällä palstalla on. Kaikkea hyvää!

 • Saranda

  Olet yksi kaikkien aikojen lempi bloggaajistani, jolta olen useaan kertaan hakenut inspiraationi! Kiitos sinulle siitä, ja olen satavarma että saavutat tulevaisuudessa vieläkin hienoimpia asioita urallasi. Onnea! ♥

 • Onnea uusiin koitoksiin! :)

 • Loki

  Haluaisin ajatella (kukapa ei) että, kun haluaa nukkua toisen vieressä ja saa nukkua, sitä nukkuu juuri siinä, vaikka patjana olisi fakiirinmatto tai lankkulattia. Toisaalta todistin juuri yöjunassa kohtausta, jossa isä oikaisi lupia kyselemättä jalkansa ja selkänsä pitkin pituutta penkille puoliksi poikansa päälle ja esiteini-ikäinen poika nukkui, nuokkui ja roikotti päätään istualtaan isänsä alla. Kumpi siinä rakasti kumpaa enemmän, sopii kysyä, jos sopii. Olen kehittänyt yhden naisen teorian kiintymyksen ja valtasuhteiden tarkasteluun havainnoimalla nukkumista ja syömistä. Mikään tässä maailmassa ei sano enempää rakastamisesta kuin ruoan tarjoaminen ja toisen unen varjelu.

  Itsenäinen label on hieno juttu.

 • ElizabethRinne

  Kiitos näistä upeista vuosista, joita olen blogisi parissa saanut viettää -toivottavasti niitä tulee vielä paljon lisää! Toivottavasti viihdyt uudessa blogikodissasi ja teet siitä ihanan jennimäisen <3 

  Ja voimahali kaiken näiden muutoksien keskellä.

 • Tiia Rantanen

  Tsemppiä ja lämpimiä ajatuksia! (Ja kerron sulle kyllä sitten ekana, kun liityn Snapchatiin.)

 • Ambe

  Hei Jenni,

  mahtavaa, uudet tuulet kuulostavat upealta saavutukselta, onnea matkaan! Muutan siis uuteen osoitteeseen perässäsi seurailemaan muutoksen tuulia, olenhan ollut lukijasi jo noin 7,5 vuotta. :)

  Ja rakkaudesta – itse olen ollut jo viisi ja puoli vuotta onnellisessa ja rakastavassa suhteessa. Jokaiseen suhteeseen liittyy varmasti alkuaikoina tietynlaista epävarmuuttam kun luottamusta toiseen vasta rakennetaan. Siltikin oman kokemukseni ja aiempien suhteideni perusteella oikean rakkauden tunnistaa ja tuntee sydämessään. Oikean rakkauden kohdatessaan sydämessä ei lopulta ole tilaa epäilyksille. Suhteen edetessä ja toisinaan vastoinkäymisiäkin koettaessa on uskomattoman hienoa huomata toisen katseesta, kosketuksesta ja puhuttelusta, että siinä hän on ja pysyy, kunhan itsekin kohtelen häntä yhtälailla arvostavasti.

  Vapauttavaa ja aurinkoista syksyä!

  Ambe

 • odetskaja

  Ollakseni ihan rehellinen, olen jo pitemmän aikaa miettinyt, miksi olet vielä täällä. Asiaa olen vielä enemmän miettinyt sen jälkeen, kun ”vanhat hyvät” kuten Puutalobaby, Onnenpäivä ja Eeva Kolu lähtivät. Sinäkin selviät aivan hyvin omillasi! Nämä pitkän ajan suosikkiblogit eivät ole vain kirjaimia perätysten vaan kirjoittajan persoonalla on suuri merkitys, siksipä seuraan mukana uuteen osoitteeseen!

Related posts