2/06/15

Helsinki saa uuden festarin: Sideways starttaa ensi viikolla

165 186 sideways1.png

Yhteistyössä Sideways (kilpailu)

Jokos olette kuulleet, että Helsingissä käynnistyy ensi viikolla ihan uusi kaupunkifestivaali Sideways? Hihkuin ilosta, kun huomasin, että Helsinkiin saadaan uusi kiinnostava kaupunkitapahtuma, mutta sittemmin huomasin harmikseni, etten ole festareiden aikaan edes paikan päällä. Syy tosin on erityisen hyvä, sillä rakas ystävä menee Tukholmassa samaan aikaan naimisiin, mutta rientäkäähän te nauttimaan Sidewaysista siis minunkin puolestani!

Flow-festareiden henkinen, mutta pienimuotoisempi tapahtuma järjestetään 12.-13.6.2015 Helsingin Teurastamon alueella Kalasataman ja Suvilahden kupeessa. Sideways tuo kaupunkiin mielenkiintoisen kattauksen kansainvälisiä ja kotimaisia nimiä yli genrerajojen, joskin tarjonta asettuu vähän samantyyppisiin uomiin kuin Flowllakin. Jos itse pääsisin paikalle, alleviivaisin esiintyjälistasta ainakin nämä nimet: Ariel Pink, José González, Azealia Banks, Uusi Fantasia, Pimeys, Suad, Jaakko Eino Kalevi, Matthew E. White, Jack Garratt, Shcura ja K-X-P. Esiintyjälistan kokonaisuudessaan voi tsekata festareiden sivuilta

azealia-banks1.jpg

Festarialueella on luvassa musiikin lisäksi laadukasta ruoka- ja juomatarjontaa sekä monenlaista alueohjelmaa, kuten taidetta ja puhekokonaisuuksia. Kellohallin ohjelma käynnistyy molempina festaripäivinä puheohjelmalla, jossa käsitellään muun muassa populaarikulttuuria sivuavia teemoja. Lavalla nähdään siis muun muassa mielenkiintoisia keskusteluita sekä Korjaamolla supersuosiota niittänyt Päiväkirjaklubi, jossa luetaan ääneen hykerryttävän noloja ja tahattoman koomisia muisteloita nuoruuden ihastuksista, sydänsuruista ja muista mullistuksista. Lisäksi festarialueelle rakennetaan alkuperäisen kaltainen 80-luvun pelihalli flippereineen ja kolikkopeleineen ja voipa musatarjonnan lomassa ottaa osaa vaikkapa pingisturnaukseenkin.

Taidetarjonnan puolesta festareide kiinnostavinta antia on toisella puolen kaupunkia Kaapelitehtaan Pannuhallissa järjestettävä valokukuvaajalegenda Bob Gruenin näyttely. 60-luvun tähtiä taltioineen Gruenin joitakin töitä nähdään myös itse festarialueella, mutta viikonlopun aikana festarilipulla on siis ilmainen pääsy Kaapelitehtaan näyttelyyn, joka on esillä 17.6. asti. Teurastamolla nähdään myös kuvataiteilija ja muusikko Ville Vuorenmaan maalauksista koostuva näyttely ja Suomen tunnetuin graffititaiteilija EGS maalaa tapahtuma-alueelle teoksiaan.  Kokonaisuutena siis hyvin mielenkiintoinen setti tiedossa!

Ville-Vuorenmaa-Jeesus-ei-keskity.jpg

Ville Vuorenmaa – Jeesus ei keskity (2014)

Keikkoja kuullaan yhteensä kuudella lavalla, joiden lisäksi ohjelmaa järjestetään myös jatkoklubeilla ympäri kaupunkia. Virallisia jatkoja juhlitaan Ääniwallissa ja Tavastialla, joihin lippuja voi ostaa erikseenkin ilman varsinaista festariranneketta. Ranneke festareille kustantaa Tiketissä yhdeltä päivältä 58 euroa ja kahdelta päivältä 78 euroa. Mutta nytpä on mahdollisuus saada ranneke festareille myös onnettaren suosiollisella avustuksella, sillä saan arpoa kahdelle onnelliselle kahden hengen lippupaketit ensi viikon karkeloihin. Jos siis mielit mukaan kaverisi kanssa, niin kerrohan kommenttiboksissa la 6.6.2015 mennessä,  miltä uusi kaupunkifestari vaikuttaa sekä mikä tapahtuman ohjelmassa kiinnostaa sinua eniten ja kenen kanssa lähtisit festaroimaan? :) Muista jättää kommentttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite.

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Musiikki

165 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Riia Meikkipää

  Azelia Banks, Jose Conzales ja vaikka ketä ihanuuksia. Viime kesä jäi raskauden takia vähemmälle festaroinnille, joten nyt olisi aika korkata uusi kaupunkifestari. Kuulostaa ihanalta. Serkkuni kanssa viilettäisin villinä tuolla, näen sen jo ☺️

 • upu

  José Gonzáles! Veisin festaroimaan Flow-ystävän, sillä missataan molemmat Flow tänä vuonna ensimmäistä kertaa neljään vuoteen. Kauhistuttava ajatus, korvaaja olisi tarpeen.

 • Tintsh

  Olen tosiaan tästä kuullut kun poikaystävä ei oo muusta viikkoon puhunutkaan. :D Mua kiinnostaa esiintyjistä eniten Jose Gonzalez. Poikaystävän lista kiinnostavista esiintyjistä on yhtä pitkä kuin tapahtuman esiintyjälista. :D Olisi ihana voittaa tämä, se olisi kuin tuparilahja meidän uuteen Helsingin-kotiin. :)

 • Inua

  Festari vaikuttaa ihanan raikkaalta kokonaisuudelta. Ja Sideways olisi oiva tapa aloittaa kesäloma.

 • Inua

  Unohdin mainita, että seurakseni ottaisin ystävän jonka kanssa voisi tanssia aamuun asti. Ja Jose Gonzales lämmittäisi kesäiltaa ihanuudellaan.

 • MaijaT

  Kiva kun on monipuolista ohjelmaa! Musiikkipuoli, mm. Azealia Banks kiinnostaa eniten. Veisin poikaystäväni, joka on koko kevään ahkeroinut väitöskirjan parissa. Kummallakaan meistä ei ole kesälomaa tiedossa, joten tulisi hyvään saumaan.

 • LeenaLeena

  Artistien ohella Päiväkirjaklubi kuulostaa hykerryttävältä! :D

 • Hannari

  Ariel Pink, Jose ja päiväkirjaklubi ehdottomasti listalla! Älyttömän kiinnostava setti kaikkinensa.

 • juqi

  Vaikuttaa erittäin hyvältä. Täydellinen sijainti ja miljöö. Kiinnostaa nähdä miten hyvin tuo Teurastmon alue toimii festaripaikkana. Freddie Gibbs, Matthew E. White ja Earl Sweatshirt kiinostelee artisteista (muun muassa). Kaveri tietty mukaan!

 • pumpulipää

  Festari kiinnostaa monipuolisuudellaan. Haluan itse nähdä eniten Paperi T:n, sillä Malarian pelko on ollut yksi kuunnelluimpia levyjä tänä keväänä. Paprun keikkaa en ole vielä päässyt kuitenkaan katsomaan. Mukaan lähtisi varmaan eräs kiinnostava mies, jota on tullut muutaman kuukauden ajan tapailtua.

 • tiukunen

  Ilman muuta festari kiinnostaisi – oispa muuten ihana tapa aloittaa kesä! Artisteista kiinnostavin on Azealia Banks, mutta myös muu ohjelma kuulostaa huippukivalta. Mukaan festareille ottaisin poikaystäväni, joka tietää muuten musiikista paljon, mutta tämän festarin musagenre lienee hänelle tuntemattomampi.

 • teetee

  Esiintyjälistassa on monenmoista mielenkiintoista nimeä Ariel Pinkistä Perfume Geniukseen ja Josesta Killing Jokeen, kuin myös hyvin paljon tuntemattomampia artisteja, jotka usein pääsevät yllättämään juurikin ”nimettömyyden” takaa, spontaanius ja odottamattomuus on festareiden, keikkojen, kesän ja miksei koko elämänkin suola! Mutta enimmäkseen kiinnostaisi juurikin tapahtuma kulttuurisesti mielekkäänä kokonaisuutena, jossa pääsisi lepuuttamaan kiireistä mieltään taiteen sekä kulttuurin avulla ja korkata kesä myöskin henkisesti viimeistään siellä. Tyttöystävän palkitsisin reissulla raskaan opiskelu/työkevään jälkeen.

 • kittykitty

  Tätä on odotettu! Mahtavaa, että alkukesään saatiin kunnon ohjelmaa!

