23/06/15

Blue & black

13 75 asu-marimekko1.jpg

Pääsin Milanon muotiviikolla piipahtamaan muutamassa muotinäytöksessäkin, joten piti vähän miettiä, että mitä sinne tyylitaitureiden sekaan laittaisi päälleen. Olin saanut Marimekolta testattavaksi ja lainaan jo vähän ennakkoon muutamia syysmalliston vaatteita, joten tuumin, että täytyyhän sitä nyt edustaa muotiviikolla Suomen väreissä. :) Niinpä ylle valikoituivat kauniit, leveälahkeiset housut ja niihin väriensä puolesta matchaava silkkipaita. Asu taisi olla myös katumuotikuvaajien mieleen, sillä kamerat räpsyivät ohi kulkiessani. Huikatkaahan, jos tuttu naama tulee siis jossain yllättävällä suunnalla vastaan. :D

Tykkäsin itsekin tästä lookista todella paljon ja vaikka ulkomailla tulikin muotiviikkotunnelmissa hiukan vielä normaalia rohkeampi fiilis pukeutumisen suhteen, voisin hyvin kuvitella pukeutuvani näin myös Suomessa. Plussaa on muuten annettava noille Marimekon housuille siitä, että ihan tällaiselle normaalimittaisellekin naiselle ne ovat sopivan pituiset ilman korkokenkiä. Usein nimittäin tällaiset leveälahkeiset pöksyt tuppaavat myös olemaan tosi pitkiä, elleivät sitten ole selkeästi vajaamittaista culottes-mallia. 

Vielä kun saisi tuon taivaallisen kauniin valon ja lempeän lämpötilan myös Helsinkiin, olisi vielä suurempi ilo leikitellä kesätyyleilläkin. :)

Translation: My outfit from the Milan Fashion Week yesterday by Marimekko – I got to try out some new things from the upcoming autumn collection. And I just love them. :)

asu-marimekko12.jpg

Silkkipaita ja housut // silk shirt & trousers Marimekko (lainassa), sandaalit // sandals ATP Atelier (MiNo Shop)*, laukku // bag Väska*, aurinkolasit // sunglasses Urban Outfitters, sormukset // rings Monki & vintage

* saatu blogin kautta / gifted

asu-marimekko2.jpg asu-marimekko3.jpg asu-marimekko6.jpg asu-marimekko13.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sidyr

  Vau, en kyllä yhtään ihmettele, että olit kuvaajien kohteena tuossa asussa. Kerrassaan upea! Sekä sinä että asusi.

 • Maiamari

  Tyylikkäät vaatteet mutta mun huomio kiinnittyi tässä erityisesti hiuksiin – ihanat!! Ois kiva kuulla, mitä muotoilutuotteita käytät :)

 • Jenniii

  Voi kiitos, ihanasti sanottu! :) Tässä asussa oli kyllä luonteva ja mukava olla – ehkä se näkyy myös päällepäin?

 • Jenniii

  Hei kiitos! Oli kyllä hyvä tukkapäivä silloin. :) Hiusvinkkejä kysellään säännöllisin väliajoin ja olen jo lupaillutkin sellaisen jutun tehdä aikoja sitten. Pahoittelut kaikille kyselijöille, että asiassa on kestänyt, mutta lupaan nyt ryhdistäytyä asian suhteen ja yrittää tehdä sen parin viikon sisään!

 • Ri_Ku

  Hei IHANA Jenni! <3

 • Nuppuleena

  Onpa kaunis asu! Minkä kokoiset ovat nuo housusi, eli missä koossa tuo pituus on noin passeli?

 • Jenniii

  <3 <3 <3

 • Jenniii

  Kiitos! :) Housut ovat minulla kokoa 34. Nämä tosin ovat mallikappaleet, mutta olettaisin, että koot tuskin varsinaiseen mallistoon juurikaan ovat muuttuneet.

 • Piia Pauliina

  Näytät AIVAN upealta! Italian chic!

 • sonsaa

  Ihana pusero, ihanat housut, ihana nainen! Itselleni tuli hirveä hinku yhdistää tuo upea pusero samanmallisiin, mutta luonnonvalkoisiin housuihin. Siinä olisi kesätyyliä kerrakseen!

 • Pin

  Tyylikäs ja kaunis kokonaisuus, maailman luokan tuntua!

 • Lähiöleidi

  Maailmanluokan tyyliä! Jos mä olisin katumuotikuvaaja Milanossa, niin kyllä mäkin kuvaisin sut!

  Ja tuo Italian aurinko tuo oman sävynsä kuvaan, juuri sellaisen kun noissa Italian katumuotikuvissa, joita joskus Sartorialista katselen…

 • MMakeupTiger

  Ihana Jenni! Ei kyllä ihme että olit kameroiden kohteena.

Related posts