2/08/15

Häivähdys vaaleanpunaista

2 221 vaaleanpunaiset-hiukset1.jpg

Hupsista! Nyt kävi nimittäin niin, että tukka on jälleen hattaraisen vaaleanpunainen – ainakin hetken aikaa. Menin perjantaina käymään kampaajalla enkä ollut oikein etukäteen miettinyt, mitä haluaisin tukalle tehtävän. Jotenkin se vain tuntui kaipaavan pientä siistimistä. Taisin vähän hötkyillä kampaaja-ajan varaamisessa, koska siellä Mikon kampaajatuolissa istuessani mietin, että mitäs vikaa tässä nyt muka olikaan. No, latvoja siistittiin ja väriä vähän freesattiin ja Mikko sai päähänsä laittaa hiuksiini jälleen kerran hiukan vaaleanpunaista sävyä. Toistaiseksi olen antanut hänelle aika vapaat kädet tukka-asioissa ja niin tein tälläkin kertaa. Niinpä hiukset ovat taas hempeän puuteripinkit. 

Katsotaan, maltanko pitää hiuksia kovin pitkään vaaleanpunaisina tällä kertaa. Tykkään sävystä älyttömästi, mutta se haalistuu yleensä jo muutamassa pesussa pois. Ylläpito on kylläkin helppoa sävyttävillä hoitoaineilla (esim. Biozellilta löytyy), mutta toisaalta välillä voi palata vaaleaan ja jonkun pesun yhteydessä sitten laittaa sävyä vaikka myöhemminkin lisää. Näette näissä kuvissa hyvin eron ennen ensimmäistä kotipesua ja sen jälkeen (yllä tuore väri ja alla kerran pesty). Oikeastaan sävy on juuri nyt minusta kaikkein kauneimmillaan, kun se on hiukan haalistunut tuollaiseksi puuteriseksi. Ainakin hetki mennään siis taas vaaleanpunaisissa kutreissa!

Translation: Oops, I did it again! ;) I didn’t plan it but turns out that my hair is cotton candy pink, again. 

vaaleanpunaiset-hiukset2.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia / @jennipupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts