23/05/15

Biisi lauantaiksi

3 58 isbells.jpg

Nyt höristelkäähän korvianne Bon Iveristä sekä lempeistä ja melankollissävytteisistä indiefolk-soundeista tykkäävät ihmiset! Tulossa on sellainen musavinkki, että arvelisin yllä mainituilla mieltymyksillä varustetuille korville kolahtavan. :) Belgiasta tulevan Isbellsin biisi Reunite (joka on siis julkaistu jo vuonna 2009) iski vähän salakavalasti jonnekin tajuntaan vasta kuuntelun loppupuolella, vaikka nyökyttelin hyväksyvästi jo ensimmäisten kitarasointujen soljuessa ilmoille. Kannattaa siis kuunnella loppuun asti.

Translation: Ahoy, if you like Bon Iver and gentle, melancholic indiefolk sounds! I found a cool Belgian band called Isbells and liked their song Reunite a lot. The song kind of grows on you, so make sure you listen to it until the end. :)

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • nennnii

    Kiitos vinkistä! Tämä menee ehdottomasti Spotifyn soittolistalle, oli sen verran hyvä biisi :)

  • mipa

    Mini saman tien kuunteluun muutkin bändin biisit! IHANA! Oon ehdottomasti tehnty tänä keväänä useimmat ja parhaimmat uudet musalöydöt sun blogin kautta. Mielentön kiitos siitä ja lisää vaan. Aurinkoista ja onnellisuuden täyttämää lauantaina :)

  • Suvi55

    Kuuntelu viivästyi lauantaista tänne sunnuntaiaamun puolelle, mutta voin sanoa että toimii vallan hyvin nytkin. Ihana biisi, kiitos tästä!

Related posts