25/08/15

Parempaa seurattavaa Snapchatissa x 5

10 234 Näyttökuva 2015-8-25 kello 12.43.40.png

Nyt on kyllä saavutettu some-elämässä aivan uusi virstanpylväs! Kiitos Kuriolle, joka listasi meikäläisen snäppitileineen 101 suuren suomalaisen snäppääjän joukkoon. :D Olen nyt snäppäillyt aktiivisemmin ehkä noin 1,5 kuukauden ajan ja hurahtanut siihen hommaan aivan täysin. Tykkään ihan älyttömästi sovelluksen rennosta, spontaanista, aidosta ja hauskasta meiningistä, joka ei ole liian harkittua tai viimeisteltyä.

Snäpissä kiinnostavat nimenomaan persoonat, tarinat ja ajatukset, spontaanit tilanteet, hauskat läpät, arkiset hulluttelut ja rehelliset avautumiset. Satunnaiset maisemavideot tai kuvat ruoka-annoksista eivät välttämättä toimi snäppeinä, vaikka ne voivatkin toimia Instagramissa. Meikäläisen neuvo kiinnostavan snäppisisällön luomiseen onkin, että laita itsesi aidosti likoon! On ollut tämän vajaan parin kuukauden aikana hauska huomata, kuinka kynnys esimerkiksi videosisällön tuottamiseen on laskenut aivan hurjasti. Esiinnyn snäppitililläni lähes päivittäin meikittä, hölisen niitä näitä, tilitän maailman mitättömimpiä juttuja ja olen ennen kaikkea juuri se aito tyyppi, joka täällä blogin takana luuraa. 

Minulle itselleni koukuttavinta Snapchatissa on juuri ollut kiinnostavien ja hauskojen seurattavien löytäminen. Voin kuvitella, ettei sovelluksen idea ehkä aukene, jos ei ole onnistunut löytämään sellaisia seurattavia, joiden juttuihin voisi kiintyä.Minun suosikkiseurattavani höpöttävät rohkeasti kameralle ja keksivät jatkuvasti luovia tapoja käyttää palvelua. Snäppäys oikeastaan on vähän kuin vloggausta mikrotasolla, kun yksi video voi kestää vain 10 sekuntia. En oikein koskaan ole (vielä) päässyt sisälle vlogi-skeneen, mutta snäppäyksen kautta olen saanut välähdyksen siitä, miksi ihmiset ovat niin innoissaan vlogeista.

Kurion eilisessä listauksessa on monia kiinnostavia snäppinimiä, mutta suurin osa meikäläisen suosikeista on julkimoiden sijaan ihan tavallisia tyyppejä. Ajattelin laittaa siis hyvän kiertoon ja jakaa muutamat omat suosikkini, jotta tekin saisitte parempaa snäppiseurattavaa. ;) Kertauksen vuoksi vielä, että minua voi siis seurata nimellä @jennipupulandia. :)

Näyttökuva 2015-8-25 kello 12.37.37.png

@mieskettu

Snäppilemppareitteni ykkönen on jo liki legendaarista mainetta niin somepiireissä kuin oikeassakin elämässä nauttiva Konsta Kettunen eli @monsieursatan (instagram), joka löytyy Snapchatista nimellä @mieskettu. Ihanan hullu tyyppi opetti minut snäppäämään ja sai minut omalla tilillään koukuttumaan sovellukseen alun alkujaan. Aivan hemmetisti kiharaa punaista tukkaa, naurua, hassuja juttuja ja vauhdikasta meininkiä. Tätä on karisma, ystävät.

Näyttökuva 2015-8-25 kello 12.01.00.png

@pajupurovuo

Ihana taskuvenus Paju saattaa olla joillekin jo tuttu bloginsa ja insta-tilinsä kautta. Paitsi että Pajulla on niin söpö naama, että sitä voisi ihan ilokseen katsella vain päivät pitkät, mimmin jutut, avautumiset ja hölmöilyt naurattavat aina. Kertakaikkiaan hurmaava nainen! Pajun snäpit ovat myös yleensä visuaalisesti poikkeuksellisen kivan näköisiä.

Näyttökuva 2015-8-25 kello 12.38.54.png

@arman.alizad

No Arman lienee kaikille tuttu jo entuudestaan sekä telkkarista että aktiivisesta some-elämästä, mutta myös herran tuore snäppitili on seuraamisen arvoista kamaa. Parasta Armanin snäpissä on hänen fantastinen julkisuudenkipeä ja Hollywoodia ihannoiva alter egonsa Shakke, jonka elämää ja mietteitä saamme iloksemme seurata videoiden kautta usein.