 • Tenor

  Teurastamon alueella festaripotentiaalia ainakin löytyy, joten toivottavasti järjestäjät ottavat siitä kaiken irti! Perfume Genius auringopaisteessa on mitä mainioin tapa aloittaa kesä ihan kunnolla :) Festarikamuksi houkuttelisin ystäväni Jyväskylästä.

 • heads

  Sideways on erittäin tervetullut lisä Helsingin kesätarjontaan. Se on vähän kuin lämmittelyä loppukesän perinteisille Flow-festareille, mikä näkyy selkeästi samanhenkisissä artistivalinnoissa ja oheisohjelmassa, mikä ei haittaa pätkääkään sillä hyvää ei ole koskaan liikaa. On aina hienoa kun tapahtumissa panostetaan muuhunkin kuin musiikkitarjontaan, etenkin tasokas ruokapuoli on itselle suurin plussa.

  Odotan itse eniten Jesus and The Mary Chainiä, Jose Gonzalezia sekä legendaarista hiphop-ryhmää The Pharcydeä. Hienon lisän tapahtumaan tuo se seikka että kesälomatkin alkaa samalla kellonlyönnillä.

  Mukaan tarttuisi paras kamu tietty.

 • hulitus

  Kauan odotettu kesäloma siirtyi syksylle, mutta tässä olisi oiva mahdollisuus päästä kunnon kesäfiilikseen Josen ja Azelian tahdissa. Poikaystäväni ei tälläisestä hömpötyksestä välitä joten ystävä mukaan tanssahtelemaan. Kesä ♡

 • hanski b

  Eka vuosi ja nyt jo mahtavat esiintyjät, en malta odottaa ja seurata miten sideways tulee kasvamaan. Tiedän jo nyt että Sideways-festareista tulee menestys! Täydellinen kaupunkifestari helsinkiin, vaikka onkin samantyyppinen kuin Flow niin Sideways on sijoitettu täydellisesti jo kesäkuuhun mikä avaa ainakin minun festarikauden ja odotus flowiin tuntuu vähän lyhyemmältä!
  Myös ohjelmien monipuolisuus vaikuttaa huikeelta, pelihalli on ihan super idea!

  Artistikattauksesta haluan todellakin nähdä kolme suosikkiani, Azelia Banks, Jose Gonzales sekä Ear Sweatshirt. Odotan myös innolla suomen omia artisteja mm Paperi T.

  Mukaan raahaisin parhaan kaverini jonka kanssa voisin nauttia laajasta artistivalikoimasta ja bilettää aamuun asti.

 • nanamoi

  Line upissa on monta must-juttua mutta vanhana mustiin pukeutujana sydämen tykytyksiä aiheuttavat eniten Killing Joke ja Jesus and Mary Chain -sen sijaan ystäväni jolle tarjoaisin niin mielelläni tän viikonlopun polttaritreatiksi (ilmoittivat juuri menevänsä yllärinaimisiin heinäkuussa!), diggailee Azealiaa kovasti. Olispa täydellinen paketti kaikkinensa!

 • TiiaEq

  Sideways kuulostaa ihastuttavalta uudelta jutulta mitä stadi tarvitsee. Kuin Flow aikaisimpina vuosinaan. Festari kiinnostaisi todella paljon juuri pienen kokonsa ja hyvän lineuppinsa vuoksi, tulee varmasti intiimejä keikkoja! Jose Gonzalesin haluaisin nähdä ehdottomasti livenä ja ottaisin poikaystäväni mukaan kanssani. Hän on hehkuttanut Jesus and the Mary Chainia.

 • Kirpzu

  Olen ihan fiiliksissä Sidewaysta, ihanaa saada enemmän kulttuuriin keskittyviä tapahtumia ja vielä hyvälle sijainnille hyvään aikaan! Musiikkipuolesta kiinnostaa mm. Paperi T, The jesus and mary chain, Jaakko Eino Kalevi & Azealia Banks! Bob Gruenin näyttely on pakko nähdä, puheohjelmista Timantit on ikuisia on ”must-see”. Mukaan ottaisin luonnollisesti Helsingissä majailevan, synttäreitään kyseisenä viikonloppuna viettävän parhaan kaverin. <3

 • Fafanny

  Vaikuttaa niiiin hyvältä! Azealia Banks – rakastan! Eikä muukaan tarjonta näytä hassummalta. Hauska idea yhdistää näille festareille muutakin, kuin vaan musiikkia.
  Mukaani ottaisin poikaystävän, jonka kanssa ollaan pyöritelty ajatusta Sideways-lippujen ostamisesta, mutta Flow-liput jo hankittuamme ei opiskelijabudjetti enää oikein veny tuohon.

 • Doubletrouble

  Kivaa, että saadaan Helsinkiin lisää pienempiä festareita hyvällä musiikkitarjonnalla. Vaikka flow on mahtava festari niin myös vähän pienemmät festarit kiinnostaa.

  Itse yhä arvomme festareille menoa, koska kotona on 4kk vanhat kaksoset. Jos lippupaketti minulle tulisi niin ainakin lähettäisin miehen hyvin ansaitulle vapaaviikonlopulle juuri alkaneen kesäloman ja keväästä selviämisen kunniaksi. Hän ainakin haluis nähdä Kesän ja Paperi-T:n. Mukaan sais ottaa hyvän ystävän jos mä en pääse.
  Tai ehkä me laitettais kaksoset sinne ja nukuttais ite:D

 • Elinas

  Teurastamo on festaripaikkana kiinnostava ja etenkin tuon Paperi T:n näkeminen nappaisi. Olisi ihana viedä tapahtumaan rentoutumaan kaveri, jolla on opparinteko, muuttohulina ja muuta pientä juuri takana!

 • Emiilia

  Festariohjelma vaikuttaa todella lupaavalta! Artisteista kiinnostaa erityisesti Paperi T, José González ja Jaakko Eino Kalevi – kolme melko erilaista miesartistia :) Ja Päiväkirjaklubi on mahtava konsepti, joten musiikin ohella se kiinnostaisi ehdottomasti eniten. Mukaan ottaisin ystäväni, jonka kanssa on koluttu yhdessä muitakin festareita.

 • abeja

  Sideways vaikuttaa erittäin lupaavalta, hienoa, että Helsinkiin tulee uusia laadukkaita örvellysvapaita festareita. Jesus and the mary chain ja Jose Gonzales kiinnostavat eniten ja mukaan ottaisin poikaystäväni jonka kanssa juhlitaan silloin vuosipäivää <3

 • NiinaW

  Kaupunkifestarit ovat ihan parasta! Sideways-tapahtuma kiinnostaa kaikin tavoin ja Paperi T on nähtävä. Menisin mieheni kanssa.

 • Anna M.

  Erityisesti Earl Sweatshirt sekä muutama vuosi sitten Flowssa keikkansa peruuttanut Azealia Banks. Mukaani lähtisi siskoni Marja, joka jakaa kanssani samanhenkisen musiikkimaun. Ihanaa saada alkukesäänkin mielenkiintoisella kattauksella varustettu festari, joka on vielä edukkaampi kuin Flow! :)

 • Lena*

  Koko kattaus kiinnostaa, etenkin Azalea! Mukaan ottaisin ystävän jonka pyöreitä juhlitaan aiemmin samana lauantaina :)

 • kinuski

  Huikea artistikattaus, josta itseäni eniten kiinnostavat kovat mimmiräppärit Azealia Banks, Silvana Imam ja Little Simz. Toisaalta myös ihana Perfume Genius <3 Mukaan lähtisi rakas sisko, joka on mitä parhainta keikkaseuraa.

 • T.

  Kyllä kiinnostaa! Artisteista mielenkiintoisin on Azealia Banks ja oman mieheni ottaisin mukaan :)

 • Piipu

  kaupunkifestarit on parhautta ja line upissa monta suosikkia kuten Jaakko Eino Kalevi ja Gonzalez. Sattumoisin ulkomaisia vieraitakin kylässä, joten ehdottomasti vien heidät tänne! :)

 • EN

  Mahtavaa että kaupunkiin kehitetään koko ajan uutta tapahtumaa ja varsinkin tämä Sideways vaikuttaa artistikattauksen perusteella erittäin laadukkaalta. Plussaa myös siitä, että pääsee pyörällä/julkisilla paikalle ja illalla omaan sänkyyn nukkumaan (Nim. ”en ole festaritelttailija” :) Artisteista nyt ainakin Azelia Banks, Jose Gonzales ja Paperi T kiinnostaa ja mukaan nappaisin vaikka poikaystäväni.

 • Satu D

  Sideways vaikuttaa varteenotettavalta kilpailijalta Flow:lle ja naisräppäreiden esiintyminen aina kiinnostaa. Mukaan lähtisi tietty bestikseni.

 • kripe

  Sideways vaikuttaa hyvältä lisältä kaupunkifestareihin, ja kiva kun on kaikkea muutakin ohjelmaa musiikin lisäksi. Eniten kiinnostaa kuitenkin José González ja poikaystävän ottaisin mukaani :)

 • superapina

  Line-up vaikuttaa kovalta. Hiukan jännittää, että kun kyseessä on uusi festari että miten käytännön asiat toimivat, mutta toivotaan parasta. Itse ehkä eniten kiinnostaa nähdä Freddie Gibbs, joka tuli missattua viime kerralla kundin ollessa Suomessa. Mukaan lähtisi tottakai sairaslomalla oleva kaveri, jolle lupasin lipun hankkia, mutta en vielä ole ”kerinnyt” niitä hommaamaan.

 • Sarpe

  Ville Leinonen olisi pakko nähdä! Nimimerkillä Fani jo vuodesta 2000

 • Piiti

  Kaikki esiintyjät kiinnostavat, mutta erityisesti Hisser! Viime kesä meni lähes kokonaan työmatkoilla, joten Helsingin kesätapahtumat jäivät kokonaan kokematta. Olisi siis ihan mahtavaa päästä tänä vuonna tsekkaamaan myös tällainen uusi festari! Mukaan lähtisi joko poikaystäväni, yksi parhaista kavereistani tai siskoni. Todennäköisesti saisin kaikki kolme mukaani, vaikka sitten vain yksi heistä vapaalipulla. :)

 • Amadeus

  Sideways vaikuttaa vähän semmoiselta Flow-kopiolta, joten jännittyneenä odotan millainen se on. Tänä kesänä olisi siis tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa se katsastamaan. Mukaan ottaisin ehdottomasti parhaan ystäväni Kirsin joka on suuri The Jesus and Mary Chain -fani :-)

 • Paulinda

  Vaikuttaa todella kuvalta festarilta sekä kaivatulla lisältä Helsingin kesätapahtumiin ja kaupunkifestareihin. Epäilemättä houkuttelee väkeä muualtakin. Minua kiinnostaa eniten Azealia Banks ja Earl Sweatshirt, räppityttö kun oon… :D mukaan nappaisin rakkaan poikaystäväni joka juhlii tuona viikonloppuna synttäreitään.

 • iivana

  Erityisesti Azealia Banksia ja taidetta mukaani lähtisi katsomaan mieheni. Ai että, kyllä kiinnostaa!

 • Sebastian

  Great with festivals that take in less mainstream artists. Looking forward to Silvana Imam

 • Riijja

  Jee! Killing Joken haluan nähdä, samoin se Bob Gruen kiinnostaa. Diggaan myös siitä, että elmulaiset tuovat pingiksen festarialueelle! Ja Arcade-halli, siistii. Mukaan ottaisin joko ukkoni tai musadiggarifrendini.

 • Anaaa

  Pakkohan tonne on päästä. Ariel Pink, Azelia Banks, Paperi T, K-X-P… Poikaystävän ja kaveriporukan kanssa ☺️

 • Lindusius

  Olen menossa sillä vaikuttaa erittäinkin pätevältä ja kiinnostavalta tapahtumalta. Tyttökavereiden kanssa olen lähdössä. suurin osa muusta porukasta ovat ostaneet kahden pöivän liput mutta eihän mulla vastavalmistuneena työttömänä ollut varaa kuin yhden päivän lippuun :( Jos voittaisin rannekkeet voisin osallistua rientoihin täydellä teholla ja ilahduttaa samalla myös toista rahapulassa paiskivaa kaveria ja sen jo ostamani lipunkin antaisin tietysti eteenpäin. Hyvä kiertämään. Pidän peukkuja ja ihan kaikki ruoasta, taiteesta musaan kiinnostelee, eli avoimin mielin ja kaikkiruokaisena osallistun joka tapauksessa.

 • Nappinen

  Koko festari tuntuu kiinnostavalta, ei edes pelkästään esiintyjien kohdalta vaan mm. erilaisten puheohjelmien takia. Ottaisin mukaani kämppikseni, jotta päästäisiin tutustumaan hieman tarkemmin lähiseudun tapahtumatarjontaan ja uusiin paikkoihin. :) kivaa kesää!

 • Kertse

  Sideways vaikuttaa tosi kiinnostavalta, ja juuri tuo tietynlainen pienimuotoisuus vetoaa! Artisteista kiinnostaa eniten Azealia Banks, jonka keikalla on varmasti kova meno. Mukaan ottaisin ystäväni Meerin!

 • marelia

  Hienoa saada uutta tapahtumaa ja meininkiä.Kiinnostaa kaikki kotimaiset, The Jesus and Mary Chain, Jack Garratt, Ariel Pink, Bob Gruen valokuvat, ja sattui silmääni myös että tarjolla olisi jälkiruokaerikoisuuksia :P Tämä olisi ehkä ainoa ja oiva mahdollisuus saada tauko opiskelu-lapsihulinasta tänä kesänä ja mukaani nappaisin aina tukenani seisseen ystäväni joka varmasti arvostaa Sideways festaritarjontaa :)

 • marmar

  Nämä ainakin kävisin tsekkaamassa: Ariel Pink, José González ja Azealia Banks, sekä tietty EGSin. Festaroimaan lähtisin mieheni kanssa

 • heidimarianne

  Oi tämä vaikuttaa kyllä ihan huipulta festarilta! Olen ollut ainoastaan Ruisrockissa Turun Ruissalon luonnossa, joten olisi tosi mielenkiintoista päästä mukaan kaupaunkifestareille. Ottaisin mukaan parhaan tanssikamuni, jonka kanssa ollaan tanssittu monen monta kertaa esim. Azealia Banksin tahtiin yönpikkutunneilla. Juurikin Azealia Banksin veto kiinnostaa ja tietty onhan se Paperi T myös nähtävä :)

 • outonen

  Hauskalta kuulostaa.. Käytännössä kaikki esiintyjät ovat minulle tuntemattomia nimiä, mutta haluaisinkin yllättää näillä lipuilla rakkaan siskoni, joka on ollut tukenani koko kevään, kun minulla on olut vaikeaa. Siskoni on suuri Azelia Banks -fani ja itse kuuntelisin mielelläni Lapkoa :)

 • Mertsi

  Festsri kuulostaa tosi mahtavalta ja ihanan freeshiltä ja just siltä mitä tarvitaan tänne! Haluisin hirveesti viedä poikaystävän sinne kun se siitä hirveästi haaveili, mutta sitten mursi jalkansa eikä ole päässyt töihin 2 kk ja kela nyt on mitä on niin on pitäny rahoja säästellä ja luopumaan tästä hauskuudesta. Festareilla kiinnostaa kaikki uudet bändit mihin pääsisi tutustumaan livenä koska sillon musiikki on parhaimmillaan :) ja tietenkin ruoka myös :D

 • Lottamaija

  Sideways vaikuttaa mahtavalta tapahtumalla, joka keskittyy myös muuhun kuin musiikkiin.
  Lähtisin ilakoimaan poikaystäväni kanssa joka on suuri Freddie Gibbs-fani.:)

 • Liinani

  Tälläinen festarityyppi kuulostaa ihan mahtavalta tällaiselle festarinoviisille :) Itse ottaisin mukaan ystäväni Nooran, jonka kanssa sovimme, että teemme tuona viikonloppuna jotain kivaa. Olisi mahtava yllättää hänet jollain spesiaalimmalla:)! Festaritarjonta on itselleni aika tuntematonta mutta mielenkiinnolla lähtisin kuuntelemaan uutta musiikkia ja tutustumaan ruokakojuihin:D

 • marinn

  Eniten kiinnostaa tehdä uusia löytöjä esiintyjien joukosta! Haluaisin ehdottomasti viedä avomiehen, joka sai juuri opinnot pakettiin ja on hehkuttanut festaria. :)

 • Lettunator

  Todella siistiä, että Helsinkiin saadaan myös alkukesään kiinnostavia festareita. Ohjelmasta kiinnostavat erityisesti Perfume Geniuksen ja Matthew E Whiten kaltaiset artistit. Toki myös kovat kotimaiset ja ruokatarjonta. Ottaisin festareille mukaan kaverin, jonka kanssa juhlia alkavaa kesää.

 • Meim

  Sideways kuulostaa juurikin sellaiselta tapahtumalta jota haluaisin itse olla tuottamassa, joten olisi kiva päästä näkemään, millainen tää uusi katufestari on, varsinkin kun olen itsekin uusi stadilainen! Totta kai myös Azelia Banks, Lapko, Asa ja moni muu artisti kiinnostavat ja ei sitä koskaan tiedä mitä uusia musiikkituttavuuksia festi tuo tullessaan! Matkaani nappaisin poikaystäväni, sillä myös häneen kolahtaa useampi nimi tuosta listasta.

 • sukkahousunainen

  Huh huh, nyt on kyllä niin mahtavuutta taidetta tiedossa että! On vaikea valita noin laajasta skaalasta kiinnostavinta mutta näkemisen ja kuulemisen kohdentaisin festareilla ainakin EGSin töihin ja Valtio vihaa sua – ohjelmaan, ja musiikista Teksti-tv 666:een ja Jaakko Eino Kaleviin. Seuraksi lähtisi tietysti paras kamu, kenen seurassa fiilikset nousee kattoihin!

 • todellista

  Vaikuttaa tosi kiinnostavalta! Eniten himottais nähä Paperi T ja José Gonzalés. Ja mukaan ottaisin tietty parhaan kaverin taikka broidin. :)

 • Minäminäminä

  Festari vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Pieni Flown lämppääjä. Söisin itseni kylläiseksi ja kävisin katsomassa ainakin Ariel Pinkin ja Azealua Banksit keikat. Muutaman kerran Ariel Pink nähneenä voin sanoa, että Ariel ei petä.

 • Ee

  Mielenkiintoiselta kuulostaa! Itse menisin kuuntelemaan Azelia Banksia sekä ehdottomasti Jose Gonzalesia (voi, kun herra tulisi jonnekin muuallekin esiintymään)! Mukaan nappaisin samantyylisen musiikkimaun omistavan kaverini, joka ymmärtää vaihtoehtomusiikin päälle ja arvostaa tämmöisiä pienimuotoisempiakin tapahtumia ;)

 • uukoo

  tämä festari kiinnostaa kovasti, mutta kesäbudjetti ei riitä lippuihin :–(
  musasta kiinnostaa ariel pink, the jesus and mary chain, perfume genius, sur-rur etc, festari vaikuttaa kovin monipuoliselta ja kivalta.
  mukaan ottaisin siskoni!

 • iisis

  Halajan kovasti katsastamaan Helsingin uuden festarin! Esiintyjistä kiinnostaisi erityisesti Paperi T, Azelia Banks, Lapko, Jaakko Eino Kalevi ja K-X-P noin muutamia mainitakseni. Sideways toisi varmasti hieman malttia jaksaa odottaa elokuun Flow-festareita :) Mukaani nappaisin ystäväni, jolle haluaisin tutustuttaa vähän vaihtoehtoisempaa musiikkia.

 • lllllllxllll

  Ah, mä menisin Perfume Geniusia, The Jesus and Mary Chainia ja K-X-P:ä katsomaan. Ja Ismo Alanko jatkoklubilla! Voi juku, pitääkin kaivaa taskunpohjalta kolikoita ja katsoa saisinko lipun vaikken nyt voittaisikaan. Ja pikkusisko tietysti messiin.

 • Tainuliini

  Mä menisin festareille ehdottomasti yllättymään – suosikkiartistia ei ole, mutta aivan varmasti löytyy monta niin hyvää esiintyjää, että hymy tulee huulille taatusti :) Fiilis on joka tapauksessa katossa, joten ei voi mennä pieleen! Mukaan lähtisi ah-niin-ihana ystäväinen lapsuuden ajoilta saakka – seurasta ei ainakaan ole kiinni :)

 • ^hile

  Flow jää tänä vuonna väliin, joten Sideways kiinnostaa sitäkin enemmän! Esiintyjistä kiinnostaa eniten Paperi T ja Jaakko Eino Kalevi, mutta eniten odotan yleistä festarifiilistä. Mukaan kaupunkifestaroimaan lähtee poikaystävä, joka on fiilistellyt Sidewaysia koko kevään!

 • sarpsuli

  Itse tykkään käydä festareilla fiilistelemässä entuudestaan tuntemattomia bändejä ja laulajia, joita Sidewaysissä kyllä riittää. Vanhoista tutuista etenkin Killing Joke ja Lapko olis must-see ja tarjonta muutenkin vaikuttaa nostalgiantäyteiseltä ja inspiroivalta! Plussaa ruokakulttuurista ja arcadehallista.

 • Vierailija

  Mä nappaisin kaverin mukaan ja kaikkein kiinnostavin esiintyjä itselleni on ehdottomasti Azealia Banks :)

 • Lauramarjja

  Vaikuttuu ihan mielettömän siistiltä festarilta, jolle on varmasti kysyntää! Minua eniten kiinnostavat Jose Gonzalez, Ariel Pink ja Azelia Banks. Toivottavasti arpaonni suosii, lippuihin ei tällä kertaa ole rahaa.

 • Aaansu

  Vaikuttaa mielenkiintoiselta! Asun ihan naapurissa, joten festarimatkat eivät kuluttaisi kesäbudjettia. Sormet ristissä vielä toivoen arpavoittolippuja! Siskolle ensimmäisenä tarjoaisin toista ranneketta, koska suunnitteilla on ollut jokin yhteinen musajuttu kesälle.

 • Festarin musiikkitarjonnasta eniten kiinnostaa Azealia Banks ja Jose Gonsalez ja seurakseni ottaisin ystäväni :) Sideways vaikuttaa kiinnostavalta kivalta kaupunkifestarilta ja luulen teurastamon toimivan aika täydellisenä paikkana näille.

 • Norra

  Kerrankin bongasin jonkun kiinnostavan tapahtuman ennen kuin se on ohi. Valokuvanäyttelyyn menen ainakin, festareille osallistumisen varmistaisi lippupaketti. Pitääkin kaivella muutama toistaiseksi itselleni tuntematon artisi näistä levylautaselle saman tien :)

 • cousinviolet

  Ensi viikolla on sopivasti kesän ainoa lomaviikko ja Sideways kruunaisi loman tietysti! :) Valmistuin viime perjantaina vaatetusalalle ja en ole oikein työkiireiltä edes sisäistänyt asiaa tai ehtinyt juhlia! Sidewaysissa kiinnostaa ruotsalainen Beatrice Eli, mimmillä on ihan huikeita sanoituksia ja biisejä muutenkin. Trust Issues on ihan huikea, aika masentava, ja sitä on tullut sattuneesta syystä kuunneltua paljon vuoden aikana, iik. Mukaan kainaloon nappaisin tietysti parhaan ystäväni, joka on joutunut kuuntelemaan varmaan ihan liikaa sydänsurujani viimeisen kuukauden :)

 • maarett

  Tätä festaria on odotettu innolla, sillä se tuo mieleen Flow’n alkutaipaleen ennen kuin festari kasvoi nykyisiin mittoihin. Artistikattaus kuulostaa erityisen lupaavalta! Mukaan lähtisi kumppani :)

 • piitr

  voi että! tänne on päästävä. jännittävän artistikattauksen lisäksi kiinnostaa koko konsepti flipperihallista taideinstallaatioihin ja pöhinään populaarikulttuurista. José Gonzalez, Earl Sweatshirt, Asa, Silvana Imam, Khid, Aivovuoto, Paperi T, Ariel Pink ja Jack Garratt vetää eniten puoleensa ja olisi kiehtovaa päätyä myös tuiki tuntemattomien artistien keikoille fiilistelemään kesää. Liput jakaisin kenties poikaystävän ja hyvän ystäväni kesken ja kustantaisin oman lippuni itse, sillä tällä hetkellä seuralaisten mukaan saamisessa on esteitä rahallisista syistä :( tätä ei haluaisi missata… olen koko kesän töissä ympäri suomea festareilla mutta ainoana vapaana viikonloppuna sidewaysille olisi mahdollisuus päästä vapaalle rakkaiden ystävien kanssa. toivottavasti onnistuu!

 • Proxymoron

  Aivan ehdottoman korkeatasoinen festivaali (ainakin esiintyjäkaartin osalta), joka tuntuu sikisseen kuin tyhjästä! Hienoja ulkomaisia nimiä kuten Ariel Pink jonka tuotantoa olen fanittanut jo aivan herran alkutaipaleelta saakka ja olisi todella huikaisevaa päästä näkemään herran liveakti. Sen lisäksi pitkän linjan Jesus and Mary Chain fanina olisi hienoa päästä todistamaan tämän reunionin tehneen alternativeyhtyeen esiintyminen ensimmäistä kertaa. Azealia Banks ja Freddie Gibbs lisäävät kombinaatioon hiukan rytmikästä jumputusta, mikä nostaa tämän festivaalin aivan uudelle tasolle. Sideways vähintänkin haastaa ehkä turhan isoksi paisuneen Flow-festivaalin ja tarjoaa kenties intiimimmän ja helpommin lähestyttävän festarielämyksen. Kotimaisista esiintyjistä nostaisin omiksi suosikeiksi Teksti-Tv 666:n, Sur-Rur:n sekä K-X-P:n. Täytyy vielä kiittää ja syvään kumartaa musiikki- sekä taide-elämysten hienosta yhteenliittämisestä! Mukaan nautiskelemaan ottaisin tietysti parhaimmat ystäväni, jotka itseni ohella ovat kulttuurinluojia ja popintoilijoita. Kerrassaan mahtavaa ja iso käsi tapahtumanjärjestäjille!

 • Murkinamasu

  Azalia Banks jäi pari vuotta sitten saapumattaFlow’hun ja olen harmitellut sitä siitä lähtien. Ehkäpä neitokainen pääsisi nyt paikalle, niin pääsisi sheikkaamaan vihdoin keikalle! Mukaan tietysti kaveri, jonka kanssa harmittelimme Azealian poisjääntiä! :)

 • Simppa

  José González ehdottomasti! Harmitti niin kuin meni Junipin Flow-keikka ohi pari vuotta sitten ja nyt olisi uusi mahdollisuus! Mukaan ottaisin tyttöystäväni, suuri José fani hänkin!

 • Shane

  Parasta on saada alkukesään Helsinkiin urbaani musiikkifestari, josta löytyy vaihtoehtoisempaa musiikkia ja muuta kulttuuritarjontaa. Sidewaysissa kiinostaa ainakin Jose Gonzales, Paperi T, Jack Garratt, Mirel Wagner, Azelia Banks sekä Bob Gruenin teokset.

 • Uuu, suunnitelmissa oli aluksi tuonne mennä, mutta vähävaraisena opiskelijana päätin säästää rahani Flowhun. Nyt kuitenkin kovasti kutkuttelisi erityisesti tuo Jose Gonzalezin keikka!

 • Lst

  Vaikuttaa todellakin kivalta! Kaikki kiinnostelee, eniten himottaa kuulla livenä paperi t jonka uusi levy on täyttä kultaa. Mukaan tulisi vastavalmistunut ystävä jota tekee mieli vähän hemmotella :)

 • ACat Hein

  AINA mielenkiintosta ja Kiva Juttu.

  Käy samalla katsomassa Maailmalla Kuuluisa Muusikkojen kuvaaja Bob GRUENIN;ROGERS Valokuva NÄYTTELLY Kaapelitehtaalla. 29.5- 17.6.2015.

  http://www.kaapelitehdas.fi/tapahtumat/2015/bob-gruen-rockers

  http://www.blospot.com/acataikuinennainen

  Hienoja ja Kivoja kuvia.

 • oihui

  Jes! Vihdoinkin vietän kesän Helsingissä ja voin osallistua arvontoihin :) Jose Gonzalesia olisi pakko päästä kuuntelemaan! Sielukkaan musiikin lisäksi vaikuttaa huipputyypiltä. Mukaan nappaisin rakkaan ystävän, jonka kanssa ei olla ehditty kunnolla näkemään vähään aikaan.

 • Pallokala

  Vaikuttaa mielenkiintoiselle ja raikkaalle kaupunkifestivaalille ja sopivasti juuri lomaviikollakin! Mukaan ottaisin siskoni kenen kanssa musiikki kuulostaa aina parhaalta (ja joka haluaa Paperi T.n kanssa naimisiin), joten lippujen voitto edistäisi tätä projektia huomattavasti ;)

 • Yonanae

  Pienessä mutta rakkaassa Helsingissä on ollut tähän asti festarin mentävä aukko alkukesässä, ja luojan kiitos sitä täyttämään on saatu näinkin loppuunajateltu ja mielenkiintoinen festarikokonaisuus.
  Monipuolisen musiikkitarjonnan ohella tuo arcade-halli vaikuttaisi aika mehukkaalta tarkastettavalta, voisin käydä testaamassa ruostuneita taitojani. Matkaan lähtisi mukaan avokki, joka ei ole eläessään kokenut vielä yksiäkään suomalaisia (musiikki)festareita, oh what a sin.

 • Anniina J

  Melkosen monipuolinen kattaus! Lapko olis kiva nähdä pitkästä aikaa :) Hisser kiinnostaa myös kovasti! Azealia Banksin vuoksi ottaisin kainaloon tanssimaan siskon :)

 • Ninak

  Hienoa saada Helsinkiin myös kesän alkuun mielenkiintoinen festari.Aion suunnistaa ainakin Azelia Banksin ja Ariel Pinkin keikoille.Mukaan festarikauden avajaisiin otan hyvä ystäväni, jonka kanssa jaksaa juhlia läpi pitkän kesäyön :)

 • happy summer

  Vaikuttaa siltä että tuonnehan on ihan pakko päästä!! Monia monia hyviä esiintyjiä ja varppina huippu festari meininki! Ariel Pink, Jesus and the mary chain, K-X-P, Pharaoh Overload, Mirel Wagner, näyttelyt ja paljon muuta haluisin nähdä. Mukaan ottaisin rakkaan ystäväni joka sanoi ettei pääse festareille rahatilanteen takia.

 • raisa

  Sideways:ssä kiinnostaa kaikki! Musiikki, taide, ruoka ja aurinkoinen teurastamo. Festaroimaan veisin pohjoisesta vierailulle saapuvan ystäväni.

 • jemahi

  Kiinnostaa! Itse en pääse Flowhun tänä vuonna, joten ajattelin ehdottomasti suunnistaa Teurastamolle. Koko musiikkikattaus vaikuttaa superhyvälle ja mukaan ottaisin poikaystävän, koska hän on puhunut tästä koko viikon.

 • neitim

  Tultiin juuri parhaan ystäväni kanssa takaisin kotiin Primavera Soundista festaroimasta, ja naurettiin että ei kyllä nähdä toisiamme seuraavaan kolmeen vuoteen, sen verran intensiivinen reissu oli. Mutta hei, ehkä hän tulisi mun kanssa tänne. Azealia Banks ja Ariel Pink, joka jäi tuolla näkemättä, kiinnostaisi nyt ainakin.

 • helix

  Pelihalli, J. Gonzalez ja oma muru – voiko enempää pyytääkään?!

 • HHK

  Festari kuulostaa just sopivalta lisäykseltä Suomen festarikartalle! The Jesus and Mary Chain ja Perfume Genius kiinnostaa eniten. Mukaan ottaisin mieheni.

 • Eddy

  Loistava ja vaihtoehtoinen lisä festarivalikoimaan! Ohjelman ehdoton ykkössuosikki on Azealia Banks joka kuuluu lempiartisteihin tällä hetkellä : ) Festareille mukaan tietty hyvää tanssiseuraa!

 • Hannaj

  Vaikuttaa ihan potentiaaliselta festaritulokkaalta, mielenkiinnolla menisin katsomaan! Artistivalikoimista ainakin The Jesus and Mary Chain, Paperi T ja Azealia Banks tulisi varmaan tsekattua. Mukaan lähtisi Helsinkiin pari vuotta sitten karanneet kaverit, kaikki paitsi yksi valitettavasti joutuis maksamaan itse lippunsa :D

 • Mikko Antero

  Vaikuttaa äärimmäisen hyvältä, tällä festarilla on varmasti hyvä polkaista kesä käyntiin! Azealia Banks aivan eritoteen kiinnostaisi, nappaisin hyvän ystävän kainaloon ja veisin nauttimaan festariviikonlopusta! :)

 • Kati M.

  Hyvältä vaikuttaa! Eniten kiinnostaa vaan päästä fiilistelemään tunnelmaa, esim. Flow kun jää tänä vuonna välistä ulkomaille muuton takia. Mukaan ottaisin tanskalaisen poikaystäväni, jonka festarikokemukset ovat aika lailla Roskildea. Olisi kiva näyttää hänelle tällainen kaupunkifestari :).

 • Heidiq

  Oheistarjonta vaikuttaa lupaavalta taiteineen ja laadukkaine ruokineen. Esiintyjistä José González kiinnostaa ehkä eniten mutta olisi mukava kuulla myös entuudestaan itselleni tuntemattomia esiintyjiä. Matkaseuraksi tulisi ystäväni, jota esiintyjistä kiinnostaisi varmasti Paperi T.

 • Mariamaria

  Kuulostaa kyllä tosi kivalta uudelta festarilta, ainakin esiintyjien puolesta :)Eniten kiinnostaa ihanat Jaakko Eino Kalevi ja Jose Gonzales. Mukaan ottaisin mukaan ystäväni:)

 • p-m

  No kyllä nuo ulkolaisvahvistukset kiinnostaa aika lailla! Festaroimaan olen tulossa kavereiden kanssa.

 • huldamaria

  Voi ihanaa! Haluaisin mennä paikalle rakkaan poikaystäväni kanssa, suuri osa artisteista kun on itsellenikin tutuiksi ja tykätyiksi tulleet hänen soittolistojensa ja intoiluidensa myötä. Pienuus ja uutuus viehättää!

