2/08/15

Loma Roomassa

5 82 loma-roomassa9.jpg

Tuntuu ihan hullulta, että vielä viikko sitten olin Roomassa. Arki vie ajatukset muualle niin nopeasti, että reissu tuntuu jo kaukaiselta. Palasin kuitenkin tänä aamuna matkatunnelmiin, kun kävin läpi Roomassa kameraan tallentuneita hetkiä ja muistoja. Kuten on tullut jo useampaan otteeseen todettua, hellettä riitti ja aurinko porotti kirkkaalta taivaalta – se välittyy osasta näistä kuvistakin aika konkreettisesti. ;)

Ajattelin, etten tähän hätään tarinoi sen enempää, vaan annan kuvien puhua puolestaan. Reissukuvia on tulossa vielä pari settiä lisääkin ja toisen yhteydessä on luvassa muutama ravintolavinkkaus Trasteveren alueelle. Mutta nyt siis pieni kuvien täyteinen nojatuolimatka viikon taa Roomaan – enjoy!

Translation: Photo memories from Rome last week.

loma-roomassa8.jpgloma-roomassa1.jpgloma-roomassa2.jpgloma-roomassa5.jpgloma-roomassa10.jpg loma-roomassa4.jpgloma-roomassa7.jpg loma-roomassa11.jpgloma-roomassa6.jpg loma-roomassa12.jpgloma-roomassa3.jpg loma-roomassa14.jpg loma-roomassa15.jpgloma-roomassa21.jpg loma-roomassa22.jpgloma-roomassa16.jpgloma-roomassa17.jpg loma-roomassa27.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Matkat

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Wow, mitä kuvia olet ottanut Roomasta! Fiilis välittyy tosi kivasti kuvien kautta. :) Rooma on ollut mun bucket-listallani jo ties miten kauan, mutta sinne en vaan ole vielä päässyt, vaikka mies on kotoisin pari tuntia Roomasta pohjoiseen.

 • Alvatar

  Ihania kuvia! Ja kuinka sattuikaan, olen itsekin lähdössä puolentoista kuukauden päästä Roomaan lomalle, majoitus juurikin Trasteveren alueella. Loppuja postauksia odotellessa siis! :)

 • O.M.

  Voi lintuparkaa.

 • Jenniii

  Joo, AIVAN liian pieni häkki raukalla. :/

 • Salmi

  Täydellinen kuvakollaasi, sanoja ei tarvitakaan, kiitos!

Related posts