4/08/15

Menovinkki: hyppää Muotiratikan kyytiin!

70 muotiratikka.jpg

Hieman myöhäisherännäisenä vinkkailen, että jos jollakulla on sopivasti tänään tai huomenna joutilasta aikaa, niin Muotiratikka rullailee jälleen Helsingissä tänään ja huomenna. Dj:n tähdittämän ratikan kyytiin pääsee hyppäämään Rautatientorin Mikonkatu 15 -pysäkiltä tasatunnein klo 16-19 ja raitiovaunu kulkee omaa räätälöityä reittiään kaupungin kiinnostavimpien myymälöiden, suunnittelijoiden ja taiteilijoiden sekä viihtyisimpien ravintoloiden ohi.

Tapahtumassa on mukana reitin varrella sijaitsevia pikkuputiikkeja ja lisäksi Muotiratikan oma pop up -myymälä toimii Stidilässä (Hämeentie 13) tänään klo 16-20.30 sekä huomenna keskiviikkona klo 16-22. Tapahtuman loppuhuipennus koittaa keskiviikkona illalla Kaiku-klubilla järjestettävässä muotinäytöksessä, jossa on esillä Muotiratikkaan osallistuvien kivijakaputiikkien ja pop up -myymälässä mukana olevien suunnittelijoiden tuotteita. Varsinaiset loppukekkerit alkavat muotinäytöksen jälkeen klo 22.

Mukana ovat tänä vuonna muun muassa seuraavat toimijat: Acolyth, Kallio Second Hand, Liike, Made in Kallio, OVVN, Pure Waste Textiles, Burlesque Tsunami, Emmi Malmström Shoes, Street Gastro, Muka va, Uhana Design, Vietto, Madara, Vaaterekki sekä monia muita. Lisätietoa tapahtumasta löydät sen Facebook-sivuilta

Jos siis illaksi ei ole ohjelmaa, niin käykäähän ajelulla! :) 

Kuvitus: Iida Sarpaniemi / Muotiratikka

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts