22/07/15

Nainen punaisessa ja muita kokeiluja

6 99 jenni_finlandia-talo_04.jpg

Terkut Roomasta! Pari viime päivää on hurahtanut tien päällä ja huonojen nettiyhteyksien äärellä, mutta nyt kirjoittelen postausta helteisestä Roomasta. :) Saavuimme eilen tänne vasta hämärän jo häämöttäessä, joten kuvasatoa kaupungista lienee enemmän jaettavana tämän päivän päätteeksi. Sitä odotellessa ajattelin esitellä teille Lahden muotoiluinstituutissa valokuvausta opiskelevan Emma Sarpaniemen kanssa viime viikolla toteuttamamme oman pienen valokuvausprojektin. :)

Tutustuin Emmaan viime syksynä, kun kuvasimme Veikko Kähkösen kanssa ja Emma toimi Veikon assistenttina kuvauksissa. Sittemmin meillä on ollut hänen kanssaan puhetta, että olisi joskus hauska kuvata jotakin yhdessä. Kun treffasimme aiemmin kesällä ja mietimme ideoita kuvaustuokioomme, yhteinen sävel tuntui löytyvän heti.

jenni_finlandia-talo_23.jpg

Emma on tehnyt joitakin kertoja aiemmin yhteistyötä Aalto-yliopistossa vaatesuunnittelua opiskelevan Ilona Hackenbergin kanssa ja ehdotti, että mitä jos kuvaisimme uusinta mallistoa minun ylläni. Pomppasin varmaan kattoon pelkästä innostuksesta, sillä Ilona Hackenbergin mallistot ovat jo kahtena vuonna peräkkäin olleet suosikkejani Aalto-yliopiston muotinäytöksessä, mutta en ollut koskaan tullut edes ajatelleeksi, että saattaisin jonakin päivänä saada mahdollisuuden kokeilla niitä ylle ihan itse! Mieletöntä. :)

Kuvauspaikaksi valikoitui upea Finlandia-talo, jonka väelle lähetettäköön vielä tässä erikseen kiitokset ja terkut! Kiitos, että saimme tulla ja kiitos, että olitte niin ystävällisiä ja ihania. Mietin juuri, että tuo kuvaustuokiomme taisi olla peräti ensimmäinen kerta, kun kävin Finlandia-talossa ihan sisällä asti. Aiemmin olen ihaillut sen marmoriseiniä vain ulkoa käsin, mutta takuuvarmasti tulen nyt ottamaan asiakseni mennä ihan kunnolla myös johonkin konserttiin tai tapahtumaan niiden kauniiden seinien sisäpuolelle.

jenni_finlandia-talo_13.jpg

Ja ne vaatteet… Sanokaa minun sanoneen, mutta Ilona Hackenbergissa on kyllä nerouden siemen. ;) Ihmettelen, jos tätä naista ei napata jonnekin maailman muotitaloihin. Uskomattoman kaunista käsityötä, eleettömän tyylikästä muotokieltä ja taidokkaita yksityiskohtia, värienkäytöstä ja leikkauksista nyt puhumattakaan. Hämmästelimme Emman kanssa, miten kauniisti vaatteet istuivat ihan tällaisen tavallisen kokoisen naisenkin ylle ottaen huomioon, että samoja asuja on nähty tähän asti lähinnä kilometrisääristen mallien päällä. Tuon punaisen haalariasun voisin haluta pukea jopa jonnekin gaalaan joskus – aivan huikea!

Lisää Emman kuvia pääsette ihastelemaan hänen kotisivujensa ja Instagram-tilinsä kautta. 

Ja meikäläisen reissukuulumiset päivittyvät blogia tiheämpään tahtiin Instagramiin sekä Snapchattiin, josta löydätte minut nimellä jennipupulandia. :)

Translation: A little photoshoot we did with Emma Sarpaniemi. :) I just absolutely adore this collection by Aalto University student Ilona Hackenberg. Simply stunning! Huge thanks to Finlandia-talo for letting us have the shoot there!

jenni_finlandia-talo_05.jpg jenni_finlandia-talo_07.jpg jenni_finlandia-talo_11.jpg jenni_finlandia-talo_15.jpg jenni_finlandia-talo_18.jpg

Photos: Emma Sarpaniemi

Clothing: Ilona Hackenberg / Aalto University

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • hanna kovanen

  Aivan mieletön mallisto! Varsinkin printit ja tuo punainen unelma kolahtavat. Odotan nykyään innolla mitä uutta Aallosta tulee :)

 • Lilja&Maisa

  Uskomattoman upeita kuvia! Olet todella kaunis ja asut henkeäsalpaavia. Kiitos blogistasi ja mukavaa reissun jatkoa!

 • Kristiina Laakso

  Vau todella kauniita kuvia, näytät upealta! Asut on hienoja ja ne sopivat sulle hyvin! Kivaa loppuviikkoa sulle! :)

 • p

  Huh! Vau. Ja nuo korvakorutkin…

 • Lullah

  Finlandiatalo on hieno rakennus, mutta ikävä kyllä käyttötarkoitukseensa sopimaton. Aalto piti liian tiukasti visiostaan kiinni ja teki salista juuri sellaisen, kuin halusi, akustiikan kustamnuksella. Aalto kuulemma tiesi akustiilan olevan täyttä kuraa, mutta visio oli tärkemäpi. Eli en suosittelisi käymään siellä konsertissa.

   

   

 • maijavaan

  Ihan mieletön mallisto ja upeat kuvat! Tämän lukemisesta tuli hyvä mieli :)

Related posts