12/06/15

Aivan uusi naama!

26 90 meikki-dior2.jpg

Pääsin aiemmin tällä viikolla kokeilemaan ihan uudenlaista meikkityyliä, kun Dior kutsui minut testaamaan Diorshown ensi syksyn lookia Stockmannille. En tiennyt, mitä odottaa, mutta jo vahvan väriset luomiväripaletit antoivat osviittaa, että pääpaino taitaisi olla silmissä. Olen itse tosi huono tekemään silmämeikkejä ja etenkin luomivärien käytössä tosi tumpelo, joten heittäydyin muuttumisleikkiin uteliaana – tällaiset meikkituokiot ovat mahtava tapa testata jotakin ihan uutta ja erilaista, mitä ei muuten tulisi omille kasvoille välttämättä kokeilleeksi. 

Annoin Diorin meikkitaiteilijalle Kati Niemelle täysin vapaat kädet toteuttaa sen näköinen meikki kuin hän minun kasvoilleni katsoisi sopivaksi ja väreiksi valikoitui ensi syksyn väripaletista violettisia luumun sävyjä. Oli mahtavaa päästä seuraamaan sivusta huippuammattilaisen työskentelyä: tuollaisia varjostuksia ja häivytyksiä en itse osaisi tehdä kuuna päivänä. :D Meikkityyli oli ehkä hivenen tuhti tavalliseen arki-iltapäivään, mutta iltameikkinä tällainen näyttävämpi look voisi kyllä olla upea. Etenkin tuo alaluomen rajaus ja häivytys jätti uteliaisuutta kokeilla samaa kotonakin. 

meikki-dior1.jpg

Tämä kokeilu sai taas aikaan sellaisia ajatuksia, että pitäisi oikeasti vain harjoitella silmämeikkien tekemistä enemmän. Olen aivan eri näköinen, kun meikissä korostaa silmiä! Arkityylissä olen luonnollisuuden ystävä ja huulipuna on helppo ja supernopea tapa saada perusmeikkiin vähän potkua, mutta olisi kyllä kiva kokeilla enemmän myös silmämeikkejä ihan arkisemmissakin tilanteissa. Ei tietenkään mitään näin laitettua, mutta vaikkapa hillitympiä luomivärejä, rajauksia ja kajalia. Mitäs tuumitte tästä minulle loihditusta Dior-tyylistä? Ainakin näytän tällä tyylillä selvästi vanhemmalta kuin luonnollisessa lookissa – ehkä viimein ikäiseltäni? ;)

PS. Tykästyin aivan mielettömästi tuohon Diorin meikkivoiteeseen, joka sai ihon näyttämään todella kauniilta. Ymmärtääkseni tuote on tulossa minulle vielä kotitestaukseen, joten lupaan sitten raportoida kokeiltuani itsekin! 

Translation: I got to try out the new Dior AW15 makeup look by make up artist Kati Niemi. And wooow, it sure is different from my normal everyday makeup! :D But I love to try out new things and even though I couldn’t do anything like this myself, the style definitely left me thinking that maybe I should try to put on some eye makeup a little bit more often – or at least start practising!

meikki-dior4.jpg meikki-dior6.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

26 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Johanna Lehtimäki

  Jännittävä ja kohtalokas meikkityyli. Tuo suuret silmät upeasti esiin.

  Perusmeikkisi on kuvissa aina ihastuttavan raikas ja kuulas, mutta tämäkin sopii oikein passelisti. Juhlameikkinä varmasti mainio :)

 • Muistutat ihan Sophie Dahlia tässä meikissä. :-) Kaunis meikki mun mielestä, ja tosiaan erilainen omaan tyyliisi verratuna.

 • Outis

  Ihana meikki, jotenkin tosi heleä look!

 • MarjukkaS

  En tiedä… Kaunis toki, mutta minusta sinä olet ”omassa meikissäsi” niin persoonallisen kaunis, että jotenkin tämä ei ihan minuun iske.

 • Mia K.

  Sopii sulle :)

  Kaunis oot! 

 • Vierailija

  Mustaki Jenni on niin kaunis niin kaunis. Mitä naturellimpi sitä parempi. Mut tää meikki on ihan hirveä. Tekee vanhaksi. Tai sitten mun makumieltymykset on tosi juntit.

 • hannen7

  Ihan mieletöntä, miten erinäköiseksi voi meikillä saada. Eikä minusta tuo meikki ole edes mitenkään nin kauhean voimakas, tottumiskysymys varmaan. Tykkään! Ei silti, tykkään sun normimeikistäkin, mutta ovat kovin erityyliset:)

 • Riia Meikkipää

  Toi meikki kyllä toimii! Ihan mahtava erilainen look. 

 • Vierailija

  Mulla nämä meikkijutut vahvistaa omaa filosofiaani ”less is more”. Näytät kauniilta kyllä, mutta tykkään vain niukemmasta meikistä. Jotenkin raikkaampaa, nuorekkaampaa…Kuten sun oma tavanomainen tyyli meikata :)

 • Vierailija

  Oma luonnollisuutesi on paljon kauniimpaa ja persoonallisempaa. Tässä meikissä muutut tavallisemman näköiseksi ja vanhenet. Tämä meikki muuttaa sinua enemmän ”tusinatuotteeksi”. Jos ymmärrät mitä ajan takaa…vaikka kaunis kyllä olet tässäkin.

