2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • tiinakkkkkk

  Hmm… vetää mietteliääksi. Mitä tällä tarkoitetaan? En osaa kääntää tätä päässäni järkeväksi.
  Ansaitseeko ns. huonotyyppi sittenkin hyvän?

 • Jenniii

   

  Tällä tarkoitetaan ymmärtääkseni sitä, että usein se kaikkein paras tyyppi pitää juuri sinua niin mahtavana, ettei meinaa uskoa ansaitsevansa sinun kaltaisesi upeuden. :) Pointtina on siis se, että sen parhaan tyypin mielestä yksinkertaisesti sinä olet niin huippu, että hän ei meinaa uskoa, mitä sinä voisit nähdä hänessä. Hän kokee olevansa onnekas, että juuri sinä olet valinnut hänet.

  Parhaitenhan homma toimii niin, että kumpainenkin pariskunnasta ajattelee, että voi vitsit miten siistiä ja voi kuinka olen ylpeä, että juuri tuo ihminen näkee minussa jotain niin kiehtovaa, että haluaa olla minun kanssani. 

  Urpompi saattaa puolestaan ajatella, että sinä olet voittanut saadessasi hänet. ;) Ja ne urpommathan yleensä itse kuvittelevat olevansa taivaan lahja maailman naisille (tai miehille) ja myös käyttäytyvät sen mukaisesti.

   

Related posts