16/06/15

Helminauhaa sormenpäissä

1 96 kynnet1.jpg

Jos jostain en ole kynsilakoissa ja geelikynsissä oikein ikinä pitänyt, niin helmiäisestä. Olen enemmän selkeiden mattasävyjen tai glittereiden ystävä – helmiäissävyt jätän suosiolla muille. Jotain kuitenkin naksahti päässäni viime viikolla, kun kävin huollattamassa kynnet Bio Sculpturella. Liekö syynä ollut viikonloppua edeltänyt häähumu vai mikä, mutta päädyin valitsemaan kynsiini oikein kunnon morsiushenkistä helmiäisvalkoista. Valkoinen väri onkin ehkä ainoa, josta helmiäissävyssä voisin ajatella tykkääväni – muistuttaahan se oikeista helmistä. 

Kuvasa helmiäisvalkoinen ei ihan pääse oikeuksiinsa, mutta ovathan nämä kynnet toki sellaisella klassisella tavalla kauniit. Lakkasin varpaankynnetkin matchaamaan sormiin. En oikein tiedä, mistä tuo helmiäiskammoni tulee – ehkä se on persoonakysymys? Jotkut tykkäävät mattaisesta ja toiset hohtelevasta? Joka tapauksessa, helmiäissävy valkoisen mausteena osoittautuikin yllättävän kivan näköiseksi. :)

PS. Muistuttelen vielä tässä, että jos jotakuta kiinnostaa päästä kokeilemaan Bio Sculpturen geelikynsiä vähän edullisempaan hintaan, niin 15.7. asti on voimassa spessutarjous Pupulandian lukijoille.

Geelikynnet sponsoroi Bio Sculpture.

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts