19/08/15

Pari tyylibongausta Flowsta

5 71 flow6.jpg

Katumuotikuvien saldo jäi yrityksistä huolimatta todella vaatimattomaksi viikonlopun festarihulinoissa, koska keikat ja yleinen hässäkkä veivät ripeyden ja keskittymiskyvyn. Ajattelin kuitenkin esitellä nämä pari kivaa tyyliä, jotka onnistuin perjantaina tallentamaan. Erityissuosikkini on yllä näkyvä ihana Jaana haalarissaan. Tutustuimme neitokaisen kanssa rannekkeiden vaihtojonossa – terkkuja vain kaunokaiselle!

Onnistuinpa varastamaan kuvan myös blogikollega Jannista (ja Sarastakin) sekä kaveristani Joonaksesta, joka saattaa olla joillekin tuttu Acolyth-putiikista Fredalta. Vähiin siis jäivät nämä katumuotiräpsyt, mutta ei se määrä vaan se laatu, eikö niin? ;) Haha.

Translation: A few random street style pics from the Flow festival in Helsinki last weekend. :)

flow10.jpg flow13.jpg flow5.jpg

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • KKK

  Hei, tietääkö joku mistä toi ekan kuvan haalari on? Samainen tuli vastaan parisen viikkoa sitten kadulla ja jäi harmittamaan vietävästi, etten kysynyt, mistä se on.

 • Jenniii

  Minäkin ihastelin, joten tulin kysäisseeksi Jaanalta. :) On kuulemma parin vuoden takaa H&M:ltä. Ei siis auttane kuin metsästää kirppareilta ja eBaysta, tms.

 • annakayhko

  Tykkään hurjasti näistä katutyylipostauksista! Lisää vaan näitä jatkossakin :—)

 • Ninniri

  Flowssa näki kyllä aivan ihania tyylejä..siksi harmitti kun festareiden sivuilla luki, ettei paikalle saa tuoda kameraa, jossa vaihdettavat objektiivit.Oliko sulla pressipassi vai eikö portilla sittenkään olla niin tarkkoja siitä, millaisia kameroita ihmisillä on mukanaan? itse en viittiny kokeilla onneani ja raahata järkkäriä mukaan :p

 • KKK

  Ha, aika hauskaa, mulla haalari tuli nimittäin vielä Köpiksessä vastaan, niin olin toiveikas, että se on jonkun ketjun kesä/syysvalikoimasta. Mutta ihan niin helpolla en näköjään päässytkään. Kiitos Jenni, nyt ei enää oma kysymättömyys joka tapauksessa harmita. :)

Related posts