10/07/15

Maaginen kesäpäivä

33 107 nadi-hammouda1.jpg

Tällä kertaa on vähän erilaista päivän asukuvaa luvassa! Treffasin nimittäin eilen ystäväni Nadi Hammoudan, joka myös maankuuluna naiskuvaajana tunnetaan. ;) Päädyimme juoruilun lomassa ottamaan myös muutamat kuvat Suomen suvessa, joka muuten ripautti vedet niskaan noin 15 minuutin kuvaustuokion jälkeen. Kameraan ehti silti onneksi tallentua muutama hetki ennen vesisadetta.

Hauskana detaljina mainittakoon näistä kuvista, että niitä ei ole itse asiassa jälkikäsitelty lainkaan, vaan nuo värit ja fiilis ovat suoraan Nadin kamerasta! Olen ennenkin kiitellyt Nadia siitä, että hän ottaa jo kuvaustilanteessa vain vähän ja mahdollisimman valmiita ruutuja, joissa kaikki on yleensä jo muistikortilla niin kohdallaan, että kuvat voi julkaista sellaisenaan. Se on aikamoinen taito ja lahja. Näiden kuvien maaginen kesätunnelma ikuistettiin Olympuksen kamerasta löytyvän vintage-taidesuotimen avulla. :) Tuli itsellekin into ryhtyä testailemaan kameran omia art filtereitä ihan uusin silmin!

nadi-hammouda2.jpg

Löysin kuvissa näkyvän herkän silkkimekon pari päivää sitten Berliinin reissultani eräästä vintage-putiikista. Yksi lempiliikkeitäni Mittessä on ollut Isobel Gowdien designer vintage -putiikki Alte Schönhauserstrassella (se on vähän piilossa sisäpihalla, mutta yleensä ulkona on liikkeen ollessa avoinna kyltti, joka opastaa sisään). Nyt kävi niin mahtava tuuri, että minulla oli vain reilu tunti vapaata aikaa kierrellä Mitteä ja lähdin vähän satunnaisessa järjestyksessä kuljeskelemaan lempikortteleihini alueella. Ja mitä tulikaan heti ensimmäisenä vastaan! Isobel Gowdien pop up -putiikki, johon oli valikoitu erityisesti Isabel Marantia ja muita samanhenkisiä vintage- ja second hand -löytöjä sekä menneiden sesonkien käyttämättömiä helmiä. :)

Ihastuin liikkeessä tähän mintunväriseen Mes Demoisellesin pitsikoristeltuun hempeään silkkimekkoon, joka tuntui huutelevan nimeäni rekistä jo ensi hetkistä lähtien. Olen aiemmin ajatellut, ettei mintunvihreä oikein vaatteissa pue minua, vaikka kyseistä väriä rakastankin, joten oli iloinen yllätys, kun tämä mekko tuntui värinsä puolesta yllättäen sopivan kauniisti. Väljää silkkihuitulaa voi käyttää ilman vyötäkin, mutta tykkään tuosta muodosta vyön kanssa, joten kietaisin Japanista ostamani kimonon nyörin vyötäisille – se karkotti myös ehkä hiukan mekosta herääviä yöpaita-fiiliksiä. Kyllä tätä voisi oikein asustettuna ihan jossain juhlassakin käyttää!

Translation: Magical summer moments yesterday with photographer Nadi Hammouda. He is pure gold. <3 And so is this amazing Mes Demoiselles silk dress that I found a few days ago in my favourite designer vintage boutique Isobel Gowdie in Berlin. If you happen to walk through Alte Schönhauserstrasse, make sure to stop by. :)

nadi-hammouda6.jpg

Mekko // dress Mes Demoiselles, vyö // belt vintage, kengät // shoes & Other Stories

nadi-hammouda4.jpgnadi-hammouda3.jpg nadi-hammouda7.jpg

Photos: Nadi Hammouda / NadiPhotography

Tags: , , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

33 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts