4/08/15

Kaikki irti loppukesästä

6 63 asu-lumi10.jpg

Tänä kesänä on sattuneesta syystä tullut käytettyä huomattavasti entistä vähemmän hameita ja mekkoja, mutta olen nyt päättänyt yrittää näinä loppukesän päivinä ottaa kaiken irti tästä vähän säälittävästäkin kesästä. Niinpä puin viikonloppuna päälle pitkästä aikaa hameen ihan täällä koto-Suomessa. Vaikka sää oli päivällä ihan kaunis, tuuli oli kyllä melkoisen jäätävä. Ei tuntunut yhtään siltä, että ollaan elokuun alussa – enemmänkin sään puolesta tuntuu kuin mentäisiin jossain syyskuun loppupuolella.

Huomaa muuten heti, että vaaleanpunaisen tukan kanssa tulee valikoitua jälleen päälle vähän eri värejä kuin sen ihan vaalean. Jotenkin en osaa yhtään pukeutua esimerkiksi kirkkaanpunaiseen tai -siniseen tai muihin kirkkaisiin väreihin, jos hiukset ovat pinkit. Huomasin jo kampaajakäynnillä, kun päälläni oli tuolloin sinipunainen pusero, että teki välittömästi mieli vaihtaa paita, kun hiusten väri muuttui. :D Nyt hetkellisesti houkuttelevat taas mustavalkoinen ja puuterisävyt – kuten näkyy.

Translation: An outfit from the weekend! I haven’t been wearing much dresses or skirts this summer, for obvious reasons. But I decided I’ll try to make the most of the last bits of summer. So hopefully there are some more skirt and dress outfits to come while I still avoid tights. ;)

asu-lumi4.jpg

Pusero // sweater Samuji, hame // skirt Zara, laukku // bag Väska*, kengät // shoes Lumi Accessories*, aurinkolasit // sunglasses Monki, sormus // ring vintage

* saatu blogin kautta / gifted

asu-lumi8.jpgasu-lumi6.jpgasu-lumi5.jpg asu-lumi17.jpgasu-lumi12.jpg

Photos: Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • lottay

  Aivan ihana hame! Haluaisin tuollaisen helman wanhojen mekkooni, mutta nyt kun tällaista suunnittelen en ikinä tule sellaista kangasta löytämään. Vaikka pliseerattuja varmasti löytyy mutta täytyyhän värikin olla oikea. ;)
  ps. Sun snäpit on ihan parhaita!!

 • Vaihdoin itse mustavalkoisesta punaruskeaan hiustenväriin n. kuukausi sitten ja vaatekaappi oli hetken kriisissä. Mustien hiusten kanssa sopi oikeastaan kaikki värit mutta kartoin mustaa vaatetusta ettei yleisilme olisi liian synkeä. Nyt kun on ”värikkäät” hiukset, olen käyttänyt ja ostanut lähestulkoon vain mustaa :-D

 • Looking so feminine in this ladylike and minimalistic outfit.

  http://lartoffashion.com

 • Vierailija

  Hei, tuli hyvään saumaan tämä postaus; löysin juuri viikonloppuna kaapista oman vekkihameeni (tosin tummempi punainen ja mallia mini) ja googlasin kuvia miten hameen voisi pukea. Tämä näyttää hyvältä!

 • Katih

  Tuo hame on aivan ihana. Täytyypä itsekin huomenna vihdoin laittaa päälle ruusuhameeni, jota en ole käyttänyt tänä kesänä vielä kertaakaan.

 • Vierailija

  Uiiiii täällä olen kerrankin trendien aallonharjalla näköjään kun omistan juuri samanlaisen hameen, tosin Marks&Spencerin version ;) Se on aivan ihana!

  Sulla on Jenni todella mahtava tyylisilmä. Harvoin kommentoin, mutta usein ihastelen yhdistelmiäsi. Olet paikkasi ansainnut todellakin yhtenä tyylikkäimmistä suomalaisista bloggaajista :)

Related posts