8/06/15

Festareille viikonloppuna?

59 sideways1.png

Hyvän viikonlopun merkki? Kun ei ehdi juuri tietokoneella istuskella. :) Korkataan uusi viikko käyntiin julkistamalla Sideways-festarilippujen onnelliset voittajat, sillä kinkerit ovat jo tällä viikolla! Jo pelkästään kommenttiboksiin tulleen palautevyöryn perusteella tämän tyyppiselle alkukesän kaupunkifestivaalille on ehdottomasti kysyntää. Harmittaa hiukan, että juhlat menevät itseltä sivu suun, mutta ehkä sitten ensi vuonna. :)

Infottakoon muuten tässä samalla, että Sideways-järkkääjien suunnalta on kuulunut ikäviä uutisia esiintyjäkaartin tiimoilta. Azealia Banks on nimittäin tälläkin kertaa perunut tulonsa. :( Syynä ovat kuulemma aikatauluhaasteet, kun mimmi saikin pääroolin Hollywood-leffasta ja kuvaukset osuvat ilmeisesti juuri samaan ajankohtaan. Todella tylsä juttu! Onneksi Sidewaysissa on silti paljon muutakin kiinnostavaa kuultavaa ja nähtävää.

Mutta siis ne liput… Arpaonni suosi tänään seuraavia:

Yonanae:

Pienessä mutta rakkaassa Helsingissä on ollut tähän asti festarin mentävä aukko alkukesässä, ja luojan kiitos sitä täyttämään on saatu näinkin loppuunajateltu ja mielenkiintoinen festarikokonaisuus. Monipuolisen musiikkitarjonnan ohella tuo arcade-halli vaikuttaisi aika mehukkaalta tarkastettavalta, voisin käydä testaamassa ruostuneita taitojani. Matkaan lähtisi mukaan avokki, joka ei ole eläessään kokenut vielä yksiäkään suomalaisia (musiikki)festareita, oh what a sin.

tiitu_u:

Huippua olisi nähdä Jose Gonzalez ja Uusi Fantasia. Tervetullut ja kiinnostava setti alkukesään. Ajankohta ei voisi olla parempi. Kyseisenä viikonloppuna ihana ystäväni tulee Itä-Suomesta kylään ja itselleni on tiedossa vapaa ilta, joka on harvinaista kahden pienen lapsen äidille. Parempaa seuralaista en voisi festareille toivoa.

Käykäähän tsekkaamassa sähköpostinne! :)

Tags: , , , , ,

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts