17/06/15

Kaksoisolento

10 73 lily-mccune1.jpg

Ystäväni lähetti minulle eilen Pinterestistä löytämänsä kuvan saatesanoin ”Tässä voisit olla sinä”. Jouduin hieraisemaan silmiäni muutaman kerran, sillä kuvan tyttö näytti niin minulta, että mietin hetken, onko minusta jossain tilanteessa voitu ottaa tuollainen kuva. Tulin kuitenkin nopeasti johtopäätökseen, ettei se ole mahdollista. 

Pienen googlailun seurauksena löysin kuvan alkuperän. Valokuvan tyttö on amerikkalainen Lily McCune, joka työskentelee mallina, valokuvaajana ja stylistina. Muissa kuvissa tyttö ei ole niin minun näköiseni, vaikka meillä joitakin yhteneviä piirteitä onkin, mutta tuntuipa pysäyttävältä löytää itselleen sen luokan kaksoisolento, että itsekin hetkellisesti epäilee silmiään (tai muistiaan). Muutama ystäväni totesi kuvan nähtyään, että ”Oletko IHAN varma, ettei tuo kuva voi olla sinusta?” :D Joka tapauksessa, Lily McCune ottaa ihan mielettömän kauniita valokuvia, joten suosittelen kurkkaamaan neitokaisen nettisivuja – varsinkin osan Book 1 lopussa (mistä tämäkin kuva löytyy) on pysäyttävän hienoja omakuvia. 

Translation: My friend found this beautiful photo somewhere on Pinterest and sent it to me saying ”This could be you”. I had to look at it for a long time and wonder, if it really could be me because the resemblance was so striking that even I couldn’t be sure if it was me in the picture. Well, it is not me. It is an American model, photographer and stylist called Lily McCune who takes amazingly beautiful self portraits – and doesn’t look so much like me in the other pictures. But check out her website, there is some super beautiful photography especially at the end of Book 1 where you can find this specific photo as well. :)

Photo: Lily McCune

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ciara

  hih tiedän tunteen. Itse olen löytänyt kaksoisolennon blogimaailmasta, nimittäin etenkin sivuprofiilikuvat rouva Mademoiselle Pigallesta, Irenestä, voisivat olla kuin omia otoksiani! Se on tosi erikoista tuijotella niitä kuvia, ja vaikka blogi, itse asiassa molemmat, ovat tietenkin mainioita muutenkin niin on siinä lisäksi välillä semmoista hehkua että ”pitääpä käydä kurkkailemassa mitä meitsi on tänään puuhaillut…” ;)

 • jjii

  Sun on pakko pyytää jotakin ottaa susta tällänen kuva vastineeksi! ! :)

 • Jopa kulmakarvat tummat kuten sinulla on tapana! Upea kuva, passaa kyllä kaksoisolennoksi ottaa tuo California Girl :)

 • Uskomatonta, tyttö ei muuten näytä sinulta ollenkaan mutta tuossa kuvassa on ilmiselvästi sinä :D Sinun pitäisi melkeinpä laittaa hänelle viestiä asiasta…en ole moista kohdannut itse mutta varmasti hurja tunne! Kaunis kuva on kyllä!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Näin kun julkaisit tämän kuvan Instagramissa, enkä heti edes ymmärtänyt mitä tarkoitit, kun puhuit kaksoisolennosta. Olin ihan varma että siinä olit sinä! Nätti kuva sinäänsä, olisi kiva jos kehtaisi itsekin joskus kuvata samantyylistä! :)

 • l.a

  Olitko tänään COSilla? Oli ihan sun näköinen tyttö, mutta ei kuitenkin silmät tai jokin kasvoissa näytti erilaisilta. Jos et ollu, niin sulla on kaksoisolento koto-Suomessakin :)

 • Tiina82v

  Olisi kyllä ihana nähdä Jenni tällaisessa kuvassa <3

 • Mia K.

  Hassua :)

  Mutta, Lily teitä yhdistää… ;))

 • Vierailija

  Kaukana sinusta, hänhän on kaunis

 • sadetyttö

  happamia,sanoi …

Related posts