30/07/15

Modernin Annie Hallin vaatekaapilla

5 258 sessun-aw15-6.jpg

Minulle on muodostunut jo vähän tavaksi aina uuden sesongin kynnyksellä kurkistella inspismielessä, millainen mallisto ranskalaismerkki Sessùnilta on uuteen kauteen tulossa – enkä ole tainnut joutua pettymään kertaakaan. Vaikka Sessùnia ei myydä Suomessa enkä vieraile merkin putiikissa kuin ehkä maksimissaan kerran vuodessa (yleensä Berliinissä), saan aina lookbook-kuvista jotain kivaa uutta ajatusta ja inspiraatiota tyyliasioissa. Sessùn ei petä koskaan, sillä taas syksyn kuvat herättivät heti ihastusta ja tyyli-ideoita!

Pinnalla jyräävän 70-luvun vaikutteet näkyvät Sessùnin syysmallistossa myös: murrettuja, maanläheisiä värejä ja hipahtavan boheemia fiilistä. Jotenkin tästä mallistosta tulee mieleen kuin Annie Hallin tyyli olisi päivitetty vuoteen 2015. :) Sessùnin tavaramerkiksi muodostuneet tyttömäiset mekot ja söpöt printtikuosit loistavat nyt poissaolollaan ja sen sijaan mallisto on täynnä androgyynejä housuasuja ja hauskoja shortsityylejä pienellä naisellisella twistillä, tietysti. Näitä kuvia katsellessa syttyi jo pieni syksyn odotus sisuskaluihin, mutta nautitaan nyt tästä loppukesästä ensin ja toivotaan, että säät ovat vielä mahdollisimman kesäiset elokuussa. :)

Translation: I love the modern Annie Hall vibes of the Sessùn AW15 collection! Looking at these pics almost makes me want autumn to come already but I can wait, so please let the summer still continue until the end of August.

sessun-aw15-2.jpgsessun-aw15-1.jpg sessun-aw15-5.jpgsessun-aw15-3.jpg sessun-aw15-7.jpgsessun-aw15-4.jpg sessun-aw15-8.jpg sessun-aw15-10.jpgsessun-aw15-9.jpg sessun-aw15-11.jpg sessun-aw15-12.jpg sessun-aw15-13.jpg sessun-aw15-14.jpg sessun-aw15-15.jpg sessun-aw15-16.jpg sessun-aw15-17.jpg sessun-aw15-18.jpg sessun-aw15-20.jpg sessun-aw15-21.jpg sessun-aw15-22.jpg sessun-aw15-23.jpg sessun-aw15-24.jpg

Photos: Sessùn Automne-Hiver 2015 collection

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Salla-Maaria

  Aaaahh täydellistä! Tämän hetkinen fiksaationi on löytää ihanat housut, jotka eivät ole farkut, ja näistä jokaiset ois aika lailla täydelliset!

  Vinkkinä: huomasin että nettikauppa asos.com:illa on Sessunin vaatteita valikoimissaan ja toimittavat Suomeen, ilman toimituskuluja vieläpä. Valikoima on kylläkin varsin rajattu, mutta parempi kuin ei mitään (varsinkin kun itsellä ei ole ulkomaanmatkoja tiedossa) :)

 • Susanna P

  Näyttää niiiin hyvältä!! Iski todellakin kunnon inspiraatio-ryöppy! :—)

 • Loki

  Tykkäsin about kaikesta. Ranskalainen Monshowroom toimittaa myös.

 • Eiksjoo

  Kaunista :)

 • tiita

  Mun sydän halkeaa!! ♥♥♥♥

Related posts