30/06/15

Katumuotia Milanon muotiviikolta, vol. 4

4 106 mfw-katumuoti10.jpg

Noniin, tänään olisi luvassa Milanon katumuotipostausten viimeinen osa, jossa esitellään miehistä komeutta ja tyyliä. Miesten muotiviikolla tyylikkäitä herrasmiehiä pyöri ympärillä ihmetykseksi asti ja tyylien kirjoa riitti laidasta laitaan. Italialaiset tuntuvat todella tuntevan puvut ja klassista pukumiesstailia näkyikin katukuvassa paljon. 

Italialaisen pukumiehen tyylissä avainjuttu on pilkulleen täydellisesti istuva puku – toki miesten muotiviikon aikaan kaduilla harppoi varmaankin keskimääräistä paremmin puvutkin tuntevaa kansaa. Kiinnostavaa oli myös, että italialaismies uskaltaa yhdistää pukutyyliinsä vähän rohkeammin värejä ja kuoseja, joita näkyi sekä puvuissa itsessään, että niihin yhdistetyissä kauluspaidoissa, taskuliinoissa ja muissa asusteissa. Bongasin myös muotiviikon iltatilaisuuksista muutamia yksittäisiä todella hauskoja pukuja, esimerkiksi kukkakuosissa. Sellaisesta tuskin ihan keskiverto italialaismieskään innostuu.

Toki muotiviikon tiimellyksessä tuli vastaan pukumiesten ohella kaikenlaista erikoisempaakin pukeutujaa. Ja kuviin taisi tulla edustusta nimenomaan näistä hieman persoonallisemmista tyyliniekoista. Olkaapa siis hyvät, miehistä tyyliä viikon takaa Milanosta! :)

Translation: Men’s street style from Milan Fashion Week.

mfw-katumuoti41.jpg mfw-katumuoti19.jpgmfw-katumuoti23.jpgmfw-katumuoti29.jpg mfw-katumuoti35.jpgmfw-katumuoti17.jpgmfw-katumuoti1.jpg mfw-katumuoti11.jpgmfw-katumuoti5.jpg mfw-katumuoti18.jpgmfw-katumuoti14.jpg mfw-katumuoti20.jpg mfw-katumuoti26.jpgmfw-katumuoti4.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • ACat Heini

  Kiva Katsella Hyvin ja persoonallisesti pukeutuneita Miehiäkin.
  Tykkäsin ekasta, yksinkertainen yksi väri ja kiva Solmio vyö.
  Sekä Shortsi-ylä-osa yhdistelmät olivat kivoja.

  KatuMuotia on mielenkiintoista seurattavaa niin kotimaassa kuin ulkomailla.
  HYMY.

 • HAMI

  taidampa kopioida punakenkäisen miehen asun. kampauskin on valmiiksi sama =–D

  ja yhdet löysät ja vihreät housut kiitos. ja muovinen paita!

 • Hannako

  Tää saa mut kysymään, mikä helvetti suomalaisissa miehissä on vikana, kun suurimman osan pukeutuminen on tasoa landepaukku ja loppujenkin sivistyneiden ja muodikkaidenkin vaatetaso hillitty.

 • Minä_vain

  Mielenkiintoinen tuo muovi…härpäke tuossa yhdessä kuvassa. :D

Related posts