5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Emmi L.

  Luin tän Instasta päivällä ja osui ja uppos kyllä. Mä haluan niin paljon uskoa tuohon. Olen yrittänyt saada itseni uskomaan, että olen rakastettava ja niin edelleen ja tää vaan jotenkin uppos.

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Ilahtunut

  Olipa ihan todella kaunis ajatus, lohdullinen ja kannustava. Kiitos ja ihanaa tiistaita!

 • Tiiavain

  Tää on ehkä kauneinta mitä oon kuullut rakkaudesta sanottavan…

 • VMV

  Niin totta. <3  Niin minäkin tein, ja se toinen.

 • pirpana pikkulintu

  Tähän mie haluan uskoa niiin paljon. Erosin vajaa pari vuotta sitten ja sen jälkeen kaikki ihmiset ympärillä on löytäny helluja/ostaneet talon/menneet kihloihin ja mie oon yksin. Ei se oo reilua että mie oo aina jääny yksin. Vaikka vaikeaa se välillä on, niin oon ollu iloinen ja onnellinen ystävieni puolesta heidän eläessään uusia ja onnellisia elämäntapahtumia. mutta silti.

Related posts