6/08/15

Kööpenhaminan muotiviikolla: Barbara I Gongini

4 279 barbara-i-gongini-ss16-1.jpg

Terveisiä Kööpenhaminasta! :) Saavuin tänne eilen erästä työprojektia varten – Snapchatissa vähän jo asiasta pari päivää sitten kertoilinkin (@jennipupulandia). Köpiksen muotiviikko on täällä kovassa vauhdissa ja lupauduin mukaan emännöimään erästä kansainväliselle lehdistölle järjestettävää tilaisuutta. Jännittävää! Vaikka ajatus alkuun kauhistutti, päätin, että tällaisiin tilaisuuksiin on tartuttava. Uskon nimittäin, että vain tekemällä ja hankkimalla kokemusta, voin päästä eroon minua piinaavasta esiintymisjännityksestä. Ja täällä sitä nyt sitten ollaan! Pitäkää minulle peukkuja illalla. :)

Kiiruhdin eilen heti tänne saavuttuani muotinäytökseen, joka taitaa näiden työkiireiden takia jäädä ainokaisekseni muotiviikolla. Iloiseksi ja suureksi yllätyksekseni sainkin istua Barbara I Gonginin näytöksen ensimmäisessä rivissä koko shown parhailla paikoilla, mikä on hyvä uutinen myös teille, sillä sain loistopaikaltani napsittua mahtavasti valokuvia!

barbara-i-gongini-ss16-14.jpg

Barbara I Gongini ei ehkä ole suurille yleisöille tuttu nimi, mutta suunnittelija nauttii melkoisesta kulttimaineesta ug-piireissä. Ann Demeulemeesterin tyyppiseen mustanpuhuvaan designiin luottava Barbara juhlistaa tänä vuonna jo merkkinsä 10-vuotissynttäreitä ja eilisillan näytös kiinnosti selvästi suurempaakin yleisöä – Kööpenhaminan Raatihuone oli aivan täyteen pakattu. Ja lavalla nähtiin sitä, mitä osattiin odottaakin: mustaa gootti-vivahteilla leikittelevää estetiikkaa, minimalistisen yksinkertaisia trikoovaatteita ja kerroksellista kikkailua.

Mitään mainstream-muotiahan tämä suunnittelija ei tee, mutta olen kuullut useammaltakin suunnalta kehuja Barbara I Gonginin trikoovaatteiden uskomattomasta laadusta. Jos siis haussa on aikaa kestävä musta perusneule tai trikoomekko pienellä twistillä, ei välttämättä ole lainkaan huono idea tsekata tämän suunnittelijan kokoelmaa!

Translation: Greetings from the Copenhagen Fashion Week! I got to see the Barbara I Gongini fashion show last night and I was lucky enough to get an excellent seat and take some photos for you guys as well. :) So here is a sneak peek to Barbara I Gongini’s SS16 collection – enjoy!

barbara-i-gongini-ss16-2.jpg barbara-i-gongini-ss16-3.jpg barbara-i-gongini-ss16-4.jpg barbara-i-gongini-ss16-5.jpg barbara-i-gongini-ss16-6.jpg barbara-i-gongini-ss16-7.jpg barbara-i-gongini-ss16-8.jpg barbara-i-gongini-ss16-9.jpg barbara-i-gongini-ss16-10.jpg barbara-i-gongini-ss16-11.jpg barbara-i-gongini-ss16-12.jpg barbara-i-gongini-ss16-13.jpg barbara-i-gongini-ss16-15.jpg barbara-i-gongini-ss16-16.jpg barbara-i-gongini-ss16-17.jpg barbara-i-gongini-ss16-18.jpg barbara-i-gongini-ss16-19.jpg barbara-i-gongini-ss16-20.jpg barbara-i-gongini-ss16-21.jpg barbara-i-gongini-ss16-22.jpg barbara-i-gongini-ss16-23.jpg barbara-i-gongini-ss16-24.jpg barbara-i-gongini-ss16-25.jpg barbara-i-gongini-ss16-26.jpg barbara-i-gongini-ss16-27.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kiti

  Tsemppiä! Hyvin se menee!

  T: Superjännittäjä, joka on myös päättänyt opetella siitä eroon askel askeleelta :)

 • Iiduliinu

  Emännöinti menee varmasti hyvin, mutta tsemppiä silti! Aika hienoa, että sait parhaan paikan ainoaan näytökseen, jossa ehdit olemaan. Goottivivahteet ovat kieltämättä selkeät tämän suunnittelijan töissä, mutta omaan ei-gootti-tyylini tuolta sopisi yllättävän moni.

 • Nanan

  Heippa! Postaustoiveena olisi, että teet jo nyt hyvissä ajoin listauksen Flow-tärpeistäsi. Olisi kiva päästä jo etukäteen kuuntelemaan ja tutustumaan mahdollisesti uusiin hyviin artisteihin, niin keikalla on sitten jo ihan messissä! :) Kiitti!

 • Ihania nahkayksityiskohtia ja kaulakoruja! Olisi hienoa, jos kertoisit blogikirjoituksessa miten käytät Snapchatia. En varmaankaan ole ainoa lukija, joka ei vielä sitä käytä ja olisi mielenkiintoista lukea mihin juuri sinä sitä käytät, miten hyödyllisenä sitä pidät ym.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Related posts