25/05/15

Ja lahjakortin voittaja on…

66 liisa-riski-ss15-12.jpg

Esittelin viime viikolla ihanan suomalaissuunnittelijan Liisa Riskin hurmaavaa kevätmallistoa ja olipa ilo huomata, että en ollut yksin ihastukseni kanssa. Sain jakaa kommentoineiden kesken yhden 175 euron lahjakortin ja nyt arvonta on suoritettu. Yksi onnekas pääsee siis pian ostoksille. :) Tällä kertaa onnetar oli seuraavan kommentoijan puolella:

MAUD’S ASTRAL JACKET:

Liisa Riskin mallisto lähestyy merihenkisyyttä tuoreesta näkökulmasta. Malliston vaatteet ovat muotokieleltään tyttömäisiä ja leikkisiä ilman liiallista lapsellisuutta, joten ne istuvat mainiosti naiselle, joka haluaa kirmata auringon värittämillä kesäkaduilla. Mallistosta esiin nousivat Troupes Marinières -printin omaavat paidat sekä ruutukuviolliset neuleet ja hameet. Erityismaininta myös vaaleansinisestä takista ja takin kanssa stailatusta valkoisesta merimieshatusta. Itse pukisin hatun mielelläni vihreävalkoisen ja ruutukuviollisen T-paitamekon kanssa. Liisa Riskin merkki on minulle uusi tuttavuus, mutta jään mielenkiinnolla seuraamaan, mitä seuraavat mallistot tuovat tullessaan.

En valitettavasti näe kirjautuneiden käyttäjien sähköpostiosoitteita kommenttien hallintasivulta, joten laittaisitko minulle pikimmiten sähköpostia sivupalkissa näkyvään osoitteeseen. :)

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts