15/08/15

Flow-tunnelmia perjantailta

1 211 flow11.jpg

Se taitaa olla vähän niin, että festareille ja juhlimaan taitaa olla kaikkein paras tilanne lähteä täysin vailla odotuksia. Olin eilen todella väsynyt ja Flow-festareiden perjantain ohjelmassa ei ollut niin montaa minua etukäteen kiinnostanutta artistia, joten odotukset eivät varsinaisesti olleet korkealla. Loppujen lopuksi minulla oli yksi kaikkien aikojen hauskimmista festari-illoista ja artistikattauskin yllätti lopulta pelkästään positiivisesti. 

Sää helli festariyleisöä ja tunnelma oli tapahtuma-alueella huipussaan. Olin vähän odottanut Lianne La Havasin keikkaa, mutta jotenkin tuntui, että tämänkaltainen musiikki olisi todennäköisesti päässyt paremmin oikeuksiinsa teltassa. Jotenkin päälava oli tällaiselle lempeälle tunnelmoinnille vähän liian levoton areena. Sen sijaan Major Lazer ja CHIC vetäisivät päälavalla sellaiset setit, että ei ollut vaikea löytää bilefiilistä yleisössä. CHICin keikka oli aivan uskomaton hittiparaati – on melkein epätodellista, että yksi mies on voinut tehdä lähes KAIKKI hittibiisit tietyltä ajanjaksolta. :D Myös Major Lazer villitsi yleisöä kiitettävästi pimenevässä illassa. Yksi illan kivoimmista yllättäjistä oli Back Yardilla esiintynyt Dixon, jonka dj-setti vei niin mennessään, että olin jättää Major Lazerin väliin. Kuulin myöhemmin muiltakin yhtä ylistäviä sanoja Dixonin keikalta eli en tainnut olla yksin mielipiteineni, että siinä oli yksi perjantain kovimmista keikoista.

flow20.jpg

Oikeastaan onkin ehkä otollisin mieliala mennä nauttimaan festareiden tunnelmista on juuri sellainen avoin mieli, ettei ole miettinyt liian tarkkaa minuuttiaikataulua, mitä keikkoja haluaa nähdä. Usein paikan päällä tulee vastaan hauskoja yllättäjiä ja aikataulut pettävät muutenkin, kun joka toisella askeleella vastassa on joku tuttu, jonka kanssa on ihan pakko jäädä vaihtamaan muutama sana. Kertakaikkisen hauska ilta – jos loppufestarit ovat edes puoliksi yhtä onnistuneet kuin eilispäivä, niin hyvä tulee. :)

Mitkäs olivat teidän suosikkejanne eilen? Ja jos törmätään, niin tulkaahan rohkeasti vain nykimään hihasta!

flow17.jpgflow12.jpgflow1.jpgflow3.jpgflow2.jpg flow7.jpg flow9.jpgflow4.jpg flow15.jpgflow14.jpg flow16.jpg flow18.jpg flow19.jpg flow21.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri, Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • hanm

    Elliphant kyllä yllätti ja otti mun perjantain ykköspaikan! Ennestään tuntematon ja VAU!
    Nile Rodgers tulee hyvänä kakkosena perässä!

Related posts