22/06/15

Milanoa, aurinkoa ja kesämekkoja

8 86 asu-samuji5.jpg

Taitaa se vain olla niin, että vähän huonompanakin kesäpäivänä Milanossa sää on silti aika hitsin paljon parempi kuin Suomen kesässä parhaimmillaan. :D Tälle päivälle oli luvattu vähän epävakaata, mutta loppujen lopuksi lämpömittarin lukemat ovat silti huidelleet jossain +27 asteessa ja epävakaakin näytti tarkoittavan lopulta muutamaa auringon eteen ohikiitävästi lipuvaa pilvenhattaraa. En valita. :)

Tämän viikon ajatuksessa vitsailtiin aamulla, että olisipa hauskaa, jos joku kävelisi vuokseni päin katutolppaa. Jos niin käykin, niin toivon, että tolppa on keltainen, kuten tämä liikennevalopylväs täällä Milanossa. On varmasti paljon iloisempi kokemus kaiken kaikkiaan, kun edes väri on tuollainen pirteä. :D

asu-samuji7.jpg

Samujin ihanalle kesämekolle löytyi viimein käyttöä täällä Italian helteissä ja ai että, kun se onkin kaunis! Ja näyttää kauniilta myös tällaista valkoistakin valkoisempaa hipiää vasten. Silkkimekon hauska juju on tuo ”kurkistusaukko” tuossa etupuolella, ja olinpa vielä niin fiksu, että tajusin laittaa aurinkovoidetta siihenkin kohtaan. Mahtaisi näyttää hassulta, jos tuosta keskeltä onnistuisi ruskettamaan tai polttamaan itsensä.

Kyllä muuten inspiroi ihanalla tavalla pukeutumaan tämä kaunis ja kesäinen sää. Mekkoja, hameita ja kaikkea muutakin mukavaa siis asukuvarintamalla tulossa. :)

Translation: I love love love this Samuji dress and I’m so happy I finally got to wear it here in Milan. Now I’m only hoping that the weather will soon get warmer in Finland, too.

asu-samuji3.jpg

Mekko // dress Samuji, sandaalit // sandals ATP Atelier (MiNo Shop)*, aurinkolasit // sunglasses Monki*

* saatu blogin kautta / gifted

asu-samuji2.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Uuu, mikä mekko! Le Upeus!

 • Pullariina

  Moi Jenni. Toivottavasti et pidä kysymystä tungettelevana mutta mikä koko sun mekko on. Harkitsen tilaavani tuon ihanuuden alennusmyynneistä ja arvelisin olevani suht samaa kokoa kanssasi. :)

 • Minä_vain

  Hei Jenni,

  Kaipaisin vähän muotineuvojasi. Ajattelin nimittäin laittaa serkkuni rippijuhliin mustan mekon, jossa on auringonkukkia ja mustat baltsut. Minkä värinen laukku asuun sopisi parhaiten?

  Kiitos avustasi! :)

 • Jenniii

  Kiitos! Tämä on kyllä superkaunis – pointsit Samujille. ;)

 • Jenniii

  No moikka! En suinkaan, ilman muuta saa kysyä. :) Itse asiassa tämän mekon kohdalla aika hyväkin kysymys, sillä koot ovat melko pieniä. Olen yleensä kokoa 34 tai 36, mutta tässä mekossa tuo yläosa on todella kapea. Olen nimenomaan rintakehästä hyvin siro ja tässä kyseisessä mekossa koko 34 ei mennyt edes takaa kiinni – 36 sen sijaan istuu kuin hanska. Oikea koko on siis kriittinen paitsi, että mekko mahtuu päälle, että se myös pysyy päällä. ;) Jos kaipaat tarkempia mittoja, niin laita sähköpostia!

 • Jenniii

  Kuulostaapa siltä, että siro musta pikkulaukku olisi ainakin kokonaisuuteen tosi helppo ja varma valinta. Myös auringonkukankeltainen veska sopii hyvin, kun keltainen väri toistuu jo mekossakin. Nämä näkisin sellaisina turvallisina vaihtoehtoina, joilla ei voi mennä vikaan.

  Muiden värien kanssa olisin varovainen, ettei kokonaisuudesta tule liian levoton, jos mekossakin on jo printtikuosia. Mekkoa näkemättä on hiukan vaikea sanoa, mitä värejä siihen uskaltaisi yhdistää, joten lähtisin kyllä lähestymään asiaa yksinkertaisella ja tyylikkäällä linjalla eli valitsemalla mukaan jonkun mustan, kauniin pikkulaukun. Sellainen on muutenkin aika klassinen ja hyvä hankinta, joka sopii moneen tilanteeseen, jos ei valmiiksi kaapista jo löydy.

  Jos puhutaan yleisemmällä tasolla, keltaisen kanssa voi kokeilla erilaisia sinisiä, vihreitä ja sinivihreitä sävyjä. Usein vastavärit toimivat yhdessä aika kauniisti, mutta kokeile ennemmin vähän murrettuja sävyjä, niin vältyt Ruotsin lippu -viboilta. :) 

 • sisa

  Uskomattoman upea!

 • minnine

  Ah, en yleensä harrasta kateilua, mutta nyt on pakko sanoa että olen pikkasen kade tosta sun sirosta yläkropasta! Mekko on niin sievä, mutta tällasella isotissisellä ja -käsivartisella se näyttäisi lähinnä vitsiltä. Onneksi voin kuitenkin ihailla mekkoa ainakin näissä kuvissa. :)

Related posts