25/06/15

Katumuotia Milanon muotiviikolta, vol. 2

4 80 mfw-katumuoti32.jpg

Olipa ihana kuulla pari päivää sitten, että tykkäsitte Milanon muotiviikolla nappaamistani katumuotikuvista. :) Lupailin jo tuolloin, että niitä olisi luvassa vielä lisää, ja täältä pesee! Tämän jutun jälkeen on tiedossa vielä kaksi katumuotikoostetta, joista toinen on omistettu kokonaan tyylikkäille ja persoonallisesti pukeutuville miehille, joita miesten muotiviikolla luonnollisesti vilisikin paljon. 

Tuntuu ihan uskomattomalta ajatella, että nämäkin kuvat on otettu vain muutama päivä sitten. Jotenkin on ihan sellainen olo kuin matkasta olisi jo ties miten kauan aikaa. Ehkä tämä epävakaa sää toi henkisesti niin kauas Milanon kesäisestä auringonpaisteesta, että juuri nyt tuntuu siltä kuin olisin valovuosien päässä siitä helteestä, jossa vielä hetki sitten paistattelin.

mfw-katumuoti21.jpg

Matkan aikana oli hauska huomata, että ulkomailla sitä saa jotenkin huimasti rohkeutta pukeutua juuri niin kuin haluaa. Ei tarvitse välittää, mitä ihmiset ajattelevat, kun heitä tuskin kohtaa koskaan enää uudelleen. Ei sillä, että siitä nyt muutenkaan tarvitsisi välittää, mutta silti maailmalla reissatessa on jotenkin rennompi ja vapaampi olo. 

Muotiviikon hulinoihissa tuntui myös, että oli vähän kuin ”lupa tälläytyä” siinä, missä täällä kotona arjessa vähän kuin vaistomaisesti karttelee sitä, että pukeutuisi liian hienosti. Tuntuu, että suomalaiset vähän vieroksuvat (ja joskus paheksuvatkin) sitä, että joku tykkää laittautua ja panostaa pukeutumiseensa. Jotenkin sitä tulee kuin automaattisesti downgreidattua tyyliä muutaman asteen arkisemmaksi, kun palaa kotiin. Vaikka oikeastihan sitä voisi ihan hyvin pukeutua niin kuin olisi muotiviikko joka päivä – jos siis vain haluaisi. Sovitaanko siis yhdessä, että viis veisataan niistä pitkistä katseista ja annetaan vain palaa? :)

Translation: Some more street style photos from the Milan Fashion Week. The whole trip seems so far away already that I find it hard to believe these pics were taken just earlier this week! :)

mfw-katumuoti2.jpg mfw-katumuoti3.jpg mfw-katumuoti6.jpg mfw-katumuoti16.jpgmfw-katumuoti8.jpg mfw-katumuoti9.jpg mfw-katumuoti12.jpg mfw-katumuoti15.jpg mfw-katumuoti25.jpgmfw-katumuoti33.jpg mfw-katumuoti27.jpgmfw-katumuoti22.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sandaalit ja kukkamekko <3 Itselläni tänä vuonna käytössä korokesandaalit, ja olen tykännyt niistä ihan suunnattomasti: http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2015/05/lillan-helsinki.html. Niistä sain kehuja jopa Marimekko-liikkeen myyjältä, mikä oli todella hieno kohteliaisuus :)

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Se on jännä, miten Suomen ulkopuolella on helpompaa panostaa omaan pukeutumiseen. Täytyis tosiaan välittää vähemmän niistä nurisijoista täällä Suomessa, ja rohkaistua laittautumaan just niin paljon kuin itse haluaa :)

 • Tuaelisa

  Juurikin tätä rohkaisua kaipasin! Ostin viime viikolla ison kukkaseppeleen, joka on aivan ihana. Myöhemmin se kuitenkin on alkanut tuntumaan hutiostokselta, koska ”missä minä nyt tällaista kehtaisin käyttää, muut pitävät varmaan ihan hulluna jos tämän vetäisen päähän…” Nyt minä sanon, että ketut, minähän laitan sen päähän jos niin haluan, vaikka keskellä arkipäivää! En ehkä töihin, mutta vaikka patioreissulle sitten. ;)

 • Aisha J

  Jee, lisää inspiraatiota :)Tartun tuohon haasteeseen, ties mitä uusia puolia itsestään löytää!

Related posts