7/07/15

Paluu Berliiniin

3 92 asu-graffiti6.jpg

Nämä kuvat ovat viimeinen asukuvasetti taannoiselta Milanon matkaltani, mutta ne tuovatkin ajatukset mainiosti Berliiniin, missä olen juuri parhaillaan! :) Graffitiseinässä on enemmän Berliiniä kuin Milanoa muistuttavaa fiilistä ja kuvissa ylläni oleva mekko on itse asiassa tuliainen viime kesän Berliinin matkalta. 

Kerrottakoon ensin, miksi olen täällä Berliinissä ja puhutaan asusta vasta sitten! Olympukselta on tässä viime aikoina huomattu, että kuvaamme Vesan kanssa paljon yhdessä ja he ovat tykänneet yhteistyömme jäljestä kovasti. Nyt Berliinin muotiviikon aikaan Olympus on järjestänyt kaikenlaista pientä actionia täällä Berliinissä ja kutsui myös minut ja Vesan mukaan paristakin syystä. Olympus on pystyttänyt erääseen galleriatilaan muoti-aiheisen valokuvanäyttelyn, johon on valittu erityisen onnistuneita PEN-kameralla napattuja valokuvia – ja myös minun ja Vesan ottamat kuvat saivat kunnian päästä esille. :) Kiitos vain Olympukselle tästä kunniasta! 

Lisäksi Olympuksen tiimi pyysi meitä Vesan kanssa pitämään kansainvälisille bloggaajille pienen asukuvaus-workshopin, joten koittaa tuo jännittävä hetki, kun pääsemme jakamaan omia vinkkejämme ja niksejämme muille bloggaajille. :) Pitäkää peukkuja!

asu-graffiti1.jpg

Mutta sitten siihen asuun… Tässä vähän kuin ympyrä sulkeutuu, sillä ostin tosiaan tuon mekon viime kesänä muotiviikon aikaan Berliinistä ja nyt olen taas täällä. :) Budapestistä peräisin olevan USE unused -merkin sporttivivahteita huokuva kolttu löytyi yhdestä lempiputiikistani täällä – Mittessä Mulackstrassella sijaitseva BAERCK-liike myy pääasiassa pienehköjä pohjoismaisia ja eurooppalaisia brändejä ja vinkkasinkin putiikista viime kesänä kokoamassani mini-koosteessa Berliinin shoppailuvinkeistä

BAERCKissa työskentelevä Jacob kertoi viime kesänä hiukan USE unused -merkin taustoista ja se olikin mielenkiintoista kuultavaa: pienen unkarilaisbrändin vaatteet valmistetaan nimittäin samassa paikassa kuin esimerkiksi Balenciagan. Laatu on siis huipputasoa, mutta erät hyvin pieniä. Ihastuin omassa mekossani harmoniseen värimaailmaan, sporttisiin viboihin yhdistettynä naiselliseen siluettiin sekä hanskan lailla istuvaan malliin. 

Translation: The last outfit post from Milan and greetings from Berlin, where I’m currently traveling! :) The cool dress is actually from a boutique called BAERCK in Berlin – bought it last summer.

asu-graffiti9.jpg

Mekko // dress USE unused, sandaalit // sandals ATP Atelier (MiNo Shop)*, aurinkolasit // sunglasses Gina Tricot, laukku // bag Väska*, sormus // ring vintage

* saatu blogin kautta / gifted

asu-graffiti5.jpgasu-graffiti3.jpgasu-graffiti2.jpg asu-graffiti12.jpgasu-graffiti8.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts