2/07/15

Barbie-kesä 2015

8 128 kynnet2.jpg

En tiedä, mikä minuun eilen kynsistudiossa meni, mutta jostain syystä keksin, että olisi hyvä idea koristella kynnet Barbie-tyyliin neonpinkillä ja hopeisella glitterillä. Normaalista linjastani jokseenkin poikkeava tyyli yllätti vähän itsenikin ja myönnän, että yhä edelleen löydän itseni tuijottelemasta kynsiäni pienimuotoisen hämmennyksen vallassa. Miten ihmeessä tällaiseen päädyin? :D Syytän kesää.

Noh, ovatpahan pirtsakat! :D Jo tässä alle vuorokauden sisään tapahtuneesta kynnet ovat ehtineet kerätä sekä ihastuksen huokauksia että kulmien kohottelua. Kumpaan joukkoon sinä lukeudut? Omat reaktioni ovat vielä olleet enemmän tuota jälkimmäistä kategoriaa. :D

PS. Hei muuten se kynsitarjous Pupulandian lukijoille on edelleen voimassa vajaan parin viikon ajan, jos joku haluaa hyödyntää edullisemman hinnan viime hetkellä ja laitattaa itselleen kauniit ja kestävät kesäkynnet. :)

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

kynnet1.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Ääk miten upeat Barbie-kynnet! Ihanaa lapsuuden leikkihetkiin vievää nostalgiaa. Musta kunnon överisöpö tyttöily jopa pienine ylilyönteineen aina välillä on suorastaan voimaannuttavaa. Voi olla vakavasti otettava aikuinen nainen ja silti hullutella ulkoisella habituksella. Ainakin noin pienessä asiassa, kuin kynnet! 10/10

 • Jenniii

  Hahaha, aivan mahtavaa kuulla, että innostuit! Olen itse ollut vähän epäileväisellä kannalla valinnastani, mutta tämän statementin jälkeen kannan kynteni kyllä ylpeydellä. :D

 • Aasara

  Hienot on! Kun muu tyyli ei ole barbie, niin tällainen pikku yksityiskohta on vaan hauska. Pirteät ja kesäiset!

 • Katih

  Kauniit ovat. Kyllä elämään aina vähän pinkkiä ja glitteriä mahtuu. :)

 • Lähiöleidi

  Haa! Mulla oli muutama viikko sitten samanlaiset. Samanväristä pinkkiä, kullanvärisillä hipuilla. Myös mä sanoin niitä barbi-kynsiksi. Mutta sitten mua alko jotenkin nolottaa ja hävettää ne kynnet… ehkä en enää toista kertaa laita sellasia.

 • Mariaa

  Ihanan kesäiset! Kyllähän kesällä täytyy olla vähän väriä elämässä. ;)

 • Absjy

  Itsekin maanantaina kynsihuollossa piipahtaneena lähdin Barbie pinkeillä kynsillä :D Kärjet ovat liukuvärjätyt ja nimettömissä on isot timantit sekä 9 pientä timanttia. Överit bling blingit kesän kunniaksi. Mutta silti hyvällä maulla, kuin muissa ei ole koristeluja. Tykkään <3

 • Liittyen viimeisimpään blogikirjoitukseesi (piknik-teemainen): Oletko koskaan osallistunut Illalliseen taivaan alla -tapahtumaan http://illallinentaivaanalla.fi/? Se seurue, jonka näit Hesperianpuistossa, osallistui varmasti juuri siihen! Seuraavan kerran se järjestetään 8.8.!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Related posts