27/05/15

Code RED

7 85 kynnet-pun1.jpg

On hauskaa huomata, miten väri-inspikset menevät kausissa. Jos kevään teemavärejä olivat hempeät pastellit, joita tuli kokeiltua hiuksissa asti, nyt on punaisen vuoro. Punainen oli joskus lempivärini ja muistan ajatelleeni, että siihen en varmaankaan kyllästy koskaan. No, mitäpä luulette, että kävi? Kyllästyin. :D

Nykyään arastelen kirkkaanpunaista suurina pintoina, mutta pienissä yksityiskohdissa se on mahtava tehosteväri. Asusteet, huulipuna tai kynsilakka – toimivat punaisina kuin häkä. En itse asiassa edes muista, milloin kynsissäni olisi viimeksi ollut klassista punaista, joten päätin, että ensi viikolla starttaavan kesäkuun väri on punainen. Jotenkin värivalinta ei tainnut yllättää Mariannea, kun päälläni oli alla näkyvä pusero ja huulilla mitäpäs muutakaan kuin kirkkaanpunaista. Mikäs on teillä muilla kynsien väri juuri nyt? 

Geelikynnet sponsoroi Bio Sculpture.

kynnet-pun3.jpgkynnet-pun2.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aisha J

  Itselläni oli talvella punaiset Bio Sculpturen geelit, ja tykkäsin hurjasti. Yksinkertaiset, mutta ihanan dramaattiset samalla :) Nyt on raikasta turkoosia kynsissä, niistä juuri postausta naputtelen :)

 • Minä vain

  Nyt on pakko käyttää työharjoittelun takia väritöntä kynsilakkaa, mutta kun se loppuu, väri vaihtuu heti!

 • Vierailija

  Mun huomio kiinnittyi tuohon paitaan, ihana kuosi! Mistä se on?

 • Jenniii

  Minulla on tainnut olla punaista kynsissä viimeksi 1,5 vuotta sitten, kun 30-vuotissynttäreiden kunniaksi laitatin ”aikuisen naisen” kynnet. :D Ja oih, myös turkoosi kuulostaa upealta kesäväriltä!

 • Jenniii

  Jee, kesäkynnet siis tulossa! Joko tiedät, minkä värin valitset? ;)

 • Jenniii

  No eikö olekin aivan ihana! Tästä paidasta on tulossa vielä parempia kuvia lähipäivinä, mutta kyseessä on siis Satu Maarasen Petit Bateaulle suunnittelema printtipaita, jonka sain Pre Helsinki -yhteistyön tiimoilta. :) Rakastuin heti!

 • Tähtimö

  Vadelmanpunaista. :)

Related posts