25/05/15

Paris is always a good idea

2 68 asu-paris3.jpg

Olen harvoin mistään trendistä yhtä innoissani kuin olen ollut tämän kevään culottes-housuvillityksestä. Suorastaan rakastan noita leveitä purjelahkeita ja olen itse asiassa ottanut kyseisen housumallin omakseni jo aika paljon ennen tämän kuumimman trendin syntyä, vaikka leveitä lahkeita ei blogissa olekaan vielä niin usein näkynyt.

Yksi avainsana tässä tämän kevään villityksessä on minulle ollut tuo vajaamittaisuus, sillä olen kokenut ihan maahan asti ulottuvat lahkeet usein hieman epäkäytännöllisiksi: sadesäällä sellaisia ei voi edes harkita, maata hipovat lahkeet menevät helposti likaisiksi ja niiden kanssa joutuu usein käyttämään korkeita korkoja, joita en tällä hetkellä välitä pukea arjessa. 

asu-paris6.jpg

Oli aika hauska havaita, että kaapista itse asiassa jo löytyivät sopivat housut, kun aloin innostua näistä lyhyistä ja leveistä housumalleista. Ostin nimittäin joskus monta vuotta sitten Samujin sample salesta tällaiset mustat, ohutta villakangasta olevat culottes-tyyppiset herrainhousut. Tuolloin tätä mallia ei vielä näkynyt missään ja mietin, että ovatpa hassut ja hyvällä tavalla vähän kummalliset. Jotenkin silti pidin siitä, miltä ne näyttivät ja tuntuivat, joten mukaan lähtivät. 

Tällä hetkellä nuo Samujin hauskat vajaamittaiset housut ovat ylivoimaisesti lempihousuni. Ne ovat maailman miellyttävimmät päällä ja sopivat erinomaisen hyvin näille säille, kun on vielä hiukan viileää, mutta tarkenee jo nilkat paljaina ilman sukkia. Valokuvauksen kannalta tällaiset liehulahkeet eivät tosin ole kaikkein helpoin valinta – yritin talvella pariin otteeseen saada näistä asukuvaa aikaiseksi, mutta viima tarttui aina pöksyihin niin, että ne näyttivät valokuvissa pelkästään omituisilta.

asu-paris4.jpg

Mustavalkoinen pukeutumisteemani tuntuu jatkuvan aina vain, mutta mikäs siinä, antaa jatkua! Olen pukenut näiden leveiden housujen pariksi pääasiassa valkoisen t-paidan, mutta kaivelin viime viikolla vaatekaappini kätköistä esiin tällaisen Pariisi-collegen, joka on tyystin jäänyt käyttämättä. Pusero on Cubuksen mallikappale jostain vuosien takaa ja en ymmärrä, miksi se on unohtunut jonnekin hyllyjen perukoille, mutta tilanne on nyt korjattu. 

Olen antanut vaaleanpunaisen värin haalistua nyt tukasta pois ja huomaan, että heti on innostanut käyttää enemmän kirkkaanpunaista huulipunaa. Jotenkin hattaratukan kanssa tuli valikoitua huulille enemmän pinkkejä ja luumuisia sävyjä. Onneksi vaalenapunaiseen hiusväriin on sillä Biozellin naamiolla helppo palata, jos mieli muuttuu. :)

Translation: I really enjoy this culottes trend, it feels so nice and fresh after years and years of skinny jeans. Plus these are probably the most comfortable pants I’ve evern worn! I actually got them already years ago from Samuji sample sale. At the time they were just a but quirky and strange but I liked the look and feel. I have used them every once in a while but it hasn’t been until now that they have become my absolute favourite pair. 

asu-paris5.jpg

Nahkatakki // biker leather jacket Jean Paul Gaultier for Lindex*, college-pusero // college shirt Cubus*, housut // culottes Samuji, kengät // shoes & Other Stories, aurinkolasit // sunglasses Gina Tricot, huulipuna // lipstick Yves Rocher (Corail Incandescent)

* saatu blogin kautta / gifted

asu-paris1.jpg asu-paris2-vaaka.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mia K.

  Mustavalkoisella mennään täälläkin?! :)) yleensä jo toukokuussa kaihdan mustaa..

  No, mutta yhtäkaikki, mielenkiintoista katsoo sitten ensikuun värejä ;)

 • ACat Heini

  Ihana ja Aina IN. Musta-Valkoinen Pukeutumisessa ;)
  Minäkin Tykkään ja käytän.

  Miksei Noita Paris ja muita Kaupunki paitoja löydä Aikuisille, Naisillekkin?
  Mitä on osunut Silmiini Kevään aikana on ollut Lasten ja Poikien paitoja.

  Erilaisissa Myymlöissä käyn vaihtelevasti, en Ole Merkki uskollinen. Oletko Sinä?
  Lindex, Cubus ja GinaTricot ovat minunkin makuun.

Related posts