 • Johahanna

  eniten kiinnostaisi Freddie Gibbs ja Earl Sweatshirt! Tänä kesänä on ihan liikaa hyviä festareita meikän ohuelle lompakolle

 • kata_eric

  Maaliskuussa jo innostuin tästä kovasti, mutta nyt rahatilanne on turhan kehno lippujen ostamiseen . Ois mahtavaa voittaa liput :) kataericsson@hotmail.com

 • Summer Wine

  Moi. Festari on kesän paras, koska lomani alkaa samana päivän. Meitä on lähdössä iso jengi ja pakkaan tyttöystäväni mukaan katsomaan valokuvanäyttelyä ja haastamaan hesalaiset pingisturnaukseen. Itseäni kiinnostaa paneelikeskustelut, Ariel Pink ja lauantain kotimaiset bändit. Tottakai myös ruokapuoli.

 • kesäkuisma

  Asun itse ihan alueen lähistöllä, joten tapahtuma kiinnostaa ihan jo siitä syystä. Sidewaysissa erityisen kivalta tuntuu tuo taiteen yhdistäminen musiikkifestariin. Ruoka nyt on ainakin Flowssa ollut isossa roolissa jo aikisemminkin, mutta tämmöinen monikultturelli setti tuntuu uudelta ja tervetulleelta idealta. Mukaan nappaisin jonkun hyvän kamun, poikaystävä kun on jo menossa.

 • Peppis

  Kuulostaapa hyvältä! Tuolla on monen monta kuunneltavan ja nähtävän arvoista. Lisäksi Teurastamon alue varmasti toimii kivasti festarialueena. Flow on ollut monena vuonna yksi kesän huippujutuista, tästä voisi tulla toinen! Mukaan ottaisin miekkoseni.

 • RO

  Vaikuttaa ihanalta lisäykseltä Helsingin kesään! Oli jo suunnitelmissa mennä, vaikka ei arpaonni suosisikaan. ;)

 • haksu

  Hieno paikka tällä uudella pienellä festarilla. Odotan millaista ja minkä hintaista ruokatarjontaa paikanpäältä löytyy. Artisteista Azealia Banks on ehdoton suosikki ja kuuntelemaan kanssani lähtisi kesäksi Suomeen palannut ystäväni.

 • Piiiiu

  Joséeeee! Ja The Hearing, Paperi T, Asa, Killing Joke ja Shura olis ainakin omalla listalla. Mulla sattuu juuri sopivasti kesäloma tuohon, niin pääsisin Tampereelta asti köröttelemään Helsinkiin ja nappaamaan kainaloon hyvän ystävän, joka siellä asustelee ja jota tulee välimatkan takia nähtyä turhan harvoin! :)

 • kesäkiittikuntuutviimein

  Kuinka mahtavaa! Teurastamo tarjoaa kyllä huikeita tapahtumia, joissa tunnelma on aina kohdillaan, jes, lisää! Paperi Tn soolokeikka näkemättä, joten se olisi yksi odotetuimmista :) Aveclipulla yllättäisin ystäväni, joka on juuri muuttanut Helsinkiin.

 • strand

  Sideways on ihan loistava lisä Helsingin kesätapahtumiin! Varsinkin, kun Kuudes aistikin oli vain pari kesää kestänyt ilo. Teurastamon alue luo tapahtumalle kivat puitteet ja iso plussa on tietysti Flow’n tapaan se, että lähelle kotia tuodaan festari, jonka keikkojen jälkeen pääsee omaan sänkyyn nukkumaan!

  Must see -juttuja festareilla on mulle ainakin The Jesus and Mary Chain, Matthew E. White, Ariel Pink, José Gonzáles, Trail of Dead, Shura, Pimeys ja Jack Garratt. Moni kaveri on näistä festareista yhtä innoissaan kuin mäkin eli keikoista pääsee nauttimaan hyvässä seurassa. :)

 • Riinahiltunen

  Festarit vaikuttavat raikkailta, uudenlaisilta ja upeilta! Festarilippu olisi upeaa tarjota parhaalle ystävälleni, jonka lempibändit esiintyvät kyseisillä festareilla. Tulee varmasti mieletön tapahtumapläjäys!!!

 • kattititi

  Sideways on kirjattu jo aikoja sitten kalenteriin, mutta liput uupuu vielä. Eli toisin sanoen – kiinnostus on kova! Etenkin oma suosikki Azelia Banks kutkuttais kovasti nähdä, olikohan viime vuonna kun perui flow-keikkansa ja surku tuli, mulle ja kaverille. Saman tyypin ottaisin nyt kainaloon bailaamaan!

 • paju

  ÄÄÄÖLÖÄLASÄEF!! Voi vitsi mikä arvonta. Just kiukuttelin vähän kaverin kanssa kun ei ole varmaan varaa osallistua moisiin kemuihin… Äääää! Eniten kiinnostaa Azelia, Gonzales ja Papru. Aijajjaiiii. Pus!

 • Anne,

  Matthew E. White olis kiva päästä näkee taas livenä, harmittavasti viikonloppuna on perhejuhlat eli koko illaksi en paikalle pääsisi mutta täsmäisku Whiten keikan ajaksi olis passeli ystävän seurassa.

 • vraa

  Tuolla oli vaikka mitä kiinnostavia artisteja! Suuri osa tutuista nimistä on sellasia, mitä en oo hetkeen kuunnellu – ois siis ihanaa päästä fiilistelemään pitkästä aikaa. Erityisesti kiinnostaa ..by the trail of death, jota kuuntelin aktiivisesti kuutisen vuotta sitten. Mukaan nappaisin poikaystävän, joka sopivasti on tuolloin palannut reissultaan. Ois kiva lahja antaa yhteinen elämys! :)

 • Ennu

  Hyvältä kuulostaa! Ylipäätään Suomessa alkaa olla todella paljon pieniä, uusia ja kiinnostavia festareita. Olen erityisen innoissani Turussa pidettävistä Turku Modernista ja H2Ö:sta. Olisi kuitenkin kiva päästä festaroimaan myös Helsinkiin, erityisesti syntymäpäivänäni :) Sidewaysissa kiinnostaisi nähdä ainakin José Gonzáles, Paperi-T ja Aino Venna. Mukaan lähtisi paras ystäväni.

 • Marsu

  Kuulostaa ihanalta ja satun olemaan tuona viikonloppuna Helsingissä!

 • Karoliina_v

  Tässä tapahtumassa kiinnostaa erityisesti miljöö ja tunnelma. Asun itse lähellä teurastamon aluetta ja uskon sen olevan upea paikka tälläisen tapahtuman järjestämiseen. Myös hyvä ruoka ja esiintyjät toki kiinnostavat. Mukaan ottaisin varmaankin mieheni tapahtumaa fiilistelemään.

 • MaiSofia

  Vaikuttaa hyvin samantapaiselta kuin Flow. Ja koska pidän Flowsta, pitäisin varmasti myös Sidewaysista. Azelia Banks, ah, sen haluaisin nähdä. Festariseurakin jo jo mietittynä. Liikeneeköhän vaan töiltä aikaa?

 • minnihei

  Sideways houkuttelee ehdottomasti! Flow-liput jo on taskussa, mutta nämä puuttuvat. Olis mainiota nähdä mm. Paperi T ja Azealia Banks. Teurastamo ja ystävät ja ja kesä ja festarifiilis. Huh! Ei muuta voisi toivoakaan. Mukaan nappaisin suloisen hauskan ystäväni <3

 • Caritacee

  Sideways vaikuttaa erinomaiselta vaihtoehdolta massiiviseksi paisuneelle flowlle. Aina kiinnostaa räppi ja taide,mutta saattaisin löytää itseni pelihallistakin nörtteilemästä.
  Artistikattaus on hyvin fressi ja mielenkiintoinen! Mukaan lähtisi ehdottomasti poikakaveri, joka pysyy vierelläni vaikka viime kesä meni pelkästään töitä tehdessä ja tämä kesä töitä etsimässä!

 • Ainomirjam

  Sideways vaikuttaa monipuoliselta. Joukossa on paljon sellaisia nimiä, joista moni musiikkigenregurukaan ei ole kuullut! Itse odotan eniten tämän vuoden positiivisinta räppäriyllättäjää Earl Sweatshirtiä, jota myös festariseuralaiseni – poikaystäväni – ihailee.

 • tiitu_u

  Tervetullut ja kiinnostava setti alkukesään. Ajankohta ei voisi olla parempi. Kyseisenä viikonloppuna ihana ystäväni tulee Itä-Suomesta kylään ja itselleni on tiedossa vapaa ilta, joka on harvinaista kahden pienen lapsen äidille. Parempaa seuralaista en voisi festareille toivoa.

 • Lode

  Kaupunkifestarit vaikuttavat huikealta viikonlopulta nauttia monipuolista musiikkia, ruokaa ja kulttuuria. Ottaisin Sidewaysille mulaan uuden kämppikseni ja rakkaan ystäväni – festarit sattuvat juuri synttäripäivälleni ja ei olisi parempaa tapaa niitä viettää!

