22/05/15

Pre Helsinki -maistiaisia: Siloa & Mook SS15

1 89 laura-juslin1.jpeg

Huh mitä hulinaa viime päivät ovat tapahtumineen olleet. Nyt on meneillään vain pieni tauko tietokoneen äärellä, ennen kuin on aika taas rientää. Juuri nyt on suoraan sanottuna vähän vähän sellainen olo, että takki on aivan tyhjä, mutta viikon kohokohta on vielä edessä. Tänään illalla nimittäin koittaa odoettu Aalto-yliopiston muotinäytös. Pitkin viikkoa olen saanut tutustua suomalaisen muodin nouseviin nimiin, joista yksi kiinnostavimmista on ehdottomasti Laura Juslin. Siloa & Mook -merkin suunnittelijana toimiva Juslin esitteli eilen installaation muodossa mallistoaan Designmuseossa – voitte kurkata sneak peekin tilaisuudesta Instagramin puolelta.

Suomessa on tällä hetkellä useampi kiinnostava freelance-suunnittelija, jotka tekevät yhteistyötä monien eri merkkien kanssa ja mahdollisesti siinä sivussa vielä omiakin projektejaan. Laura Juslinin tunnetuimpia töitä on yhteistyö suomalaisen Siloa & Mookin kanssa, jota olenkin esitellyt blogissa myös joskus aiemmin. Eilen Designmuseolla esiteltiin tosiaan Laura Juslinin omaa mallistoa, mutta tämä hänen Siloa & Mookille suunnittelemansa tuore kevätmallisto ansaitsee kyllä myös maininnan. SS15-malliston printtikuosit on muuten suunnitellut toinen suomalainen muodin nouseva supernimi Satu Maaranen. :)

Translation: One of the most interesting upcoming designers from Finland is Laura Juslin, who works with the brand Siloa & Mook. She presented her own collection last night at Design Museum in Helsinki at the Pre Helsinki event but this new Siloa & Mook SS15 collection is definitely worth showing as well. The prints in the beautiful collection are made by another talented Finnish designer Satu Maaranen. :)

laura-juslin2.jpg laura-juslin4.jpglaura-juslin3.jpg laura-juslin5.jpg laura-juslin6.jpg laura-juslin7.jpg laura-juslin8.jpg laura-juslin9.jpg laura-juslin10.jpg

Photos: Siloa & Mook

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts