4/07/15

Back to black

12 85 asu-musta11.jpg

Liekö syynä näillä näppäimillä julkaistava Amy Winehouse -dokumentti, mutta olen jostain syystä innostunut viime aikoina kuuntelemaan traagisen laulajattaren tuotantoa todella pitkästä aikaa. Ja ehkä sieltä tuo otsikkokin jostain kumpusi. :) Verhouduin nimittäin tässä hiljattain hellepäivästä huolimatta kokomustaan. Milanossa hotellimme kattoterassilla oli ihan mielettömät näkymät ja upea valo, joten siellä kelpasi ikuistaa päivän asu kuviin.

Pukeudun aika harvoin kokomustaan – jotenkin se tuntuu kalpeaa ihoa vasten niin kovalta. Mutta kesällä, kun ihoa voi jättää paljaaksi enemmänkin, ei musta väri tunnu yhtä synkältä. Sirot spagettiolkaimet ja naisellinen midihame – täydellinen kombo. Mukaan vielä kissamaiset aurinkolasit ja sandaalit. Tykkään! :)

Translation: All black! I don’t usually like to dress in all black but somehow in summer it feels different, when you can leave the shoulders and ankles bare – just somehow lighter. These photos were taken in Milan on the rooftop terrace of our hotel. The view from there was stunning! :)

asu-musta6.jpg

Silkkitoppi // silk top Twist & Tango*, hame // skirt Monki*, sandaalit // sandals ATP Atelier (MiNo Shop)*, aurinkolasit // sunglasses Hugo Boss*, rannekoru // bracelet & Other Stories, sormus // ring vintage

* saatu blogin kautta / gifted

asu-musta2.jpg asu-musta3.jpgasu-musta14.jpg asu-musta13.jpgasu-musta7.jpg asu-musta10.jpg asu-musta12.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • matildaselin

  Ymmärrän kyllä miksi sinulla on yksi Suomen suosituimmista blogeista :) onko kukaan koskaan sanonut, että susta on vähän samaa näköä, kuin rosamund pikessa?
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/07/beach.html?m=1

 • Helmi K

  En ole varmaan ikinä kommentoinut yhtään asua missään blogissa mutta nyt on pakko koska tuo kokonaisuus on ihan super. 

 • Jenniii

  Kiitos kauniista sanoista. :) Ja itse asiassa joskus on joku aiemminkin maininnut tuosta Rosamund Pikesta. Vaikka en itse näe yhdennäköisyyttä, niin olen imarreltu vertauksesta, koska hän on minusta tosi upea nainen. :)

 • Jenniii

  Wau, no siinä tapauksessa olen erityisotettu tästä kommentista ja kehusta. Kiitos Helmi! :)

 • Pitsitopit ovat kyllä kauniita! Helsingissä pitsiä käytetään yllättävän paljon, ympäri vuoden oikeastaan http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2012/10/lace-invention-of-goddess-and.html. Kesäsuosikkini ovat pitsisortsit!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • _Noora_

  Moikka Jenni,

  olen seurannut blogiasi jo pitkään ja pidän siitä todella paljon; tyylisi pukeutumisen suhteen on spot_on, toteutat postaukset aina kauniina kokonaisuuksina ja kirjoitat mielestäni mielenkiintoisista asioista kynä hallussa.

  Ainoa asia, jota ihmettelen on se, miksei blogisi jo ole muodossa jennirotonen.com Lilyn sivustolla olemisen sijaan? Sillä mielestäni olet kokonaisuutena yksi tyylikkäimmistä, työkseen bloggaavista tyypeistä!

  Toivon myös, että pääsisit toteuttamaan collaboration -juttuja esim. eri merkkien kanssa, kuten monet ulkomaiset kollegasi ovat päässeet :) Sussa vaan on todella paljon potentiaalia sellaiseen.

  Kaikkea hyvää elämään kuin myös työjuttuihin!

 • Ihanan rentoa meininkiä, upeat kuvat ja kiva mekko! Tykkään :) – Mari

  http://www.lookbymari.com

 • Rillamai

  Taidan kommentoida ensimmäistä kertaa, vaikka pitkää olen blogiasi seurannut! Hirvittävän kaunis asu, ihan todella: yhtäaikaa tyttömäinen, kepeä mutta silti aikuisuutta henkivän tyylikäs. Ihana! Anteeksi, ladylta ei varmaan saisi tällaista udella, mutta kun mietityttää tuollaisen asun käytössä yksi seikka: minkälaiset olkaimettoma rintsikat tonne alle piiloutuu (kun eivät näy mistään suunnasta), vai uupuvatko kokonaan? Oma kuppikoko ei anna vapautta liikkua ilman liivejä, joten täytyykö vain tyytyä haaveilemaan pukeutuvansa tällaiseen pitsihuitulaan?

 • Jenniii

  Joo ja jotenkin yhdistettynä noihin superohuisiin olkaimiin tykkään erityisen paljon. :) Pitsishortseja ei meikäläiseltä omasta kaapista löydykään, mutta muiden päällä olen ihastellut!

 • Jenniii

  Kiitos Noora aivan mielettömän ihanasta kommentista. <3 Sanasi ovat pyörineet mielessä jo monta päivää. Voi olla, että jossain vaiheessa lähikuukausina on luvassa jotakin mielenkiintoista uutta, mutta paljastan sitten, kun hetki on oikea. :) Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos vielä todellisesta energiabuustista ja hyvän mielen palautteesta!

 • Jenniii

  Kiitos Mari! :)

 • Jenniii

  Voi kiitos, ihana kuulla! Ja ilman muuta saa udella – kaikki naiset näiden samojen pulmien kanssa painiskelevat, joten olen vain iloinen, jos osaan auttaa. Olen itse löytänyt mieluisia olkaimettomia rintsikoita Lindexin valikoimasta ja sellaiset ovat tuolla alla näissäkin kuvissa. Olen ostanut samat olkaimettomat liivit sekä nude-sävyssä että mustina ja ne tuntuvat sopivan melkein minkä tahansa vaatteen alle. :) Ainoastaan kovin edestä syvään uurrettujen toppien kanssa ne eivät ihan toimi. Oma kuppikoko mahdollistaisi varmaankin myös ilman rintsikoita huitelun, mutta on itsevarmempi olo, kun ei tarvitse pelätä vilauttelua tai sitä, että palelu näkyy rintamuksesta muillekin. ;)

Related posts