4/06/15

Kolonaki SS15 ja aivan liian ihana mallisto

4 72 kolonaki-ss15-1.jpg

Olen pari kertaa aiemminkin jo esitellyt ihanan pienen espanjalaisbrändin Kolonakin mallistoja ja saanut sen mielikuvan, että te olette rakastuneet siihen ihan yhtä palavasti kuin minäkin. Eksyin tänään pitkästä aikaa Kolonakin nettisivuille ja huomasin, että merkki on taas julkaissut uuden kevätmalliston. :) Olen menneissä postauksissa verrannut Kolonakia kotimaiseen Samujiin ja vieläkin se herättelee hivenen Samujista muistuttelevia mielleyhtymiä, mutta ennen kaikkea espanjalaismerkki kutittelee juuri sitä menneiden vuosikymmenten tyyliä haikailevaa puolta minussa. Kevätmallisto on jälleen taattua Kolonakia: uskomattoman kauniita, naisellisia leikkauksia, heleitä värejä ja häivähdys vintage-tunnelmaa. Tuosta mallista (ja tyylistä) tulee muuten muutamassa kuvassa ihan mieleen Eva Mendes. :)

Mutta siis lyhyestä virsi kaunis: näihin vaatteisiin on (aivan liian) helppo rakastua. <3

Translation: Oh, how very easy it is to fall in love with the Kolonaki spring collection – again. ;)

kolonaki-ss15-3.jpgkolonaki-ss15-2.jpg kolonaki-ss15-4.jpgkolonaki-ss15-9.jpg kolonaki-ss15-5.jpg kolonaki-ss15-6.jpg kolonaki-ss15-8.jpgkolonaki-ss15-7.jpgkolonaki-ss15-13.jpg kolonaki-ss15-10.jpg kolonaki-ss15-11.jpg kolonaki-ss15-14.jpgkolonaki-ss15-12.jpg kolonaki-ss15-16.jpg

Photos: Kolonaki SS15

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • AjN

  Katsoin itsekin ensin, että jaahas, heillä on Eva Mendes mallina! Mutta tosiaan, todella kaunis mallisto – ja niin, mallikin :) Ihana, kun esittelet usein näitä hieman tuntemattomampiakin suunnittelijoita/mallistoja/merkkejä!

 • Minä vain

  Ensimmäisen kuvan mekko… niin ihana! <3

 • Memmuli

  Ihana mallisto, mustaa , punaista ja pepitaruutua, ne ovat aina hyvännäköisiä. Yksinkertaisia täydellisiä asuja. Näitä ei taida saada mistään?

 • Jenniii

  Tuolta Kolonakin omasta verkkokaupasta saa tilattua myös Suomeen. :)

Related posts