17/08/15

Kultaisia pilkkuja

234 kynnet1.jpg

Kävin tänään kynsihuollossa ja kuulin Mariannelta, että moni on innostunut laittamaan samanlaiset kynnet kuin minulla sen viime kynsipostauksen jälkeen. Kivaa kuulla, että olen onnistunut inspiroimaan! :) Minulla on nyt jotenkin loppukesän ja alkusyksyn tunnelmissa ollut vahva tummien sävyjen kaipuu, joten tänäänkin haikailin kynsiini jotakin tummaa. Mietin pitkään tummanvihreän ja tummansinisen välillä, mutta päädyin lopulta ihan pikimustaan.

Sain itse asiassa tämänpäiväisen kynsi-inspikseni omasta paidastani, jossa on tummalla pohjalla kullanhohtoisia pilkkuja (näette huomenna itse paidankin, kun julkaisen asujutun Flow-festareilta). Kynnetkin saivat koristeekseen kultaisia pilkkuja, jotka toteutettiin pikkuruisilla yksittäin liimatuilla paljeteilla. Lopputuloksesta tuli aika hauska, vaikka itse sanonkin. :) Mitäs tykkäätte muut?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: Golden polka dots on black. I love it! :)

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts