31/05/15

Kesän väreissä

8 75 asu-petitbateau10.jpg

Jos jokin symboloi minulle pukeutumisessa kesää ihan erityisesti, niin se on valkoinen väri – ja varsinkin valkoiset housut! Valkoisia pöksyjä on kevään kurakeleissä turha haaveilla pukevansa ylleen, mutta kun aurinko ottaa vallan ja kadut ovat kuivat, uskaltaa viimein sujauttaa jalkaansa valkoiset pökät.

Juuri nyt valkoiseen tekee mieli yhdistää heleää punaista ja kesätaivaan sinistä kuten valkoisten housujen kanssa pukemassani paidassa. Muutamat ehtivätkin jo kysellä ihanasta printtipaidasta, kun sen vilahti blogissa alkuviikosta. Raikkaan värinen t-paita on Satu Maarasen Petit Bateaulle suunnittelemasta mallistosta ja sain sen Pre Helsinki -yhteistyön tiimoilta. Ihan täydellinen kesäpusero!

asu-petitbateau3.jpg

Olen viime aikoina ajautununut käyttämään melkeinpä pelkästään matalia kenkiä. Lenkkaritrendi on kytkenyt meikäläisen sisimmässä niin mukavuudenhaluisen vaihteen päälle, että viihdyn pääasiassa vain matalissa koroissa. Tällä hetkellä ei tee tippaakaan vetää jalkaan 5 senttiä korkeampaa korkoa, joten matalilla kengillä mennään. Huomaa kyllä, että korkojen käyttäminen on jossain määrin tottumiskysymys, koska nyt monta kuukautta jatkuneen mukavuuskauden jälkeen päkiöitä kivistää jo ajatuskin korkeista koroista.

Translation: White is my ultimate summer colour – especially in pants. I’ve been dreaming of white trousers since the beginning of the spring but only now the weather is safe enough. ;) I love combining them with fresh colours like strawberry red and summer sky blue so that Petit Bateau t-shirt designed by Satu Maaranen is the perfect shirt for days like these.

asu-petitbateau7.jpg

Nahkatakki // leather jacket Jean Paul Gaultier for Lindex*, t-paita // t-shirt Satu Maaranen for Petit Bateau*, housut // pants Gina Tricot, kengät // loafers & Other Stories, aurinkolasit // sunglasses Urban Outfitters, sormus // ring Efva Attling*

* saatu blogin kautta // gifted

asu-petitbateau15.jpg asu-petitbateau5.jpg asu-petitbateau13.jpgasu-petitbateau11.jpg asu-petitbateau14.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Heippa Jenni, värimaailmaltaan ihanan freesi yhdistelmä kyllä! Erityisesti tykkään noista aurinkolaseista, ne sopii sulle mielettömän hyvin. Ja aikaisempaan Hart of Dixie -postaukseen viitaten, niin siinä on kyllä aivan ihana hyvän mielen sarja! Harmi vain, että sarjaa on tehty ainoastaan tuon neljän tuotantokauden verran. Rentouttavaa sunnuntaita sinne! http://www.arcticvanilla.com/

 • Saanko kysyä miten tutustuit Vesa Silveriin? Olisi kiva, jos blogissa olisi myös joskus hänen haastattelunsa. Olen kerran päässyt tapaamaan kyseistä herraa ja hän teki vaikutuksen minuun käyntikortillaan, jossa luki mustalla kortilla hopeisella kirjaimin SILVER. Tyylikästä, ajattelin ja se jäi mieleen. Nyt näin, että hän oli kommentoimassa euroviisuasuja, hienoa! Valkoinen on yksi suosikkiväreistäni, tänä kesänä yhdistän värin vaaleanharmaaseen ja korallin sävyyn – herkullinen yhdistelmä! Myös pastellit sopivat kesävalkoiseen! Kokovalkoinen on sen sijaan todella rock, ainoastaan itsevarmat pystyvät sen lookin pukemaan.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • lottay

  Oon vasta muutaman kuukauden lukenut blogiasi ja olin jo ensi lukemasta aivan myyty. Viisaita sanoja, kaunis nainen ja ihanan erilainen tyyli! Erityisesti pidän blogisi aitoudesta. Päivien piristys!!!

 • Jenniii

  Kiitos kommentista ja nuo aurinkolasit ovat kyllä yhdet lempparit, syystä. ;) Todellakin harmi, että Hart of Dixietä on tehty vain se neljä kautta – olisin mieluusti katsellut sitä vielä pidempäänkin.

 • Jenniii

  Itse asiassa olemme tunteneet Vesan kanssa jo tosi kauan. Ensimmäisiä kertoja olemme tavanneet varmaan joskus 2008-20009 blogikuvioiden kautta ja olemme kyllä aina olleet tuttavia/kavereita, mutta läheisemmin olemme tutustuneet vasta tässä muutaman viime vuoden kuluessa. Nykyään kun kuvailemme yhdessä, treffailemme varmaan helposti 3-4 kertaa viikossa. :)

  Ja joo, valkoinen käy kyllä ihanan monen värin kanssa yhteen. Omissa suunnitelmissa on vihdoin ja viimein kokeilla ihan kokovalkoistakin tänä kesänä. ;)

 • Jenniii

  Voi kiitos ihanasta ja piristävästä kommentista. Tulipa hyvä mieli! :)

 • Moi! Aina näitä asukuvia jaksaa ihastella. :) valkoisia housuja moni, itseni mukaan lukien, helposti pelkää – näköjään suotta! Ihanan kesäistä ja kevyen näköistä.

  Henna
  http://kaikuvana.blogspot.com

 • Jenniii

  Kiitos! Valkoiset housut ovat minullekin uusi tuttavuus, mutta uskallan muutaman käyttökerran jälkeen suositella. :) Kunhan katsoo vähän, mihin istuu eikä pue niitä sadesäällä, kun rapa roiskuu. :D

Related posts