 • wiwi

  Kuulimme poikaystäväni kanssa tästä festivaalista viime viikonloppuna ja kiinnostuimme heti. Poikakaverini on harmissaan, koska hän ei ole ikinä ollut millään oikeilla festareilla, ei edes Flowssa! Joten tämä vääryys pitäisi korjata ja suuntaisimme tuttujen luokse yökyläilemään, jos voittaisimme liput. Ensimmäisten festareiden lisäksi poikakaverini pääsisi näkemään uusimman suosikkinsa, Tähtiportin. Ja hei, jos olisihan se nyt tärkeää käydä edes yksillä festareilla ennenkuin hän täyttää syksyllä 30 :D

 • Aikkuli

  Sideways olisi täydellinen tapa aloittaa kesäloma hyvän musiikin, ruoan ja kulttuurin yhdistelmällä! Mukaan lähtisi ehdottomasti juuri Englannista palannut rakas ystäväni. Sidewaysin kanssa viikonlopusta tulisi vielä enemmän kuin kauan odotettu :)

 • jsm

  Omat valintani olisivat pitkälti samat kuin mitä listasit ja olisi ihanaa päästä rakkaan kanssa tunnelmoimaan Teurastamoa joka on yksi suosikki alueemme Helsingissä. Toivottavasti onni osuu kohdalle! :)

 • Uumanni

  Ihmettelen, miten vähän tulevaa Pharcyden keikkaa on fiilistelty missään, sitä itse odottelen eniten. Heidän tekemänsä lätyt ovat kiistatta tunnustetuimpien ja arvostetuimpien ysäriräppilevyjen joukossa, ja tällä kertaa kuullaan ilmeisesti toinen niistä livenä kokonaisuudessaan. Mielenkiinnolla odottelen myös, miten niin pienelle alueelle saadaan noinkin isot festarit sovitettua, itse miljöö on tottakai täydellinen kemujen järjestämiseen. Kotimaisista JEK tulee varmasti vetämään kovan keikan, Jaakon uusi levykin ilmeisesti julkaistaan 15. päivä! Suositus sillekin. Myös safkoista kovat odotukset, eivät varmasti tule pettämään! Makkaraperunoiden onkin jo aika hiipua unholaan yhdessä Rantarockin kanssa. Toisen lipun tarjoaisin eräälle mukavalle tytölle, kaverit on myös mestoilla tottakai.

 • Lora

  Artistilistalla on itselleni monta uutta tuttavuutta, joten innolla lähtisin tutustumaan ja fiilistelemään cityfestivaalin tarjontaa. Mukaan ottaisin avopuolisoni jonka kanssa juhlitaan samaisena viikonloppuna vuosipäiväämme (13 vuotta takanapäin :D).

   

 • emiliaaa

  festari vaikuttaa hullun kivalta, just tällasia kaivataan! itseä harmittaa kun en saanut lippuja hankittua äkillisten rahanmenojen takia :( etenkin tekis mieli nähdä tuuttimörkö, …and you will know us by the trail of dead, earl sweatshirt, paperi t ja azealia banks!

 • tiitu_u

  Huippua olisi nähdä Jose Gonzalez ja Uusi Fantasia. Tervetullut ja kiinnostava setti alkukesään. Ajankohta ei voisi olla parempi. Kyseisenä viikonloppuna ihana ystäväni tulee Itä-Suomesta kylään ja itselleni on tiedossa vapaa ilta, joka on harvinaista kahden pienen lapsen äidille. Parempaa seuralaista en voisi festareille toivoa.

 • Ellukka

  Sideways olis ihan täydellinen kesän alotus kun itellä on tentit ohi ja pääsis parhaan kaverin kanssa fiilistelemään esiintyjiä, erityisesti Jose Conzalezia, Azelia Banksia ja Paperi T:tä. Kaveri pääsi aikuislukiosta ylioppilaaks ni saisin mahollisuuden antaa parhaan ylioppilaslahjan. Ei oo yhtään pahitteeks tapahtuman ruokaherkut! :)

 • Rae

  Olin ihan fiiliksissä, kun kuulin tästä festarista ensimmäisen kerran. Minunkaan ei pitänyt aluksi päästä paikalle, mutta suunnitelmat ovat muuttuneet ja liput kelpaisivat. Tässä on festari, jossa saa herkutella hyvällä ruoalla, musalla, taiteella ja keskusteluilla. <3 Musatarjonnasta kiinnostaa erityisesti Jose, Azelia ja Papru. Mukavahan sitä olisi tutustua myös täysin uusiin artisteihin. Mukaan festarifiilikseen kaappaisin kainalooni rakkaan ystävän, jonka kevät on ollut kohtuuttoman raskas sairastelujen takia. Pieni piristävä yllätys tulisi siis varmasti tarpeeseen! :)

 • Eleanora

  Sideways vaikuttaa mini-Flowlta, erittäin hyvällä tavalla! Eniten minua viehättää se, että festarille on tuotu musiikin lisäksi puheohjelmia, muotia ja näyttelyitä. Todellinen kulttuurifestari eikä ainoastaan musiikkifestari. Minua taitaa kuitenkin eniten kiinnostaa José Gonzálezin ja Paperi T:n keikat. Mukaan ottaisin poikaystäväni.

 • Hanna Maria

  Azealia Banks !!! Vaikuttaa ihan loistavalta festarilta. Toisen lipun tarjoisin joko poikaystävälleni tai jollekin ystävistäni! :)

 • Kalju

  Hyvä meininki, ei pelkkää musaa, vaan safkaa ja kuvataidetta myös! The Jesus and Mary Chain kiinnostaa eniten, koska olen indiemöhis ja mukaan ottaisin tietty toisen indiemöhiksen.

 • margeela

  koko artistikattaus vaikuttaa lupaavalta enkä voi sanoa, mitään yhtä tiettyä, kenet ehdottomasti täytyisi nähdä. koko paketti siis kiinnostaa ja toivottavasti näistä festareista tulee kesän aloittava perinne. ystävämieheni pääsisi festarikaverikseni.

 • Viv

  Rentoutuminen Sidewaysin tahtiin olisi mahtavaa muuttohulinoiden jälkeen. Erityisesti Paperi T, Gonzalez ja päiväkirjaklubi kiinnostaa. Mukaani ottaisin ystävän, jonka kanssa yleensä käydään Flowssa, mutta tänä vuonna en sinne pääse. Korvaiskohan Sideways siis Flown? :)

 • em-mau

  Kuulostaa kivalta sekamelskalta :) Bändeistä kiinnostaa eniten Jesus & Mary Chain ja Jose Gonzales monen muun ohella.

 • K_H_

  Mainio vaihtoehto mainstreamiksi paisuneelle Flowlle! Karkeloimaan menen miehen kanssa, vaikka siellä on varmaankin myös tupa täynnä ystäviä.

 • hedda

  Sideways kiinnostelee kovasti! Eniten ohjelmassa kutkuttelee Earl Sweatshirt, Kesä, Freddie Gibbs sekä tänään Banksin tilalle julkaistu Dizzee Rascal. Ystävän kanssa tanssimaan ja nauttimaan kesästä!

 • Ninotchka

  Lupaavan kuuloinen festari: loistavat esiintyjät, hyvää ruokaa, viihtyisä Teurastamon alue. Eniten odotan Azelia Banksin, Matthew Whiten ja Jose Gonzalezin keikkoja. Olisipa jo ensi viikonloppu!

 • EE

  Sideways vaikuttaa juurikin sellaiselta festivaalilta, jota olen kaivannut! Tykkään kaupunkifestareista, mutta en ole vuosiin käynyt esim. Flowssa, koska se on opiskelijabudjetilleni ihan liian kallis, ja se kasvanut koko ja valtava tungos ahdistaa tällaista semiautistia. Tykkäsin Flowsta sen alkuvuosina, ja vaikuttaa siltä, että Sideways saattaisi ehkä vastata vähän sitä.. Myös oheisohjelma vaikuttaa hyvältä.
  Esiintyjälista on tosi kiinnostava (mm. Azealia Banks, José Gonzalez, Perfume Genius, The Jesus and Mary Chain, Freddie Gibbs, Dizzee Rascal, Earl Sweatshirt) mutta ehkä nostalgiannälkäinen minäni innostuu eniten Bizarre Ride II The Pharcydesta.
  Lähtisin Sidewaysiin mieheni kanssa, sillä vietämme suurimman osan kesästä töiden takia kaukana toisistamme, ja olis ihanaa päästä pitkästä aikaa festareille yhdessä!

 • KatariinaH2

  Taide ja artisteista en tunne ketään niin olisi mahtava saada uusia kappaleita munkin playlistille. Varmasti paras kaverini lähtisi mukaan festareille.

 • Laamander

  Sideways olisi upea kesän aloitus. Beatrice eli, paperi t ja monet muut kiinnostelee. Mukaan ottaisin veljeni!

