29/05/15

Kutkuttavan tanssijalan perjantaibiisi

2 65 ronya.jpg

Suomesta putkahtelee nyt vähän väliä kaikenlaisia kiinnostavia tulokkaita musiikkirintamalla – ja jos ei nyt kaikki ihan kokonaan uusia, niin ainakin minun soittolistoillani on debytoinut useampi suomalaisartisti viime aikoina. Yksi uusista kiinnostuksenkohteistani on suomalainen Ronya, joka kiinnitti huomioni äänellään joitakin vuosia sitten. Esikoissinkku Hyperventilating ei sinänsä sykähdyttänyt meikäläistä, vaikka neidolla komea ääni olikin, mutta nyt alkaa olla biiseissäkin sellaista soundia, että sytyttää. 

Itse asiassa Flame-kappale on julkaistu jo reilu vuosi sitten, mutta jotenkin se on mennyt minulta ohi korvien aikanaan ja bongasin biisin ensi kertaa vasta tällä viikolla. Mutta siis erittäin mainio elektrobiisi, joka laittaa tanssijalan vipattamaan ja kuulostaa hyvällä tavalla kansainväliseltä. Eli jäänpä uteliaana odottamaan tulevaa. :)

Translation: Friday tunes from a Finnish singer called Ronya. 

Photo: Ronya Official Facebook

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • jesh

    Ronyan Work Harder on ollu mulla jo jonkin aikaa kunnon tehosoitossa, jotenkin ihanan piristävä biisi ja musavideolla sama efekti :) Ansaitsisi kyllä enemmän huomiota se neiti.

  • Titiu

    Ronya on kyllä jotain ihan parasta Suomen musiikkirintamalla vuosiin.

Related posts