2/06/15

Geelikynsiä kokeilemaan?

2 79 kynnet-kollaasi1.jpg

Jos olet joskus haaveillut kokeilevasi geelikynsiä, niin pysyhän kuulolla! Olen itse luottanut Bio Sculpturen geelikynsiin jo reilun 4 vuoden ajan enkä varmaan osaisi enää olla ilman. Vuosien varrella kynsiäni laittava Bio Sculpturen maahantuoja Marianne on tullut jo niin tutuksi, että kynsisalongin tuoliin istahtaessa tuntuu kuin menisi vain treffaamaan ystävää. :)

Niinpä halusin vinkata kaikille kiinnostuneille, että Mariannen salonki muutti tämän viikon alussa uuteen osoitteeseen Lönnrotinkatu 30:een (Glo Hotel Artia vastapäätä) ja muuton kunniaksi kynsistudiossa on hyviä avajaistarjouksia. :) Tällä viikolla putiikista voi ostaa elokuun loppuun asti voimassa olevia lahjakortteja tarjoushinnoin. Jalkahoidon ja varpaankynsien geelauksen saa lahjakorttihinnalla 79,- (normaalisti 115 euroa) ja ripsenpidennykset hintaan 75,- (normaalisti 99 euroa).

Avajaistarjousten lisäksi Marianne halusi tarjota Pupulandian lukijoille ihan spesiaalin kesätarjouksen: alekoodilla PUPULANDIA saa arkipäivisin 15.7.2015 asti oman kynnen geelivahvistuksista -25% alennuksen. Jos siis olet haaveillut geelikynsien kokeilemisesta, niin nyt siihen on mahdollisuus hiukan normaalia edullisemmin. Mainitsethan alennuskoodin jo varausta tehdessäsi! Tarjous koskee siis yksiväristä geeliä tai ranskalaista manikyyriä, mutta jos haluat kynsiin jotain erityisempää koristelua tai tarvitset vanhojen geelien poiston ennen uusien laittamista, niin se toki onnistuu pientä lisämaksua vastaan. Kerro kuitenkin erityistoiveistasi jo varauksen yhteydessä, jotta kynsien tekoon osataan varata sopivasti aikaa. Tarjouksella voi halutessaan ottaa geelit myös varpaankynsiin. Tarjouskoodi on käytettävissä vain kerran per asiakas. :)

kynnet-kollaasi2.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts