14/06/15

Looks like Hel Looks

6 67 hel-looks-jenni-rotonen1.jpg

Kukkuu ja terveiset Tukholmasta! Viime päivien radiohiljaisuuden syynä on ollut se, että meikäläinen on huidellut täällä Tukholmassa torstaista lähtien. Matkan päämääränä oli tulla juhlistamaan rakkaan ystävän häitä sekä moikkaamaan toista rakasta ystävää ja hänen pientä muutaman viikon ikäistä pienokaistaan. Ihana rakkaudentäyteinen viikonloppu takana siis! Niin, ja olivathan täällä sitten ne eräät toisetkin häät… ;)

Sunnuntai-illan ratoksi jaettakoon päivän asu muutaman viikon takaa Pre Helsinki -tapahtuman ajalta, sillä Liisa Jokinen nappasi minusta kuvan Hel Looksiin. Sivusto on nyt ollut paussilla Liisan asuessa San Franciscossa, mutta pitkästä aikaa sinne on ilmestynyt vähän uutta materiaalia, kun Liisa vieraili Pre Helsingin aikaan Suomessa. Ja lisää on lähipäivinä vielä tulossa paljonkin, eli kannattaa käydä kurkkimassa! Jos Liisan ikuistamat katutyylit kiinnostavat ja Hel Looksia on ikävä, niin kannattaa tsekata myös hänen hurmaava SF Looks -sivustonsa, joka esittelee katumuotia San Franciscon kaduilta. :)

Translation: Hey, it’s me! ;) Street style site Hel Looks has been on a break for some time since Liisa Jokinen moved to San Francisco but there are some new styles now since Liisa was visiting Helsinki during the Pre Helsinki week – and there is more to come in the near future so check it out! Besides, she spotted someone you might know on the street for a photo… :) If you love her street style photos and miss Hel Looks, check out her new SF Looks street style blog that shows the coolest looks from the streets of San Francisco.

Photo: Liisa Jokinen / Hel Looks

Tags: , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Eelisa

  ”Niin, ja olivathan täällä sitten ne eräät toisetkin häät… ;)” olisit jättänyt tämän kirjoittamatta ja antanut lukijoiden olla siinä uskossa, että kuulut Callen ja Sofian lähipiiriin :P

  Tyylikkäänä olet Hel Looks -kuvassa, aivan ihanat nuo kengät kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

 • Jenniii

  Hahaa, no meinasin. :D Ja kiitos! Kengät ovat mieletön löytö Samujin sample salesta jostain parin vuoden takaa.

 • Hyvältä näyttää tuo look! Oon kans alkanu miettimään tuollaisten housujen hankintaa, miltäköhän ne näyttäisi mun päällä.. :D

 • Nuo housut ovat huikeat, mutta en jotenkin osaa kuvitella niitä itseni päällä. Taidan olla vähän liian arka kokeilemaan uusia juttuja :D. Ehdottomasti sovitettava tuota mallia jahka pääsen kauppaan.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

 • Zufe

  Kiva jos HelLooks taas aktivoituu. Katumuotisivustoja on aina kiva katsella. Olen monta kertaa harmitellut esim. Ellen ”katumuotiaukeamaa” kun tuntuu että siinä on vain pelkkiä bloggaajia, eli ilmeisesti kuvaajan kavereita.

 • Epk

  Mä hankin housuhameen ja ihastuin täysin! Niin helppo, huoleton ja siisti! Ystävä tosin sanoi, että ”vähän jännä” ja ihan osuvaa sekin, kun on kuitenkin housuhameesta kyse. :)

Related posts