27/08/15

Anna uusi mahdollisuus, anna pari mahdollisuutta

4 56 AngusAndJuliaStone2014_1.jpg

Taas on luvassa musiikkivinkkaus sarjassamme ”hassua etten ole löytänyt tätä aiemmin?” Olen kuullut Angus & Julia Stonesta lukemattomat kerrat, mutta olen jotenkin onnistunut sivuuttamaan kaksikon tyystin. Ehkä olen joskus muinoin kuunnellut jonkun kappaleen, joka ei ole niin sytyttänyt ja ajatellut, ettei ole minun juttuni. Mutta kun kyläilin eilen kaverin luona, taustalla soi niin mukavan kuuloinen levy, josta oli ihan pakko kysäistä, että mitäs tämä mahtaa olla. No arvaatte varmaan. :)

Kun kuuntelin Angus & Julia Stonen viime vuonna ilmestynyttä levyä sitten kotona uudemman kerran ihan keskittyen totesin, ettei kaksikon musiikki vieläkään herätä minussa mitään suunnattoman suuria tunteita, mutta aika mukavaa musiikkia tämä kyllä on ja ainakin illallisen ja jutustelun taustalla se toimi paremmin kuin hyvin. Kuuntelin uteliaisuuttani muutaman vanhemmankin hittibiisin ja ymmärsin kyllä heti, miksi en ole aiemmin innostunut. Jotenkin osa sisarusduon biiseistä on vain meikäläisen makuun liian ”lässyjä”. :D Mutta tässä uusimmalla levyllä ei lässyilty ainakaan ärsytykseksi asti, joten olen valmis antamaan parivaljakolle uuden mahdollisuuden. Ehkä tämä on juuri niitä levyjä, jotka hiipivät suosioon pikkuhiljaa, kun antaa sille vain riittävästi kuunteluita. 

Tags:

Categorised in: Musiikki

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • ChristinaChaneleon

  Mulla oli aluksi Angus & Julia Stonen tuotannon kanssa vähän sama homma. Mutta sitten jotenkin se kipinä syttyi, vaikka hitaasti syttyikin. Duo veti kyllä pisteet kotiin Ilosaaren keikallaan, tykkäsin ihan mielettömästi ja meininki oli paljon energisempää kuin olin ennalta uskaltanut odottaa. Mieletön lavakarisma etenkin Julialla. <3 

 • SheSmelledOfDaisies

  Down the Way -albumi kokonaisuudessaan on minun ehdoton lemppari sisarusten tuotannosta, ihan vieläkin menee kylmät väreet ja kyyneleet kihoaa silmäkulmiin kun kuuntelee levyä! Toisaalta itselleni siihen liittyy todella voimakkaita eron ja rakastumisen muistoja vuodelta 2011, eli ei ihmekään. Lässyä tai ei, mutta rakastan! Sisarusten soolotuotannosta en ole juurikaan välittänyt, joten uudempi tuotanto on jäänyt kuulematta, kiitos siis Jenni muistutuksesta! Ja Julia Stonen ääni on jotain niin mieletöntä, että harvoin kuulee vastaavaa. :)

 • Helmi K

  Draw your swords on yksi kauneimmista lauluista rakkaudesta koskaan. Ja niin kaukana lässystä kun olla ja voi.

  Jatka siis kuuntelua. He hiipivät ihosi alle ennemmin tai myöhemmin :)

 • SatuM

  Kyllä, viimeisin levy uppoaa ja kovaa! Kuuntelen sitä töissä kuulokkeet päässä ja joskus pyörii kolmekin kertaa päivässä koko levy eikä kyllästymistä näy. Juuri sopivan rauhallista ja etenkin kuulokkeilla saa enemmän irti, kun kuulee paremmin pienet vivahteet äänessä ja musiikissa.

  Death Defying Acts on yksi, joka ei heti sytyttänyt mutta nyt yksi lemppareista ja Julian äänen koko skaala pääsee oikeuksiinsa :)

Related posts