 • Jenniii

  Joo, ainakin on erilainen! :) Perusmeikkini pysyy kyllä luonnollisena jatkossakin, mutta olisi hauska osata tehdä joskus vaikkapa juhliin vähän näyttävämpää. 

 • Jenniii

  Oi, olen otettu tästä vertauksesta. Upea ja kaunis nainen! :)

 • Jenniii

  Kiitos! Arki-iltana tämä look tuntui aika tuhdilta, mutta juhlameikkinä toimii kyllä! :)

 • Jenniii

  Joo, ei pelkoa, että olisin muuttamassa peruslookia meikatumpaan suuntaan. :) Luonnollisessa ja freesissä tyylissä on ehdottomasti kotoisin olo, mutta tällaiset muuttumisleikit ovat aina itselle hauskoja kokeiluja. On kiinnostavaa nähdä, miten erinäköiseksi meikki voi tehdä.

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Ja itsekin luotan siihen, että mitä naturellimpi, sitä parempi. Eli huoli pois! ;) Tällaisille vahvemmillekin meikeille on varmasti aikansa ja paikkansa ja on hauska kokeilla joskus vähän erilaista. Voisin hyvin joskus testata jotain tällaista vahvempaa meikkiä juhlaan tai iltamenoihin, mutta varmaankin hiukan kevyemmällä otteella. 

 • Jenniii

  Kiitos Mia! :)

 • Jenniii

  No sanopa muuta! Fiilis on todella erilainen riippuen siitä, korostaako silmiä vai huulia ja millaisia värejä käyttää. :) Omaan silmään tämä meikki tuntui alkuun tosi voimakkaalta, mutta huomasi jo hetken peilikuvaa tuijoteltuaan, kuinka nopeasti silmä tottui uuteen ilmeeseen. Kotoisin olo on silti hyvin luonnollisessa tyylissä. :)

 • Jenniii

  Kiva kuulla! On tosi hauskaa päästä testailemaan erilaista. Odotan mielenkiinnolla, mitä teikäläisen kanssa vielä joskus keksitään. ;)

 • Jenniii

  Sama filosofia meillä siis. ;) Itsekin tykkään eniten raikkaasta ja luonnollisesta tyylistä, mutta on hauskaa kokeilla joskus jotakin ihan uutta. Totesinkin meikkitaiteilijalle, että minusta ei olisi mitään järkeä mennä meikattavaksi ja tulla sieltä tismalleen samannäköisenä pois kuin miltä aina muutenkin näytän. Siksi annoin hänelle vapaat kädet toteuttaa minulle sellaisen lookin, jollaisen itse näkisi minulle sopivan. :)

 • Jenniii

  No parempi niin – kiitos! :) Viihdyn itse ehdottomasti parhaiten luonnollisena, joten ei pelkoa, että kuorruttaisin itseäni jatkossakaan hurjalla pakkelikerroksella. Yksittäisenä kokeiluna tämä oli kuitenkin minusta hauska kokemus. :)

 • Nik

  Michelle Pfeiffer!

 • Lou

  Tykkään, sopii hyvin hiusten ja silmien kanssa yhteen nuo sävyt. Etkä näytä vanhemmalta :)

 • Lou

  Harrastatko muuten vielä balettia?

 • ACat Heini

  Ihana ja Nätti SINÄ!
  Hiukset ja Meikki sopii Sinulle tosi hyvin.

  Oletteko kuuleet Kampanjasta Selfie NATUREL?
  Huomasin Minttu Virtasen blogista. JEES juttu. SUOSITTELEN.
  Olen samaa mieltä, Luonnollinen on Kaunieinta, Natural kotosalla ja Hillitty Meikkaus arkena.

  SMILE ;)

 • Mariko

  Sinun kannattaa, varsinkin juhlameikissä, korostaa silmiä. Näyttää tosi hyvältä. Olen silti itsekin enemmän luonnollisuuden ystävä, mutta tässä kiinnitin huomiota, että nuo värit on kyllä niin nappiin sinulle valittu!! Olet ilmiselvä viileä ja vaalea kesä värivuodenajaltasi. En tiedä oletko koskaan käynyt värianalyysissä. Se on mielenkiintoinen kokemus nähdä, miten jotku värit kasvojen lähellä ihan kirkastaa silmät ja jotkut taas saa koko kasvot näyttään harmaalta. Onko sinulla muuten luonnostaan noin vaalea iho vai onko sinulle valittu erityisen vaalea meikkivoide? Toki kesä vasta alussa eikä rusketusta ole tarvinnut pelätä. Veikkaan, että et edes kovin herkästi rusketu, mutta silti, olet kyllä hämmästyttävän vaalea. Ja viileä. ;)

 • Riia Meikkipää

  Keksitään vaikka mitä! Heti kun on aikaa niin ilmoittele niin tehdään jotain siistiä :-)

Related posts