21/06/15

Terkut Milanosta!

2 84 Näyttökuva 2015-6-21 kello 13.14.39.png

Heipparallaa ja myöhäiset juhannustoivotukset! Olen viime viikkoina ollut vähän loman tarpeessa, joten jonkin aikaa on tullut otettua postaustahdin kanssa hiukan iisimmin ja juhannukseksi blogi hiljeni tyystin. Tekee ihmiselle ihan hyvää joskus. :) Nyt naputtelen postausta Italian lämmöstä, sillä tulimme ystäväni Vesan kanssa tänne minireissulle nauttimaan hetkeksi auringosta ja helteestä. Miesten muotiviikkokin sattuu olemaan juuri nyt meneillään, joten katsotaan, josko muotiviikkotunnelmiakin tulisi ikuistettua kuviin.

Jos tulee mieleen joitakin ehdottomia Milano-vinkkejä ruokapaikoista, must see -nähtävyyksistä tai -spoteista tai erikoisen ihanista putiikeista, niin antakaahan kuulua! Olen käynyt täällä pari kertaa aiemminkin, mutta niin työntäyteisillä pikavisiiteillä, että oikeastaan vasta nyt on hitusen enemmän aikaa seikkailla kaupungissa. :)

Näyttökuva 2015-6-21 kello 13.13.16.png

Kuvaterveisiä matkan varrelta voi seurata tiiviimmin Instagramin puolelta, mutta blogikin aktivoitunee hiukan täällä heränneen valokuvausinnon myötä. Ja asukuvia on luvassa lähiaikoina oikein urakalla. Leppoisaa sunnuntapäivää sinne koto-Suomeen – toivottavasti sää suosii sielläkin!

Translation: Greetings from Milan! :)

Näyttökuva 2015-6-21 kello 13.17.02.png Näyttökuva 2015-6-21 kello 13.13.48.png Näyttökuva 2015-6-21 kello 13.14.26.png

Photos: @jennipupulandia / Instagram

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Elämä, Matkat

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts