24/06/15

Vanhaa Helsinkiä ja vintage-viboja

75 asu-gc13.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Sinebrychoff

Ah, Suomen kesä! Aina yhtä arvaamaton kuten tänään, kun oli tarkoitus napata kesäisiä vintage-henkisiä asukuvia Vallilan kauniissa puutalokortteleissa. No, kyllähän se sadekuurojen välissä onnistui. Ei kuitenkaan anneta sään lannistaa – Vallila on yhtä ihana, satoi taikka paistoi. :)

Vintage-tunnelmiin ja retrofiiliksiin minua yllytti tällä kertaa Suomessa aikanaan 1962 ensimmäisenä lanseerattu siideri Golden Cap, joka haastoi minut uuden appelsiini-makunsa retrotunnelmaa huokuvan mainosvideon myötä stailaamaan asukokonaisuuden jonkin mennen vuosikymmenen teemaan 60-luvulta tähän päivään. Valitsin inspiraatiokseni boheemin 70-luvun ja sovelsin hippi-vivahteista ja diskomeiningeistä tähän hetkeen sopivan kesäisen asun.

asu-gc1.jpg

70-luvulta inspiksensä saaneen asun ytimessä oli tietysti äitini vanha mokkanahkahame sieltä vuosikymmenten takaa. :) Paritin tällä kertaa hameen valkoisen, vähän hippihenkisen pitsipuseron ja tolppakorkoisten nilkkureiden kanssa. Lisäväriä asuun sai tuoda huulipuna sekä 70-lukuun sopivalla kukkaprintillä varustettu kangaskassi. Vaikka kaikissa asun osissa on jotain 70-luvun tunnelmaa, asu ei oikeastaan silti näytä suoranaisesti retrolta tai naamiais-lookilta vaan ihan nykypäivältä. Voisin hyvin pukeutua tähän tyyliin jonnekin kepeisiin kesäkekkereihin. 

Jos ihmettelette kommentointimahdollisuuden puuttumista, niin tiedoksenne, että tässä postauksessa kommentointi ja sosiaalisen median jakonappulat on Valviran säädösten mukaisesti estetty, koska kyseessä on alkoholibrändin kanssa toteutettu yhteistyökampanja. 

asu-gc6.jpg

Hame // skirt vintage, paita // shirt Esprit*, kengät // shoes IvanaHelsinki for Kookenkä*, aurinkolasit // sunglasses Monki, kangaskassi // bag Pieces

* saatu blogin kautta / gifted

asu-gc19.jpgasu-gc8.jpg asu-gc20.jpgasu-gc18.jpgasu-gc16.jpg

Photos: Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts