29/07/15

Musiikkilöytö: Rae Morris

2 59 rae-morris2.jpg

Monesta viime aikojen musiikkilöydöstä käy kiittäminen erinomaisella musiikkimaulla varustettua pikkuveljeäni. Taas hiljattain hän huikkasi minulle brittilaulajattaresta nimeltä Rae Morris, jonka kappaleeseen Skin ihastuin heti ensikuulemalla. Mimmi on julkaissut esikoisalbuminsa ”Unguarded” tänä vuonna ja vaikka levy ei kokonaisuutena herättänyt sen suurempia tunteita, löysin sieltä useamman hyvän kappaleen. Levyn avausraita Skin kyllä on omasta mielestäni albumin helmi. :) Todella kaunis ja hieno kappale – suosittelen!

Oli pakko liittää mukaan myös live-versio kyseisestä kappaleesta, koska se on aivan huikaisevan upea myös. :)

Translation: Thanks to my little brother for this great find – British singer-songwriter Rae Morris. The singer published her debut album this year and there is one especially great song on the album called Skin. I warmly recommend – just beautiful!

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • collinedelapaix

    Oi, ai nytkö Rae on vihdoin julkaissut sen albumin!

    Tykästyin pari vuotta sitten tähän Grow-biisiin ja siitä asti oon ootellu että albumi tulis. Muistelin et oisin tän biisin siullekin joskus sillo linkannut kun kyselit mitä me lukijat kuunnellaan. Nopean kurkkaamisen perusteella tää ei oo albumille päätynyt, joten kannattaa kuunnella tämäkin :)

     

  • LK

    Siis en kestä, miten kaunis kappale. Olen kuunnellut tämän nyt noin 20 kertaa putkeen.

Related posts