11/06/15

Viileän vaalea kesätukka

3 85 hiukset3.jpg

Piipahdin tällä viikolla jälleen luottokampaajani Mikko Vainion pakeilla, kun tuntui, että hiukset olivat pienen trimmauksen tarpeessa. Tuntuu, että viime aikoina tukka on kasvanut niin kovaa kyytiä, että kampaajalle saisi olla melkein saman tien buukkaamassa uudelleen aikaa. Mikkokin kummasteli, miten hiukset olivat voineet ehtiä noin lyhyessä ajassa kasvaa niin hurjasti. Ehkä kevään mittaan syömälläni biotiinikuurilla on ollut jotain vaikutusta? Kynnetkin tuntuvat vahvemmilta kuin aiemmin. Tai sitten se on vain kesä?

Tykästyin alkuvuodesta hiusteni saamaan selvästi vaaleampaan sävyyn niin kovasti, että tunnun halajavan nyt koko ajan vain vaaleampaa ja vaaleampaa. Olen aivan ihastunut tummien kulmien ja superblondin tukan kontrastiin. Tällä kertaa haikailin sellaista selkeästi vähän platinaisempaa sävyä, joten hiuksiin laitettiin nyt tuollainen viileän vaalea sävyte. :) Ja oi kuinka tykkään! 

Translation: Platinum blonde summer ahead – me likey! 

hiukset2.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • neitim

    Ihana on tukka mutta niin on myös musta paitasi, joka ensimmäisenä huomioni kiinnitti :D Mitä merkkiä mahtaa olla?

  • SaR

    Ihana ja luonnollinen :) Ei lainkaan liian platinainen. Itse tummatukkaisena aina kadehtii vaaleita päitä, mutta toisaalta nyt olen kyllä tyytyväinen ihan oman väriseen tummanruskeaan.

  • molly_

    Ihana ihana tukka! Tekisi itsekin kauheasti mieli vaalentaa, mutta en haluaisi joutua värjäyskierteeseen kun oon saanut oman värin kasvatettua:-)

Related posts