10/06/15

Klassikkojuttuja

5 66 asu-arela7.jpg

Kapeat siniset farkut, valkoinen t-paita ja trenssi – siinä on joukko klassikoita, joita eivät muodin ailahtelut hetkauta. Vaikka tyylini ei välttämättä ole monella tapaa se kaikkein klassisin enkä viihtyisi joka päivä hillityn hallitussa klassikkotyylissä, tällaiset ajattomat perus-elementit ovat silti minullekin vaatekaapin kulmakiviä. Vielä kun muistaisi oman neuvonsa niinä päivinä, kun mikään asukokonaisuus ei oikein tunnu hyvältä: unohda kikkailut ja luota klassikoihin. Ne toimivat aina.

Tämä yksinkertainen asu on siinä mielessä hauska, että voisin hyvin kuvitella tämän sopivan oikeastaan minkä ikäiselle naiselle tahansa. Uskon, että voisin pukeutua näihin samoihin kamppeisiin vielä 20-30 vuoden päästäkin. Kuvat tyylistä napattiin itse asiassa jo melkein pari kuukautta sitten L’Oréalin We Love Brows -kamppista varten, joten jos haluatte kurkata myös asuun liittyvät meikki-inspikset, niin ne löytyvät tuolta kampanjasivulta. :)

asu-arela3.jpg

On muuten pakko antaa erikoismaininta tuolle Arelan valkoiselle t-paidalle, jonka ostin tänä keväänä. Olen etsinyt sellaista täydellistä valkoista t-paitaa jo iät ja ajat – yllättävän vaikea tehtävä muuten. Nyt keväällä sitten päädyin Arelan liikkeessä käydessäni hypistelemään heidän t-paitojaan ja paitojen samettisen ihana materiaali teki heti näppituntumalla jo vaikutuksen. Positiiviset yllärit jatkuivat vain, kun vedin paidan päälleni: täydellisen rento mutta nätisti istuva malli, sopivan väljä pääntie ja kivan mittainen helma, jonka saa hyvin pujotettua housujen tai hameen vyötärönauhan alle mutta joka ei ole niin pitkä, että sitä saisi sulloa sinne makkaroille. Paita on myös säilyttänyt tuntunsa ja muotonsa täydellisesti pesuissa. Vahva suosituss siis Arelalle, jos etsinnässä on täydellinen (valkoinen) t-paita. :)

Translation: Blue jeans, white t-shirt and a trench coat – these classics just work. I could imagine myself still wearing this outfit in 20-30 years. Even though I like to explore with style, I still rely on these kind of classic elements and I think they make the foundation of my wardrobe. If only I remembered my own advice for the days when it feels like I have nothing to wear: forget the bold experiments and trying to be too clever. Instead, trust the classics. They always look good.

asu-arela2.jpg

Trenssitakki // trench coat Arela*, farkut // jeans Lindex, t-paita // t-shirt Arela, nilkkurit // ankle boots Filippa K, aurinkolasit // sunglasses Monki*

* saatu blogin kautta // gifted

asu-arela9.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • sanna-mari

  Sulla on mielettömän upea tyyli. Ja tuo tukka. Oon pitkään lukenut blogias, mutta uskaltauduin nyt vasta kommentoimaan! 

 • maitokahvi

  Ihana asu! Mä jotenkin aina lämpeän eniten tällaiselle pelkistetylle klassikkotyylille, jossa kaikki osaset on laadukkaita ja hyvin valittuja :) Tosi kauniita kuvia!

  Tuo täydellisen valkoisen t-paidan etsintä on kyllä ihan käsittämättömän hankalaa! Itse löysin just Filippa K:n kesämallistosta täydellisen v-aukkoisen t-paidan ja ostin saman tien kaksi kappaletta korkeasta hinnasta (70e) huolimatta. Toivottavasti ne kestävät kulutusta yhtä hyvin kuin merkki lupaa :)

 • AjN

  Toimii! Simppeli, mutta kaunis asu. Ja pakko edelleen vaan intoilla noista sun hiuksista, niin upeat! Olen tässä itse tehnyt viime kuukausien aikana muutoksen tummasta vaaleaan ja vaikka malli onkin pixie-tyyppinen, niin saan ihanasti inspiraatiota sinun tukkatyylistäsi. Ihana blogi kokonaisuudessaan, kiitos siitä :)

 • ACat Heini

  Klassikot elävät Ikuisesti ja ovat Tyylikkäitä AINA.
  Hymy ;)

  Tykkään myös klassikoista ja käytän niitä.
  Noita pitkiä Kevät-Kesä takkeja en ole kokenut omakseni, käytän kyllä talvella tarpeeen vaatiessa.

  Nautitaan Muodista, Klassikoista ja Trendeistä!

 • Ulliina

  Klassinen toimii! Olen itsekin viimeaikoina innostunut pelkistämään tyyliäni, vaikka välillä toki tykkään hullutellakin.  Harmoniset värisävyt ja jokin pieni juju niin avot! Joskus se jujuttomuuskin voi olla juju.. 

Related posts