10/06/15

Menovinkki perjantaille: Designsuunnistus Helsingissä

74 dd3.jpg

Yhteistyössä Design District

Mikäli tämän viikon perjantaina 12.6. liikuskelet Helsingissä, kannattaa ehdottomasti ottaa onkeensa tästä vinkkauksesta! 10 vuotista taivaltaan juhlistava Design District nimittäin järjestää Helsingissä leikkimielisen designsuunnistuksen, jonka myötä on mahdollista löytää ja voittaa omakseen kaikenlaisia design-yllätyksiä. Design Districtin alueelle nimittäin jemmataan paikallisten suunnittelijoiden ja -putiikkien design-aarteita – ja mikä parasta, löytäjä saa pitää!

Jos Design District ei ole entuudestaan sinulle tuttu, niin Punavuoreen, Kamppiin, Kaartinkaupunkiin ja Ullanlinnaan levittäytyvällä alueella on yli 200 muotoilun alan toimijaa sisustuksesta kalustemuotoiluun, antiikista taiteeseen ja koruista muotiin, mutta putiikkien ja suunnittelijoiden lisäksi joukossa on myös muotoilupalveluita sekä designillaan erottuvia ravintoloita ja kahviloita. 

dd1.jpg

Perjantaina 12.6.2015 Design Districtin yrittäjät piilottavat design-löytöjä ympäri aluetta ja piilopaikkojen luo johdatellaan Design Districtin sosiaalisen median kanavissa jaettujen vihjeiden avulla. Vihjeitä jaetaan klo 8.30 lähtien ja tapahtuma jatkuu myöhään iltaan saakka tapahtuman Facebook-sivuilla sekä Design Districtin Instagramissa ja Twitter-tilillä. Tapahtuman kulkua voi myös seurata hashtagien #ddhelsinki ja #ddsuunnistus kautta.

Suunnistuspäivänä jaossa on vaikka mitä design-klassikoista uudempiin muotoilun helmiin: Artekin jakkara, Katariina Guthwertin yleisurhoollisuusmitali, yöpymislahjakortteja Hotel Indigoon ja Sokos Hotel Torniin, kolmen ruokalajin lahjakortti ravintola Juureen ja paljon muuta mukavaa. Kaikki jaossa olevat aarteet voi kurkata Design Distcrictin nettisivuilta. :) 

Itse huitelen perjantaina Tukholmassa, mutta käykää te suunnistamassa itsellenne designaarteita minunkin puolestani!

dd2.jpg

Photos: Design District

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Koti, Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts