13/08/15

Väripilkkuna

6 84 asu-arela12.jpg

Päätin viime viikolla, että nyt kun hellesäätä ja aurinkoa vielä riittää, yritän pukeutua paljon hameisiin ja mekkoihin. Ja olen itse asiassa yllättävän hyvin pitänyt kiinni päätöksestäni. :) Lähes joka päivä olen ollut kesähelmoissa. Pari päivää sitten yllä oli taivaansinistä ja oranssia – ehkä vähän epätavallisia värejä minulle, mutta tulipa kesäinen fiilis tästä kombosta. 

Olen muuten huomannut, että arvostan aivan erityisesti mekkoja ja hameita, joissa on taskut. Taskut tuovat heti vaatteelle pienen plussan – vaikka harvoin edes laitan taskuihin mitään satunnaista nenäliinaa lukuunottamatta, ne jotenkin tuovat turvaa. Jos on orpo olo, eikä tiedä mihin kätensä tunkisi, ne voi aina sujauttaa taskuun. :D Lisäpisteitä siis tällekin Arelan mekolle taskuista!

Translation: I decided some time ago that I’d try to wear dresses and skirts while the weather is still nice and I’m surprised how well I’ve managed to stick with my decision. The other day I was wearing this sky blue dress – that shade of blue is a little unusual for me but I actually like it a lot, especially combined with orange. :)

asu-arela1.jpg

Mekko // dress Arela*, laukku // bag 2OR+BYYAT*, sandaalit // sandals Zara, aurinkolasit // sunglasses Monki

asu-arela14.jpgasu-arela19.jpgasu-arela18.jpgasu-arela2.jpg asu-arela15.jpg

Photos: Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Taskut on parhautta! Varsinkin kaikissa muhkeahelmaisissa ne pitäisi olla automaattisesti sillä ne eivät edes niin erotu hameen/mekon mallin takia. Ostin alennusmyynneistä ihanan kellohelmahameen henkkamaukasta ja ilahduin kun siinä oli taskut :-)

 • Aamukahvilainen

  Upea nainen! Ja hauska väriyhdistelmä :)

 • Laura T.

  Jenni! Olit se sinä! Kävelin ajatuksissani sun ohi Kampin edessä ja tajusin vasta sisällä että sinähän se olit, sinisessä mekossa. Parempi ajoitus ens kerralla!

 • emzi

  Oon seurannut ainoastaan sun instatiliä mutta nyt löysin sun snapchatin JA SE ON IHAN LOISTAVA :D juttus on hauskoja ja oot muutenkin oot niin happyn oloinen <3

 • Upea mekko ja upea sinä! :)

 • Laurelius

  Melkein jokaista postaustasi lukiessani tätä ajattelen, mutta nyt sen tänne mustaksi valkoiselle kirjoitan: sää oot kyllä aivan hirveen kaunis!! Jotenkin niin raikas ja tosi nätti! Ja tuo sun lyhyempi tukka tuo suhun jotenkin tosi hyvää särmää, joka ei ehkä tullut niin esiin pitemmällä hiusmallilla. Ihana Jenni!

Related posts