9/07/15

Uutta musiikkia Suomesta: ihana Suad

81 suad.jpg

Olen ollut kovasti mielissäni näistä uutisista Suomen musiikkirintamalla: Suad Khalifa tekee nykyään soolomateriaalia. :) Ihastuin Suadin pehmeään ääneen joskus reilut 10 vuotta sitten Uuden Fantasian levyllä, joka on edelleen kaikkien aikojen lempilevyjäni. Sen jälkeen en neitokaisen lauluun törmännyt juuri missään, kunnes nyt keväällä hän julkaisi Jaakko Eino Kalevin kanssa yhteiskappaleen Deeper Shadows. Sittemmin mimmi on ehtinyt julkaista oman sinkun ja vetäistä keikan Sidewaysissakin, minkä harmikseni missasin, kun olin reissussa. Mutta ilahduin uutisesta, että Suad tulee toimimaan Rhyen lämppärinä muutaman kuukauden päästä järjestettävällä Suomen keikalla. Mahtavaa!

Jos ette vielä ole kuulleet Suadin omaa biisiä, niin laittakaahan soimaan. Kaunis video, loistokappale ja maagisen ihana ääni! :)

Translation: Great new music from Finland. :)

Photo: Suad Facebook page

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts