21/08/15

Ensimmäisiä syyspäiviä

3 68 asu-trenssi5.jpg

No en oikeastaan tiedä, voiko tätä syksyksi vielä kutsua, mutta tuosta viime viikonlopusta lähtien on ilmassa leijaillut sellainen tunne syksystä. Tuuli puhaltaa vähän koleammin ja illat viilenevät yhä nopeammin. Varjossa tulee herkästi jo vilu, vaikka aurinko puskee yhä hikeä pintaan. Olen jo parina päivänä tällä viikolla pukenut takin ylleni – kiitellyt siitä varjoisan tuulenpuuskan iskiessä ja kironnut auringon paahtaessa. Onneksi takin saa helposti puettua ja riisuttua tarpeen mukaan.

Tämä asu on itse asiassa ollut yllä jo parina päivänä tällä viikolla. Klassikot toimivat aina: trenssi, hyvin istuvat farkut, silkkipaita ja sievät avokkaat. Niin ihanan yksinkertaista. Mietin hetken, onko tämä asu jopa liian klassinen omaan tyyliini raitapaitoineen, mutta ei sentään. Vähintäänkin reikäiset farkut tuovat kokonaisuuteen pienen ripauksen rosoa. :)

Translation: An outfit of classics from this week. :)

asu-trenssi7.jpgasu-trenssi4.jpg

Trenssi // trench coat Massimo Dutti, farkut // jeans Topshop, silkkipaita // silk shirt Tommy Hilfiger*, kengät // shoes & Other Stories, aurinkolasit // sunglasses Monki

* saatu blogin kautta / gifted

asu-trenssi3.jpg asu-trenssi1.jpgasu-trenssi12.jpgasu-trenssi8.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • annakayhko

    Ihastuttavia kuvia! Hyvältä tämä yhdistelmä näyttää, ei tosiaan ole liian klassinen farkkujen ansiosta :–)

  • M.

    Upeita kuvia ja ihastuttava asu! Klassinen, mutta ei liian :)

  • Vierailija

    Moikka! Bongailin sun postauksia Roomasta ja mun silmään ei ainakaan osunut mitään erillistä vinkit -postausta niin ajattelin kysäistä ihan näin että mitä kaikkia vinkkejä sulla olisi Roomaan menevälle? :) etenkin kun teidän hotelli oli kauempana, vaikuttiko se liikkumisiin tai miten sitten liikuitte siellä ympäriinsä? Oisko jotain must -ravintoiloita tai juttuja jota kannattais ehdottomasti pistää korvantaakse? Kiitos jo etukäteen jos jaksat vastata! :)

Related posts