5/06/15

Kukkamekon haastaja

8 70 asu-kukkahaalari3.jpg

Kukkamekot kuuluvat kesään, mutta tänä vuonna vaihdoin helmat lahkeisiin ja vetäisin ylleni kukkakuosia haalarin muodossa. I love it! Onhan tuossa vähän sellainen potkupukufiilis, mutta ei haittaa yhtään! Kun haalariin yhdistää asiallisemman takin ja maalaa huulet punaisiksi, niin ei tule fiilis, että on lähtenyt yöpuvussa kaupungille. Noin muuten haalarista on sanottava, että maailman kivoin kesävaate! Tosin vessassa käyminen on aina pienimuotoinen operaatio. :D

Hiukset ovat olleet viime aikoina kuvissa lähes aina kiinni, koska olen kipeästi kampaajan tarpeessa. Tukka on jotenkin kasvanut niin kohisten, ettei se asetu tällä hetkellä oikein mihinkään asentoon nätisti, joten on helpointa vain sitoa se ponnarille. Mutta ensi viikon jälkeen toivottavasti voi taas välillä pitää hiuksia auki myös, kun kuontalo on siistitty edustuskuntoon!

Translation: The best summer outfit: floral jumpsuit! Maybe not the most convenient outfit considering the visits to the bathroom but otherwise so cute and comfortable! :D And a nice option for the traditional floral summer dress!

asu-kukkahaalari11.jpg

Takki // trench coat Samuji, haalari // jumpsuit Esprit*, neulepusero // sweater Samuji, kengät // loafers & Other Stories, aurinkolasit // sunglasses Urban Outfitters

* saatu blogin kautta / gifted

asu-kukkahaalari6.jpgasu-kukkahaalari5.jpg asu-kukkahaalari12.jpgasu-kukkahaalari8.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aisha J

  Ihana haalari! En ole koskaan kokeillut haalareita (paitsi lapsena:D), mutta nyt alkoi houkuttaa.. :)

 • Ayalinan lumppulaatikko

  Mekot ja haalarit ovat helpoin tapa pukeutua :) 

 • You look gorgeous, as always! I like your jumpsuit very much, Esprit sometimes have really amazing pieces!

  http://lartoffashion.com

 • Piiiiu

  Voi miten ihana haalari! *__* Onko sulla tuolla bandeau-toppi alla vai mikä? Yritän epätoivoisesti keksiä korvaajaa semmoselle, kun kaikki mitä oon kokeillut vaan puristaa ja jotenkin äh, ei.

 • Suvi55

  Suloinen haalari!

  Itse olen jo muutamina vuosina haaveillut haalarista, mutten ole rohjennut sellaista hankkia. Tänä kesänä päätin kuitenkin rohkaistua ja muutamaa jo uskaltanut sovitellakin – sopivaa vain ei ole vielä löytynyt, mutta luotto oikean mallin ja kuosin löytymiseen on kova. :D

 • Sofia Kontro

  Tosi kiva idea heittää tohon päälle paita! Pitää itekki kokeilla niin saa omat jumpsuitit monipuolisempaan käyttöön!:)

  sofiaelizabetha.blogspot.com

 • ACat Heini

  Kivan näköinen Haalari. Tykkään.
  Olen myös Aiemmin käyttänyt erilaisia haalareita.

  Tykkään myös, Vaihdella housuja ja hameita, yhdistellä erillaisiin ylä- ja alaosiin.

  Kesäsin Viihdyn paremmin mekoissa ja hameissa, olen jo alkanut käyttää Lyhyitä Kukkamekkoja erimittaisten housujen kanssa. Lisäksi Nyt olen Ajatellut ottaa Vanhan Mustavalkoisen MAXImekon käytöön pitkästä aikaa….vaatekomeron perukoilta….

  Nykyiaikainen MUOTI&Trendit ovat ihanaa, kun voi itse vapaasti valita housujen ja hameiden pituudet, värit jne…Mikä Tyyli ja malli tänä Päivänä Käytössäsi?

 • Ihanan raikas kukkahaalari! Omasta mielestäni haalarit ovat just parhaita: lenkkareilla arkisia, korkkareilla juhlavia – aina mukavia!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Related posts