Näyttökuva 2015-8-25 kello 12.40.27.png

@minnihei

Yksi minulle uusi some-lemppari Snapchatin puolella on sympaattinen Minni, jonka elämästä löytyy upeaa arjen dramatiikkaa joka päivälle. Arvostan Minnin rehellisiä tilityksiä lapsiarjen pyörityksestä sekä eritoten sitä, että hän omisti jossain vaiheessa lukemattomia snäppejä muun muassa nenässään olevalle ruvelle. :D Lapsiperheen arkista sähellystä hauskalla otteella, väsyneenäkin lumoavan kaunis äiti ja visuaalisesti kivannäköistä sisältöä.

Näyttökuva 2015-8-25 kello 12.41.53.png

@pesojoonas

Täällä blogin puolellakin joskus viime talvena vilahtanut ystäväni Joonas on ottanut haltuun myös Snapchatin ja heti ryminällä aloittanut muun muassa filosofisen elämänhallintakurssin, jota voi seurata erissä iltaisin snäppitilin kautta. :D Joonas on kuin tehty kameran eteen sekä juttujensa että naamansa puolesta – suosittelen. Mahtava tyyppi sekä somessa että oikeassa elämässä.

Kuvat napattu suositeltavien Instagram-profiileista. :)

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sun snapchat-tili on kyllä hulvaton. On hauska katsella vähän erilaista Jenniä, mitä blogissa on tottunut näkemään. :)
  Itsekin liityin hiljattain snapchattiin, mutta meno on sillä rintamalla aika hiljaista, koska omista tutuistani ei oikein löydy snäppääjiä, ja uusia seurattavia on mielestäni vaikea löytää jos ei valmiiksi tiedä nimimerkkejä. Kiitos siis suosituksista!
  Yritin aamulla tehdä ensimmäisen oman avautumisvideoni snäppiin, mutta oma väsynyt naama etukameralla kuvattuna oli yksinkertaisesti liikaa. :D Aion kuitenkin ottaa snapin haltuun, sillä pidän juurikin siitä rentoudesta minkä mainitsit.

 • LK

  Pitäisiköhän minunkin vihdoin ja viimein siirtyä älypuhelinaikakaudelle, jotta pääsisin seuraileimaan näitä? :D Toistaiseksi olen pärjännyt hyvin ns. vanhanmallisellakin puhelimella ja koen itse jonkinlaista muutosvastarintaa vaihdoksen suhteen, mutta muutaman snäppitilin seuraileminen houkuttelisi kyllä kovasti.

 • Ehkä minunkin pitäisi vihdoin liittyä Snapchattiin. Kiitos siis vinkeistä! Näin/kuulin Armanin tänään Imagen ja Mondon matkakirjoittajakurssilla, ja mies on kyllä kova!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • paju

  Voi Jenni!! <3<3<3 En kestä. Oot ihana. Ja kiitos samoin söpöliini ;-*

 • hhaidi

  Kiitti snäppivinkeistä! Mut miks mun snäpchatti ei löydä armanalizadia?

 • Jenniii

  Äh, hyvä kun sanoit! Tuolta oli jäänyt piste välistä eli oikea nimi on arman.alizad. Korjaan tekstiin! :)

 • Emmah

  Snapchatia ei saa Windows Phonelle ja ovat suhtautuneet aika nuivasti pyyntöihin. Eli miinus kyseiselle puljulle, en aio tukea.

 • Västis

  Latasin tuon padille, mutta mun täytyy tunnustaa etten oikeasti osaa käyttää sitä! :D harmi, olisi kiva tietää mitä tuolla snäpissä oikein tehdään. Koko homma on yhtä wtf-tunnetta ja oon jo ehtinyt mieltä olisiko mun sovelluksessa joku vika.

 • Amamban

  Ajattelin aikaisemmin, etten varmasti lataa taas yhtä turhaa sovellusta puhelimeen ja viemään aikaa ”oikealta elämältä”. Tämän sun postauksen innoittamana latasin snapin kuitenkin ja onhan se aika kiva! Sun juttuja on hauska kuunnella. Itsestä tuntuu aika turhalta snappailla, kun ei ole ketään seuraajia vielä. :D

 • Kiitos vinkeistä! Multa on tuo Snapchat löytynyt jo jonkin aikaa, mutten ole osannut/ole ollut kiinnostunut käyttämään sitä. Tämän postauksen innoittamana aloin seurailemaan sinua ja muita kumppaneita siellä ja olen ihan koukussa! Olen niin innostunut tuosta ja tänään tein sinne ensimmäiset videoni :D Niin mielenkiintoista seurata ihmisten arkea ja höpinöitä. :)

Related posts