 • kamikaze

  Sideways vaikuttaa mielenkiintoiselta Flow’ta karkeammalta ja suoraviivaisemmalta uuden ajan kaupunkifestarilta. Erityisesti kiinnostaa Pharcyde ja Killing joke. Messiin lähtis vinyylikeräilijä bf.

 • VMV

  mm. Ariel Pink oman Mr.Hasardini rinnalla ;) ^^

 • Riina P

  Montaakaan artistia en tunnista, mutta sitä kivempi olisikin mennä. Ja nähdä uutta. Siksi sanonkin että haluisin nähdä kaiken! Mukaan pyytäisin kaveria, jota näkee liian harvoin.

 • Kats

  Vaikuttaa oikein kiinnostavalta festarilta! Esiintyjistä löytyy montakin, jotka mielelläni näkisin livenä, mutta ehkäpä kiinnostavin uusi musatuttavuus on Hisser. Festaroimaan mukaan ottaisin avomieheni :)

 • eeaa peeaa

  Tämä festari kyllä nappaa!

  Musiikkitarjonnasta kiinnostavat erityisesti legendaarinen Jesus & Mary Chain, kyseessä taitaa olla hyvin ainutkertainen tilaisuus nähdä heidät livenä. Lisäksi ainakin Ariel Pink olisi nähtävä! Muuten suhtaudun tarjontaan innolla ja uteliaisuudella, esiintyjiin mahtui aika monta nimeä joihin en malta tutustua.

  Eniten kuitenkin haluaisin monen vuoden ulkomailla asumisen jälkeen päästä nauttimaan Helsingistä, ihmisistä, kaupunkikulttuurista.. Meinasin lisätä tähän kesäfiiliksestä mutta toiveet sen suhteen täytyy pitää realistisissa mitoissa. ;-) Olisi siis vaan ihanaa nauttia monen rakkaan ystävän seurasta ja ihanasta Helsinki-tunnelmoinnista näin upean kuuloisissa puitteissa.

  (Kiitos ihanasta blogista. En ole tainnut kommentoida vielä kertaakaan, mutta olen lukenut vuosikausia. Keep it up girl!)

 • Merope

  Vaikuttaa mahtavalta, hyvää ruokaa ja musiikkia. Oma suosikki musatarjonnasta on Killing Joke.

 • Maikki*

  Postiluukustani tupsahti juuri tänään asukastiedote, jossa kerrottiin, että Sideways-festarilta voi kantautua ääntä alueelle. Kuinka piinaavaa! Kyllä, asun ihan Teurastomon vieressä, mutta en ole vielä hankkinut lippua festareille. Syynä a) koko kevään kestäneet terveysongelmat, joiden takia en tiennyt olisinko riittävän kunnossa festareiden koittaessa ja b) rahapula ja pihistely – teen ihanaa duunia, mutta surkealla palkalla.

  Nyt mulla on viimein lääkitys, jonka ansiosta toivon olevani festarikunnossa viikon päästä. Haluaisin napata mukaan rakkaan ystäväni (samassa duunissa, samaan tapaan p.a. kuin minä) kuuntelemaan erityisesti José Gonzálezia. Siellä skoolattaisiin kesä alkaneeksi ja pyyhittäisiin kurja kevät pois mielestä!

  Sideways vaikuttaa lupaavalta pienemmältä indiefestarilta Helsinkiin – ja toivon, että Teurastamo osoittautuu juuri niin hienoksi festarimiljööksi kuin kuvitella saattaa!

 • Ambe

  Sideways kiinnostaa, vaikka ensikuulemalta tämä tuntui hullulta vedolta Flow:n rinnalle festareiden samankaltaisuuden vuoksi. Kuitenkin tapahtuma kokonaisuutena vaikuttaa mielenkiintoiselta ja nuo keskustelu- ja puheosiot vaikuttavat todella piristävältä lisältä festariohjelmaan!

  Itseäni kiinnostaa ehdottomasti eniten päästä katsomaan José Gonzálezia sekä teinivuosieni punk-ihastusta Sur-ruria, jota en jostain syystä ole koskaan tullut nähneeksi livenä. Myös Päiväkirjaklubi kiehtoo minua suuresti, selailin tästä innostuneena vanhoja päiväkirjojani ja aij että, ehkä rohkaistun itsekin joskus lavalle omien sydän vereslihalla luotujen raapustusteni kanssa – takuuvarmaa tragikomediaa löytyy nimittäin meikäläisen päiväkirjojen kansiin kätkettynä. :D Mukaan nappaisin todennäköisesti poikaystäväni, joka jakaa kanssani ainakin Sur-rur-faniuden! Olisi mahtavaa kyllä päästä ”koeajamaan” tämä festaritulokas.

 • Olga Mansesta

  Oijoi, Shuraa olisi ihana päästä kuulemaan! Ihan mahtia että Suomessa järjestetään tällaisiakin festareita, joissa on vähän kaupallisten radioiden soittolistoilta poikkeavaa musiikkia, eli juuri sitä mitä niin tykkään kuunnella :) Jos onnetar suosii, mukaan lähtisi poikaystävä, sillä kumpikaan ei ole ennen ollut minkäänlaisilla festareilla!

 • Sannimot

  Teurastamo on ihanan rento paikka kesäpäivän viettoon ja vielä monin verroin parempi hyvän musiikin, ruoan ja taiteen kera nautittuna. Mukaan festareille lähtisi mieheni, jolle haluan tarjota ”vikat treffit” ennen esikoisemme syntymää. Jännitystä tarjoaa se että lähtö voi tulla vaikka kesken keikan! Haluaisin kuulla ainakin Azealia Banksin ja José Gonzálezin keikat ja syödä hyvin!

 • antebum

  raphommat kiinnostaa! Veisin ystäväni, joka ei työttömyyden takia pääse tänä kesänä nauttimaan jet set hi-lifest

 • Khed

  On ihanaa kun Helsinkiin saadaan joka kesä uusia kulttuuritapahtumia! Vaikka festari on pieni, musiikillinen kattaus on huikea! The Pharcyde tulee saamaan kyyneleet silmiin, mikä nostalgia!

 • marma

  Lista on pullollaan kiinnostavia esiintyjiä, joten tulee varmaan vaikeita valintoja eteen, kun kaikkea ei ehdi kuuntelemaan. Mielestäni Helsinki on kaivannut juuri jotain tällaista hauskaa uutta kesän alkuun, varsinkin kun tapahtumassa on hyvän musiikin ja ruuan lisäksi luvassa mahtava päiväkirjaklubi! Mukaan lähtisi ystäväni, joka nauttii hyvästä musiikista mutta ei tunne artisteja nimen perusteella ja epäröi siksi lipun ostoa.

 • msalmiki

  Sideways vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta uutuudelta, vähän niin kuin pidemmälle viety Kuudes aisti! Eniten kiinnostaa Päiväkirjaklubi ja aina yhtä symppis José Gonzalez. Kaveriksi ottaisin varmaan jonkun vähän etäisemmän kaverin, jonka kanssa olisi hauska tutustua paremmin. Mikäpä sen parempi paikka tutustua toiseen kuin kesäfestarit Stadissa :)

 • Emmi Vastamäki

  Jos voittaisin liput olisin onneni kukkuloilla! Menisin katsomaan yhtä suosikkibändeistäni The Jesus and Mary Chainia sekä Jose Gonzalesia :) Myös Jaakko Eino Kalevi ja räppi esim. Aivovuoto kiinnostavat. Muukaan ottaisin rakkaan pokaystäväni, koska hän on parasta seuraa aina ja meillä on samanlainen musiikkimaku.

 • Pullariina

  Uusi sideways on kyllä kiva lisä Helsingin festarikesään. Artisteista kiinnostavat eniten Jose Gonzalez ja Ariel Pink ja mukaan ottaisin ystäväni jonka rahat ovat tänä kesänä erityisen tiukalla.

 • sandyrella

  Sidewaysin konsepti on mahtava! Lähtisin haistelemaan yleistä fiilistä ja tietenkin kuuntelemaan Päiväkirjaklubia. Yllättäisin parhaan ystäväni, joka rakastaa tällaisia festareita. :)

 • sitruunAinen

  Sideways vaikuttaa rennolta festarilta, jossa voi fiilistellä hyvää musaa ja hyvää porukkaa. Teurastamon tapahtumat huokuu aina hyvää fiilistä! Eniten kiinnostaisi lähteä poikaystävän kanssa kuuntelemaan uutta musiikkia ja vaan viettämään laatuaikaa hyvässä hengessä!

 • Muumilandia

  Ihanan oloinen pikkufestari, ja mukavaa että se on kesäkuussa (toivottavasti ei sada…). Ariel Pink ja erityisesti aikoinaan näkemäni Perfume Genius, jota suosittelen, kiinnostavat erityisesti. Mukaan lähtisi musahullu miekkoseni.

 • MiiaK

  Jes! The Jesus and Mary Chain parhaassa seurassa eli yksin.

Related posts