15/06/15

Valkoista sen olla pitää

5 55 asu5.jpg

Valkoiset housut taitavat minulle olla se tämän kesän juttu. Jotenkin tekisi mieli koko ajan vain pukea ylle valkoista! Hassua sinänsä, koska monia nimenomaan housuissa kammoksuttava valkoinen väri on tehnyt useita uusia tulemisia vaatekaapissani. Muistan innostuneeni ensimmäisen kerran valkoisista farkuista ala-asteen lopulla 12-13-vuotiaana ja seuraavan kerran tykästyin niihin 10 vuotta myöhemmin. Nyt hiukan vaille kymmenen vuotta on jälleen pyörähtänyt tyylisyklissä ympäri ja jälleen intoilen valkoisista housuista. :D

Joku ehti jo viime viikon hiuspostauksen yhteydessä kysellä tuosta ihastuttavasta mustasta puserostani ja kyseessä on siis keväällä Samujin alesta löytämäni Maailman Pehmein Neule. Kashmir-silkki-sekoitetta oleva pusero on niin unelmanpehmeä, että voisin pukeutua siihen joka päivä. 

Translation: My favourite summer pants: white. :)

asu8.jpg

Takki // coat Samuji, neule // sweater Samuji, housut // trousers Gina Tricot, kengät // shoes & Other Stories, laukku // bag Väska (gifted), aurinkolasit // sunglasses Urban Outfitters

asu11.jpgasu2.jpg asu7.jpg asu12.jpgasu9.jpgasu4.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Miaaaa

  Upean laskeutuvat housut, mutta olisivatpa vaan upeammat ihan täyspitkinä. Nyt tuo vajaamittaisuus saa katseen kauniilta lannelaskoksilta ikävästi nilkkoihin.

  Mutta muuten tykkään housuistakin.

 • ReetaJohanna

  Hei, nyt täytyy sanoa, että sinun uudehko hiusmalli on niin kaunis, tyylikäs ja chic. Ihanaa vaihtelua muiden bloggaajien pidennyksillä pidennettyihin hiuksiin. Pitkät hiukset ovat mielestäni usein niin tyl-sät, kun taas lyhyempi on mielenkiintoinen. Kiitos ihanasta tukkainspiksestä.

 • Pin

  Nuo kengät on niin kauniit… onko jalassa mukavat?

 • Anna____

  Vaikka valkoista on jo tässäkin, piti vinkata. Cosille oli tullut (ainakin verkkokauppaan) valkoisia TÄYDELLISIÄ culottes-housuja. Omat odottavat kaapissa ensi viikolla alkavaa lomaa… toivottavasti ne voi silloin yhdistää jo T-paitaan.

 • marjoholopainen

  Vautsi, mitkä housut!! 

Related posts