24/05/15

Naama paljaana + voita vuoden puhdistustuotteet

3 75 garnier13.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Garnier

Muistatte ehkä alkuvuodesta, kun testailin yhteistyökampanjan tiimoilta Garnierin misellivettä kasvojen puhdistukseen. Puhdistusvesi jäi yhdeksi vakkarituotteeksi kylpyhuoneen kaappiin ja olen putsaillut sillä naamatauluani jo monta kuukautta. Pakko muuten kehaista tähän väliin, että tuote on kovin riittoisa, koska en ole vieläkään onnistunut käyttämään tuota helmikuun alussa korkkaamaani pulloa loppuun. 

Herkän ja pintakuivan ihon kanssa saa puhdistustuotteissa olla aika tarkkana, koska moni kuivattaa minulla ihoa liikaa. Vaihtelen puhdistustuotteita hiukan fiiliksen ja ihon tilanteen mukaan, mutta misellivedestä olen tykännyt, koska se on tehokas ja helppo putsari. Meikki lähtee sillä hyvin eikä tarvitse enää erikseen käyttää kasvovettä – ja iholle jää miellyttävä tunne eikä ollenkaan sellaista kiristävää fiilistä kuin joskus tavallisen vesipesun jälkeen.

garnier1.jpg

Miselliveden teho perustuu tosiaan siihen, että misellit koostuvat vedessä muodostuvista tensideistä ja pystyvät vetämään puoleensa ja ”lukitsemaan sisäänsä” epäpuhtauksia ja likaa ihon pinnalta. Käytännössä rasva, tali ja epäpuhtaudet jäävät misellien sisään ja iho puhdistuu jopa tehokkaammin kuin tavallisilla putsareilla. Jos tarkempi tuotetietous kiinnostaa, niin aiheesta löytyy lisäinfoa Garnierin Facebook-sivuilta

Garnier heitti minua ja teitä haasteella julkaista sosiaalisessa mediassa meikitön kuva ja meikittömyys puhuttikin täällä Lilysssä juuri hiljattain, kun toimituksen palstalla Jenna kirjoitteli siitä, kuinka meikittömyys ei ole uroteko. Minulle meikkaaminen on arkipäivää ja elämässäni on huomattavasti enemmän päiviä, jolloin meikkaan kuin päiviä, jolloin en meikkaa. Saatan meikata, vaikka tietäisin olevani koko päivän vain yksin kotona, koska minulle tulee siitä mukava ja nätti olo.

garnier7.jpg

Voin hyvin käydä ruokakaupassa tai kävelyllä meikittä, mutta en kokisi miellyttäväksi esimerkiksi mennä töihin tai juhliin naturellina. En ajattele, että meikkaamisessa on mitään pahaa tai väärää, mutta en myöskään ihmettele heitä, jotka tykkäävät olla ilman. Kuului sitten kumpaan kastiin tahansa tai oli jotain sieltä väliltä, ei minusta ole mitenkään toista parempi tai jalompi ihminen.

Vaikka meikkaamattomuus ei ole uroteko ja osalle se on jokapäiväinen tila, monelle arkena meikkiä käyttävälle se on normaalista poikkeavaa. Ja esimerkiksi aknesta kärsivältä meikkaamattomuus voi vaatia keskimääräistä enemmän rohkeutta. Oma ihoni on viime kesän jälkeen oikutellut hormonien takia ja myönnän, että nykyään kynnys liikuskella julkisesti ilman meikkiä on entistä korkeampi. Ihon tila vaihtelee kovasti ja minulla on itsevarmempi, huolitellumpi ja kauniimpi fiilis, kun saan peittää punaiset näppylät ja tummat silmäaluset meikillä sekä pyöräyttää poskipunalla iholle vähän tervettä hehkua. 

garnier10.jpg

Olen julkaissut blogissa useinkin kuvia meikittömästä naamastani, joten kynnys siihen ei ole minulla erityisen korkea, vaikka en välttämättä lähtisikään mielelläni naturellina minne tahansa. Minusta on kuitenkin ihan hyvä, että mediassa ja sosiaalisessa mediassa näkyy myös meikittömiä naamoja – se välittää nuorille (ja vanhemmillekin) tytöille viestiä, että on ihan ok olla juuri sellainen kuin itsestä tuntuu. Että meikkiä voi käyttää tai olla käyttämättä, eikä kumpaakaan vaihtoehtoa tarvitse arvottaa yli toisen.

Saan nyt tosiaan haastaa teidätkin mukaan jakamaan kasvopesun jäljiltä raikkaita kuvianne. :) Julkaisemalla oman meikittömän kuvasi Instagramissa hashtageilla #MicellarFaces ja #GarnierSuomi olet nimittäin mukana kilpailussa, jossa voi voittaa kasvojenputsaustarpeet vuodeksi Garnierilta. Kaiken kaikkiaan voittopakettiin kuuluu kuusi Micellar Water 400ml -pulloa sekä kuusi putelia Moisture+ Soft -voidetta. Kilpailu on voimassa neljän viikon ajan ja Garnier jakaa joka viikko yhdelle onnekkaalle vuoden ihonhoitosetin. Yhteensä siis neljä onnekasta voittaa tuon 6+6-pakkauksen. Eli pankaahan instaillen, jos putsaripaketti kiinnostaa! :)

garnier11.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Kauneus

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • papayans

    Heips! Utelin ennen japaninreissuasi sun makean pinkin ”bed head” -polkan muotoiluvinkkejä (eli siis miten hennon ja lasimaisen hiuksen saa kivasti pöyheälle laineelle). Hiukan lupailit sellaisen postauksen tulevan, joten sen perään nyt huhuilen :) Odotan innolla ja toivotan aurinkoista viikkoa!

  • Jenniii

    Hei kiitos muistutuksesta! :) Yritän saada pikimmiten aikaiseksi!

  • elviiraaj

    Moi Jenni :)! Mitä meikkivoiteita käytät/suosittelet? Mun iho on vähä samanlainen, just herkästi reagoi kaikkeen..on pintakuivuutta,pieniä epäpuhtauksia ja päivän myötä rasvoittuvaa laatua. Pidän luonnollisen kauniista meikkityylistäsi, ja toivoisin vielä lisää kosmetiikka-aiheisia postauksia;) Kiitos ihanasta blogistasi !

Related posts